gülceza belki senin profil resmindeki şey olamazmı rahminin altındaki kas gerilmesi
senin akıntında artış ve göğüslerin acıyomu?bence bunlar önemli belirtiler özellikle bi arkadaşım hamileliklerinde hep akıntısı artardı bende özellikle bu varsa ümitleniyorum zaten gerisi boş bence çünkü diğer belirtiler genelde adet belirtisi oluyor.
inş öledir canım akıntımı vajinal progestan kullandıgım için anlıyamıyorum.gögüs agrımda az var sadece bastırdıgımda acıyo.öle çok sert bastırmadan tabii.anladıgım tek şey gaz ve kasıgımdaki şey.başkada hiç bişi yok.
cnm bende progestan kullanmaya başladım ama ben 8.günde başladım,acaba o yaprmı,cünkü onu kullanmaya başladıktan sonra gögüsllerimdeki şiddetli agrı giderek azaldı ,düne kadar benimde bastırdıgımda agrı vardı üstelik üstünde sigiller vardı acaba bebegin tutunmasını saglayan bu ilaç yerleştirme kanamasım ı yaptı acaba gercekten bebiş varda ben kendimi sacma salak nedenlerle boşunamı üzüyorum( gülceza cnm benim,bende ki belirtiler senle cok benziyordu şuanki halim degilde bende senden cok ümitliyim inşalah hamilesindir,ben moralmen cöktümm ama sen sakın yıkılma belkide ilaçlar böle etki yapıyor inşalahh hayırlısı ..
tşk ederim cnm benimm inşallahhh yerleşme kanamasıdır inşalahhh tüm kalbimle dua ediyorumm hamile olayımmm allahım diye inşalahhhhhh.. allah hayyalkırıklıgı yaşatmasın kimseyecanım arkadaşların dediği gibi yerleşme kanaması olabilr hemen böle ümitsizliğe kapılma.bakalım pazartesi belli olur kan testiyle..
gülceza senden ve umutlu87 den baya ümitliyim.bence hamilesiniz.hadi bize güzel haberler verin inşallah buna ihtiyacımız var..benim iki yumurta oluşmuştu oda aşılamaya uygun olan sadece bitaneydi.o yüzden bunu düşününce bazen umutlarım yok oluyor.Ama Allah tan ümit kesilmiyeceğini biliyorum hem biz zaten hayırlısını istediğimiz için aslında negatif sonucada aynı ruh halinde olmamız lazım ama olmuyor biliyorum:)
sen progestanı agız yoluyla alıyosan benim drum ara kanamalar yapabilecegini sölemişti ama ben o zman kimyasal gebelikten sonra yaşamıştım bu lekelenmeyi.ben vajenden alıyorum ve dr yan etkilerinin daha az olucagını sölemişti.benimde umutlu olduklarım vardı biri süleyka idi ama negatif sonuç aldı.inş hamileyimdir ama bilmiyorum.yıkılmak degilde durgunlaştım sadecce.benim aşılamadan 1hafta sonra gögüslerim acımaya başladı.ve kasıgımdaki şeyide son 3 gündür falan hissediyorum.
