tamam bidaha sormicam kusura bakma yaa valla merak ettigim için soruyorum.o agırlık bendede var benimde geriliyo ama gögüslerim az acıyo.
AYY CANIM YANLIŞ ANLADINN. SORDUĞUN İÇİN ÖYLE DEMEDİM. HUYUMDUR SIKILDIĞIMDA ÖYLE DERİM BENN. GELİYOLAR SAĞDAN SAĞDAN DERİM. KÖTÜ HİSSEDİNCE SOLDAN GELİRLER NE HİKMETSE. SOR TABİİ. KİMSEYE ÇOK FAZLA BAHSETMEDİM. BİLİYOSUN İNSAN YİNE DE PAYLAŞMAK SAÇMA DA OLSA ANLATMAK İSTER. YANLIŞ ANLAMA NOOLUR..
umutlu sizdeki sorun neydi?aşılamanı hangi sebeple yaptırdın?bende de açıklanamayan infertilite varmerak ettm
tamam bidaha sormicam kusura bakma yaa valla merak ettigim için soruyorum.o agırlık bendede var benimde geriliyo ama gögüslerim az acıyo.
AYY CANIM YANLIŞ ANLADINN. SORDUĞUN İÇİN ÖYLE DEMEDİM. HUYUMDUR SIKILDIĞIMDA ÖYLE DERİM BENN. GELİYOLAR SAĞDAN SAĞDAN DERİM. KÖTÜ HİSSEDİNCE SOLDAN GELİRLER NE HİKMETSE. SOR TABİİ. KİMSEYE ÇOK FAZLA BAHSETMEDİM. BİLİYOSUN İNSAN YİNE DE PAYLAŞMAK SAÇMA DA OLSA ANLATMAK İSTER. YANLIŞ ANLAMA NOOLUR..
OK ANLADIM NE OLUCAK HALİMİZ BENİMDE BUGÜN DUYGUSALLIGIM ÜSTÜMDE ONDAN HERALDE TERS ANLADIM NORMALDE BÖLE ŞEYLERE TAKILMAM AMA İŞTE RUHSAL BAKIMDAN BUGÜN BÖLEYİM BENDE.PAZARTESİ ÇABUK GELSİN İSTİYORUM AMA KORKUYORUM SONUÇTAN.KASIK AGRIM DÜN DAHA FAZLAYDI AMA BUGÜN DAHA İYİYİM.SADECE GERGİNLİK VE KASIKLAMLAR HİSSEDİYORUM.UYKULU HALDEYİM VE TABİİ GAZIMVAR.SABAH ACAYİP BULANTIM VARDI.BİZ BU YOLA KENDİMİZİ ZORLAYARAK BORÇLA ÇIKTIK O YÜZDEN KORKUYORUM SONUÇTAN.EŞİM ASLA ÜZÜLMİCEKSİN OLMAZSA DEDİ AMA BEN ONA BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM TEDİRGİNLİGİMİ.
umutlu canım benim kistim vardı ama bak ben adet olmam gereken zamanda oldum hemde kocaman.yani eğer adet olacak olsaydın olurdun şuana kadar yani senin adın gibi ben senden çok umutluyummmmmben ilk aşılamamda çok umutluydum ama alışamanın 14 15 . günü hastanmıştım resmen şoka girmiştim o kadar üzüldüm ki ama doktorum bana çok destek olmuştu zaten az şansla başladığını bilince insan sonra alışıyo çok negatif görmekten heralde. ama bu kez baya geçti doktorumda neden bilmiyorum daha bekle diyor adetimde geçti aşılamamda yumurtalar çatlamışta kist olurmu bilmiyorum inş tutmuştur tutmazsa bu kadar geçtikten sonra bi inanmak zor olur heralde
umutlu canım benim kistim vardı ama bak ben adet olmam gereken zamanda oldum hemde kocaman.yani eğer adet olacak olsaydın olurdun şuana kadar yani senin adın gibi ben senden çok umutluyummmmm
inş.bebişin senledirbizdede bi sorun yok nedensiz doktorum bütün sonuçlar çok iyi neden olmamış anlamadım dedi hangi doktora gitsem bekle diyordu sonra tüp bebek yapan bi hastaneye gittim doktorum en ii hastamsınız çok istiyosunuz yapalım dedi ilki tutmadı doktor çok şaşırdı bu kezde umutlu ama bakalım ilk aşılamada 1 yumurta vardı klomenle bu kez 4 iğne vurmuştum bakalım 2.5 yıl oldu evleneli artık olur inş.
