Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bende okadar hevesliydim ki anneler gününe bana sürpriz olacak falan diyordum ama kocaman bir boşluk var içimde ağlamaktan şiştim inşallah seninde güzel sonuçlarını bekliyorum canım

bilmiyorum şuanda hiç bişi bilmiyorum çok tuhaf oldum kafam allak bullak şuan.

benimde ilk aşılamam canımm..daha önce iki hamilelik yaşadım..ama ikisinide tam 2,5 aylıkken kaybettim...emin ol o daha zor içinden bir parçan gidiyor..haıyrla zamanda sana gelsin ve seninle kalsın...ben hem hamile kalabilmek hemde hamileliğim sağlıklı geçsin diye dua ediyorum hepp

kan testim negatifffffffff hayırlısı olsun allah bekleyenlerin emeğini boşa çıkarmasın...

kan testim negatifffffffff hayırlısı olsun allah bekleyenlerin emeğini boşa çıkarmasın...

:18: off yaaa olmaz ama yaa senden umutluydum ben bende tedirgin oldum şimdiii,kaç çıktı sonucun kaçıncı günündü.canım yaaa hayırlısını istemiştin belkide böylesi hayırlı olandı

Suleyka hayırlısı olsun bende dün adet olduğumda etkisi uzun sürdü ama işin sonunu Allaha bırakınca emin ol bir rahatlama geliyor sanki bütün yük üstünden kalkıyor birde kendi kendime şunu tekrarladım durdum umarım sana da iyi gelir

Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Deme şu niçin şöyle
Yerindedir o öyle
Bak sonunda sabreyle

Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----5 mayıs test tarihi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----4 mayısı bekliyo
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs

22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

listeye kendımıde ekledım:))

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----5 mayıs test tarihi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----test sonucu negatif
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----4 mayısı bekliyo
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan brcpan------yaş 33 ilk aşılama.....4 mysta kan testi olacak
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs

22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

evet rahmi güçlendirip yumurtaların daha iyi tutunmasını sağlıyo o nedenle , adet olumunu engelliyo eğer negatif çıkınca test ilacı bırakınca aedet oluyorsun yoksa olmuyorsun .yumurtaların dökülmesini de engelliyo.

sabret eminimki anne olacağız inş en kısa zamanda üzülme zaman herşeye çare umarım 2. Aşılama olumlu olur sakın yılma vücüdün ilaçlara etki vermişken 2. Dene doktorunla konuş reglinin 2. Günü çağırması gerek seni inş bir dahaki seferde yüzün gülecek, bende çok üzülmüştüm inanırmısın ama elden birşey gelmiyor sabır sadece .

canım teselli edecek kelime b ile bulamıyorum. Aynı şeyleri ben de o kadar çok yaşadım kii. Sinir oluyodum beni teselli edenlere. Sadece umudunu yitirme. Bu da bizim sınavımız. Napalım. Umarım bir gün başarıyla geçerizde evlatlarımızı alırım kucaklarımıza.

süleyka leblebişekeri hadiiisizleri bekliyorummm müjde müjde müjdee istiyomm

aaaaa valla bana sağdan sağdan geliyolar. Hala yaptırmadım test. Herhalde geçen ki testin etkisindeyim. Korkuyorum. Ama kasıklarımda sancı var benim adet gibi değil. Ağırlık gibi. Kaslarım geriliyo gibi. Göğüslerim hala acıyo.

off yaa bugün çok kötüyüm kalktıgımdan beri aglıyorum herşeye off yaa .....:84::84:

sabah ben de babaannemle telefonda konuşurken ağladım. Eşim bile şaşırdı. Ne yaptığın belli olmuyo diyo. Anlayamıyorum psikolojini diyo. Kendimizi ne kadar sıkıyosak artık...

ben ilk aşılamamda çok umutluydum ama alışamanın 14 15 . günü hastanmıştım resmen şoka girmiştim o kadar üzüldüm ki ama doktorum bana çok destek olmuştu zaten az şansla başladığını bilince insan sonra alışıyo çok negatif görmekten heralde. ama bu kez baya geçti doktorumda neden bilmiyorum daha bekle diyor adetimde geçti aşılamamda yumurtalar çatlamışta kist olurmu bilmiyorum inş tutmuştur tutmazsa bu kadar geçtikten sonra bi inanmak zor olur heralde

tamam bidaha sormicam kusura bakma yaa valla merak ettigim için soruyorum.o agırlık bendede var benimde geriliyo ama gögüslerim az acıyo.
sabah ben de babaannemle telefonda konuşurken ağladım. Eşim bile şaşırdı. Ne yaptığın belli olmuyo diyo. Anlayamıyorum psikolojini diyo. Kendimizi ne kadar sıkıyosak artık...

off insan çok kötü oluyo yaa evet çok sıkıyoruz kendimizi sonrada ani patlamalar oluyo.ama artık mutluluktan aglamak istiyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…