evet cnmm agız yolula alıyorum hap,bende aşırı su içme istegi oldu deli gibi su içiyorum,iştahm gitti habire dondurma yiyorum ayrıca regli öncesi cikolata istegim olurdu deliler gibi saldırırdım cikolataya ama inan ne iştahıom var eşim azönce dediki sana nutella alayımmı inanılır gibi degil ona bile hayır dedim canım bişey istemiyor yaşaamk için yiyorum( çokta iştahlı biriyim ( neden böle oldu acaba progestanmı yaptı anlamadım ki ( doktor progestandan önce kan lekesi gelirse panige kapılma demişti ama ilk 5gün içinde demişti,13.günde böle bir lekeyi beklemiyordum,reglide olmadım anlamadım inanki kafam karma karışık,kasıklarım agrımıyor ama karmnımda bişey var sanki karıncalanıyor,regli öncesi olurya hzuruszluk başkada bişey yok bende hayırlısı diyorum ama düne kadar kasıklarım agrıyordu,gögsüme hafif bastırdgımda uclarda agrı vardı,2gün önce habire idrara cıkıyordum,şuuan sadece 3saatte bir oda sistit olurunya damla damla geliyor (( kabız degilim kesinlikle 2gün öncesinde kabızlık vardı ,buaray uye olmadan önce senin yazdıklarını okuyordum ,bendeki belirtilerle aynı herşey ve bunlar gebelik belirtileri diye düşünüyordum ama inşalah yanılmam cünkü bu leke benim cok sinirleirmi bozdu ,pazartesi kan testinde cıkacak herşey dua edin bana olurmu hAYIRLISI İNŞALAH İSTEYEN HERKESE VERSİN ALLAHIM BEBİŞŞ İNŞALAHH..
iyi akşamlar hatunlar,nasılsınız? Bugün hamiş haberimizde gelmiş ne güzel yeni anne adayımızı tebrik ediyorum,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....darısı hepimizeeeeeeeeeee.....
Malesef adaet olanlarda olmuş,söylenecek birşey bulamıyorum hepimiz burda birbirimizin üzüntüsünü yaşıyoruz ama ümidimizi yitirmeden yola devam edicez.sonuç ne olursa olsun allahım hayırlısını verdiği için şükredecez.
Bu arada tyarın amcaoğlunun nişanı var ve ben gitmek istemiyorum,karnım davul gibi hamile gibiyim,şimdi herkes soracak( gızzz hamile değilmisin,niye yapmıyonuz,yapın artık yaşınız geçti,dr gittinmi,kimdeymiş sorun,bizim orda kadın var gelde o bi baksın alttan bakınca elle anlıyomuşş v.s v.s) bu lafları duyacağım için gitmek istemiyorum bu seferde amcam kırılacak((((((((
nekadar düşüncesiz insanlar varya biraz kendilerini bizim yerimize koysalar çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ,biz 4aydır cocuk istiyoruz ve bu işe giriştikten sonra nekadar zor bir sürecmiş anladım kendimi sabırlı ve mucadeleci bilirdim allah yardımcımız olsun hem tedaviyle hemde cevremizle mucadele ediyoruz işimiz cok zor cokk(
eger yoksa yapayım diye zorlama sakın cnm benim,allah korusun iştahın iyimi peki progestan sende iştahsızlık yaptımı ??birde benim kasık agrım geceleri cok oluyordu uyutmuyordu,habire tuvalete kalkıyordum,ilk 8 günü aşılamanın su istegim cok oldu dudaklarım kruyordu su içmeyi hiç sevmeyen biriydim ,ya bu aşılama beni bam başka insan yaptıinş canım amiinn.bende kabızlık vardı hep ama aşılamadan sonraki ilk 1 hafta hergün çıkabiliyodum ama son 4 gündür çıkamıyorum kabız oldum gene ve çok korkuyorum üstelik bozsun die yemedigim şey kalmadı.ama yok çıkamadım hiçç.