bide benim doktorum ilk klomen kullanmamı söledi tek yumurta oldu tutmadı 2. aşılamaya başladık hemen diger ay klomen verdi yine ama yumurta oluşmadı 1 ay bekledik sonra artık iğne verdi baktı çok yumurta oluyo buda tutmazsa klomene döneriz bi kez daha yaparız dedi ama ben ki inş vardır bebeğim yoksada bi daha klomen kullanmıcam çünkü hiç sevmedim fayda görmedim buda olmazsa biraz ara verip sonra tüp bebeğe geçicez ama inş gerek kalmaz
ok anladım ne olucak halimiz benimde bugün duygusallıgım üstümde ondan heralde ters anladım normalde böle şeylere takılmam ama işte ruhsal bakımdan bugün böleyim bende.pazartesi çabuk gelsin istiyorum ama korkuyorum sonuçtan.kasık agrım dün daha fazlaydı ama bugün daha iyiyim.sadece gerginlik ve kasıklamlar hissediyorum.uykulu haldeyim ve tabii gazımvar.sabah acayip bulantım vardı.biz bu yola kendimizi zorlayarak borçla çıktık o yüzden korkuyorum sonuçtan.eşim asla üzülmiceksin olmazsa dedi ama ben ona belli etmemeye çalışıyorum tedirginligimi.
canım üzülme tabii hiç birşeyi değiştiremeyiz kii. Aslında ne söylesek boş ama en azından şimdilik öyle şeyleri düşünme. Inşallah ben bu gün cesaretimi toplarım. Senin gibi ben de çok korluyorum. Göğüslerim hala çok acıyo.. Kasıklarımda hafif sancı, doluluk hissi karışımı birşeyler var. Rabbim ellerimizi boş çevirmesin. Benim de kontrolüm p.tesiydi ama doktor yoğun olduğu için randevuyu çarşambaya alabildim. Bi arkadaş yazmıştı ya,,,,,,
bakalım rabbim neyler
neylerse güzel eyler.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlar.......
inş.bebişin senledir
kızlar bu arada bu sabahta idrar testi yaptım ama negatif hiç çizgi çıkmadı sanırım dünkide yanlış sonuç vermiştiolsun daha kan testimi yaptırmadım ama. karamsar olmak istemiyorum bu yüzden kötüsünü düşünmicem.olucak inş bebegim bana gelicek.
tşk ederim canım benim listeye eklendim demek ,inşalah müjdeyi vermek isterdim diyecegim ama malesef,sabah kahveremgimsi regli öncesi gibi akıntı içinde kan lekeleri gördüm(( sanırım umutlarım tükendi şuan yazarken bile aglıyorum daha dogru aglamak istemiyorum ama gözyaşlarıma engel olamıyorum,zaten aşılamada yüzde 15 şans oldugunu biliyordum yinede bir umut tutar diyordum belirtiler öle belli ki gebeyim sandım (( doktorum bugün yarın regli olmazsan kantesti yaptır pazartesi dedi (( allahımne kasıklarım agıryor ne goguslerim,hiçbir belirtim yok kalmadı ( off offff hayırlısıı diyecek kelime bulamıyorum ((
cnm yerleşme kanaması 13.günde olurmu ki,hiçbir agrım sızım kalmadı gögüsler acımıyoridrara sık cıkmıyorum artık( kasıklarım bile gaırmıyor sadece regli öncesi karında hareketlenme olurya huzursuzluk öle belirtiler var ((okadar ümitlendim ki anlatamam hep gebelik beliritleri vardı ilk aşılamam ama zor regli olan biriyim yumrtam fazla olunca çok ama çok çok ümitlendim (( birhaftada 4kilo kaybettim (( pazartesi kan testi yaptırcagım inşalah yerleşme kanamasıdır..pazartesi olsun biran önce ya yoksa kalbim duracak (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?