Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
umutlu sizdeki sorun neydi?aşılamanı hangi sebeple yaptırdın?bende de açıklanamayan infertilite var merak ettm

umutlu sizdeki sorun neydi?aşılamanı hangi sebeple yaptırdın?bende de açıklanamayan infertilite var merak ettm

bizdede bi sorun yok nedensiz doktorum bütün sonuçlar çok iyi neden olmamış anlamadım dedi hangi doktora gitsem bekle diyordu sonra tüp bebek yapan bi hastaneye gittim doktorum en ii hastamsınız çok istiyosunuz yapalım dedi ilki tutmadı doktor çok şaşırdı bu kezde umutlu ama bakalım ilk aşılamada 1 yumurta vardı klomenle bu kez 4 iğne vurmuştum bakalım 2.5 yıl oldu evleneli artık olur inş.

bu kadar zaman geçince heralde vardır diyor herkez ama ben hala inanamıyorum yoksa niye yoktur ondan korkuyorum ama 25 gün oldu aşılama yapılalı vardır inşş.

umutlu canım benim kistim vardı ama bak ben adet olmam gereken zamanda oldum hemde kocaman.yani eğer adet olacak olsaydın olurdun şuana kadar yani senin adın gibi ben senden çok umutluyummmmm

umutlu canım benim kistim vardı ama bak ben adet olmam gereken zamanda oldum hemde kocaman.yani eğer adet olacak olsaydın olurdun şuana kadar yani senin adın gibi ben senden çok umutluyummmmm

inşallah dediğin gibi olur o kadar negatif gördüm ki inanamıyorum inş vardır inş sağlıklıdır senin ilk aşılaman sanırım benimde ilk aşılamam tutmamıştı normal adet günümden önce olmuştum 15 gün riskli zaten 15 günden sonra hastalanmazsan vardır demişti doktorum ama 15. gün hastalanmıştım zaten ilk aşılama tutması şans daha azmış diger aşılamalarda şans daha çokmuş inş hepimizin bebeği olur..

bide benim doktorum ilk klomen kullanmamı söledi tek yumurta oldu tutmadı 2. aşılamaya başladık hemen diger ay klomen verdi yine ama yumurta oluşmadı 1 ay bekledik sonra artık iğne verdi baktı çok yumurta oluyo buda tutmazsa klomene döneriz bi kez daha yaparız dedi ama ben ki inş vardır bebeğim yoksada bi daha klomen kullanmıcam çünkü hiç sevmedim fayda görmedim buda olmazsa biraz ara verip sonra tüp bebeğe geçicez ama inş gerek kalmaz

İnşallah kımse hayal kırıklıgı yaşamaz cok heyecanlı bi bekleyıs bu Allahım herkese nasıp etsın 'BEBEK YOKMU?' dıyenlerden bıktım artık var demek ıstıyorum(

inş.bebişin senledir

bende klomenin iğne kadar etkili olmadığını biliyorum.iğne daha fazla yumurta gelişimini sağlıyormuş keşke sana ilkinde iğne verseymş.neyse herşeyde vardr bir hayır inş.tüpbebeğe gerek kalmz.Bazıları tam dr. gitceği zamn hamile olduğnu,bazıları da aşılama yaptıracağı zamn hamile olduğnu öğrenir ya inş.bizlerde öyle oluruz senin için de tüpbebeğe gerek kalmz

inş.bebişin senledir

inşallah canım Allahım hayırlısını versin. ya aslında ben ilk aşılamamda kasık ağrısı mide bulantısı veya gögüs ağrısı filan çekmiştim 15 gün hep yattım bi lavaboya kalktım eğilemiyordum o kadar takmışım ki sürekli bi yanım ağrıyodu sanki organlarımın hareketini bile anlıyodum ama hepsi boşmuş tutmadı oldum adet ama bu ay ilk gün yattım sonra kalktım işimi yaptım ki müsafirim bile geldi şuanda bugün evi temizledim kaldır indir yani bu kadar takmayın lacaksa zaten oluyo benim bana tutunmuşsa zaten vardır yoksa Allahım bilir gerisini benim şuan sadece gögüs ağrım ve yeşil damarlar var acıkırsam midem yanıyo bide akıntım var o kadar