nekadar düşüncesiz insanlar varya biraz kendilerini bizim yerimize koysalar çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ,biz 4aydır cocuk istiyoruz ve bu işe giriştikten sonra nekadar zor bir sürecmiş anladım kendimi sabırlı ve mucadeleci bilirdim allah yardımcımız olsun hem tedaviyle hemde cevremizle mucadele ediyoruz işimiz cok zor cokk(
eger yoksa yapayım diye zorlama sakın cnm benim,allah korusun iştahın iyimi peki progestan sende iştahsızlık yaptımı ??birde benim kasık agrım geceleri cok oluyordu uyutmuyordu,habire tuvalete kalkıyordum,ilk 8 günü aşılamanın su istegim cok oldu dudaklarım kruyordu su içmeyi hiç sevmeyen biriydim ,ya bu aşılama beni bam başka insan yaptı(( her halta aglıyorum,hala öleyim,bugün kafam dagılsın diye eşimle alışverişe cıktım ,magazada kadınlar kıyafet bakıyor bende bir isteksizlkk kabinde agladım durdum,biri bana selam verse aglıyorum,cok zayıflamışsın gözleriiin altı cökmüş dediler iyimisin dediler ,benim gözler doluyor du valla şaka gibi ben neşeli kıpır kıpır biriyim ( ne oldu cok zor bişeymiş ya ,ben sanırım olumsuz olursa direk tüp bebek olayına girecem ((
benden burdaki herkeze tavsiye olsun kimseye biz çocuk istiyoruz die sölemeyin hatta soranlara bile yok daha istemiyoruz deyin ben bu hatayı yaptım ve çok çektim her gezmeye gittigimde varmı yokmu gününgeçti gene diyip günümü takip edenler bile oldu kimseye sölemeyin sorsalar bile istemiyoruz gezicem çocuk nasılsa olur deyip geçiştirin ve dediklerini hiç duymayın ben artık öle yapıyorum ama artık çok geç söylenenleri dinlemesemde artık tedaviye başladık ve tek yapabilecegimiz ne derlerse desinler onlara zayıf noktamızı göstermemek.dostuna bile acını söyleme dargın oldugunuzdfa yada size kırıldıgında ilk yapacagı şey sizi zayıf noktanızdan vurmak olur.
yok zaten zorlamam korkuyorum varsa bişi olur die.iştahım da azalma bendede var ama progestandanmı bilmiyorum prospektüsünü okusana canım.geceleri agrım degilde rahatsızlıgım oluyo dogru pozisyonu bulmadan dönüp duruyorum ve uyuyamıyorum ne zaman bulursam o zaman uyuyorum.benim sonradan su istegim başladı ben normalde günde 2 bardak zor içerdim şimdi hareket etmedigim hep yattıgım halde 2 litreye yakın su içiyorum.bugün bende agladım.zayıflayıp zayıflamadıgımı bilmiyorum henüz tartılmadım ve kimsenin yanına gitmedim.bende çok neşeliyimdir.benim tüp bebege geçmem neredeyse imkansız çünkü bunu bile borçla yaptırdık.
ben 6 yıllık evliyim soranlara aman etegimden çekiştirenin yok geziyorum rahat rahat ne yapayım çocugu diorum şimdi.bakın görümcelerimin ikisindede çocuk hiç biyere çıkamıyolar ama ben gezmedigim yer kalmadı diorum en güzeli böle çocuk nasılsa olur diorum.kapatıyorum konuyu.
CANIM BENİimmm dedigim gibi belirtilerimiz cok benziyor inşalah hayırlsıı olsun şuan lekelerde kayboldu bende herhangi bir regli belirtimde yok ,sevineyimmi bilemiyorum okadar cok korkuyorum ki tediriginim ki hayırlsıı olsun,dondurmayla besleniyoprum sadece( birde şu progestan hapı ve su ( pazartesi nasıl olcak bilmiyorum ödüm patlıyor hayırlsıı olsun,inşalah müjdeyle dönerimm..
beklenen gün gelicekse cekilen cile kutsaldır canım benim bırakmayalım mücadeleyi,ben heryolu deneyecegim imkanlarımı sonuna kadar zorlayacagım hayırlsıı olsunn allahım nasip etsin bizlerede annelik duygusunu inşalah..
inş zora kalmadan gelir bebegimiz.zaten zorladım ben onu kapatmadan çok zor ve tabi birazını biriktirmeden.inş bekletmeden zora koymadan gelir bebegim.
sanırım regli oluyorum artık,bitti sanmıştımm((( leke degil bayagı bayagı kan geldi ( off offff ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?