tşk ederim canım benim listeye eklendim demek ,inşalah müjdeyi vermek isterdim diyecegim ama malesef,sabah kahveremgimsi regli öncesi gibi akıntı içinde kan lekeleri gördüm(( sanırım umutlarım tükendi şuan yazarken bile aglıyorum daha dogru aglamak istemiyorum ama gözyaşlarıma engel olamıyorum,zaten aşılamada yüzde 15 şans oldugunu biliyordum yinede bir umut tutar diyordum belirtiler öle belli ki gebeyim sandım (( doktorum bugün yarın regli olmazsan kantesti yaptır pazartesi dedi (( allahımne kasıklarım agıryor ne goguslerim,hiçbir belirtim yok kalmadı ( off offff hayırlısıı diyecek kelime bulamıyorum((

Arkadaşlar bir şey sorcam ben dün itibariyle hastalandım yani aşılamanın 8. günü idi adetin de 20. günü gerçekten çok erken hastalandım ilk defa başıma böylesi geldi ama anlamadığım hala gögüslerim ağrıyor hareket ettikçe eğildikçe ağrıyı hissediyorum normalde adetin ilk günü itibariyle ağrım kesilirdi
merional iğnenin etkisi hala devam ediyor olabilirmi ki diye düşünüyorum fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

canım sadece lekenlenme herhalde tam adet değil. Hemen umutsuz olma. Zzaten dediğin gibi başarı oranı çok düşük. Inşallah yerleşme kanamasıdır. üzme hemen kendini.....

cnm yerleşme kanaması 13.günde olurmu ki,hiçbir agrım sızım kalmadı gögüsler acımıyoridrara sık cıkmıyorum artık( kasıklarım bile gaırmıyor sadece regli öncesi karında hareketlenme olurya huzursuzluk öle belirtiler var((okadar ümitlendim ki anlatamam hep gebelik beliritleri vardı ilk aşılamam ama zor regli olan biriyim yumrtam fazla olunca çok ama çok çok ümitlendim (( birhaftada 4kilo kaybettim(( pazartesi kan testi yaptırcagım inşalah yerleşme kanamasıdır..pazartesi olsun biran önce ya yoksa kalbim duracak(

canım arkadaşların dediği gibi yerleşme kanaması olabilr hemen böle ümitsizliğe kapılma.bakalım pazartesi belli olur kan testiyle..
gülceza senden ve umutlu87 den baya ümitliyim.bence hamilesiniz.hadi bize güzel haberler verin inşallah buna ihtiyacımız var..benim iki yumurta oluşmuştu oda aşılamaya uygun olan sadece bitaneydi.o yüzden bunu düşününce bazen umutlarım yok oluyor.Ama Allah tan ümit kesilmiyeceğini biliyorum hem biz zaten hayırlısını istediğimiz için aslında negatif sonucada aynı ruh halinde olmamız lazım ama olmuyor biliyorum:)

ben artık ne düşünücegimi bilmiyorum.sanki kal geldi bana öleee belirtiymiş falan düşündükce gözüm atmaya başladı sanırım çok sıkıyorum kendimi kaslarım geriliyo.karnımda hala bişi var gibi karnım dediğim tam rahmin oldugu yer yani.sadece tuhaf bi haldeyim durgunlaştım akşam üstü canım hiç bişi istemiyo anlıcagınız yavaş yavaş durulmaya ve sona hazırlamaya başladım kendimi umutlarım neden bilmiyorum düşüşe geçti.böle olmamın sebebi ne bilmiyorum oysaki çok umutluydum olucak diodum ama böle herkes adet olmaya negatif sonuçlar almaya başlayınca bende etkilendim ...
allahımm duy sesimi ne olur saglıklı hayırlı evlatlar nasip eyle herkese banada.

gülceza belki senin profil resmindeki şey olamazmı rahminin altındaki kas gerilmesi
senin akıntında artış ve göğüslerin acıyomu?bence bunlar önemli belirtiler özellikle bi arkadaşım hamileliklerinde hep akıntısı artardı bende özellikle bu varsa ümitleniyorum zaten gerisi boş bence çünkü diğer belirtiler genelde adet belirtisi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…