Herkese 1 haftalık aradan sonra merhaba,
en son burada size yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyordum. Ama kurban olduğum Allah' ım bebeğimin tutunmasını istedi. 2 mayısta sonucumu öğrendiğimde, ki çok kanamam vardı, 16,98 ve dün 446 ya çıktı. Allah herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah. Dualarım bütün bebek isteyenlerle :))
Herkese 1 haftalık aradan sonra merhaba,
en son burada size yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyordum. Ama kurban olduğum Allah' ım bebeğimin tutunmasını istedi. 2 mayısta sonucumu öğrendiğimde, ki çok kanamam vardı, 16,98 ve dün 446 ya çıktı. Allah herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah. Dualarım bütün bebek isteyenlerle :))
merhaba kızlar evet benimde bugün sonlandı 13. günümde kırmızılar gelmeye başladı.yani adet başladı:84::84::84: sabah gördüğümden beri aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum biliyorum üzülmenin bi faydası yoktur ama işte olmuyor.
olmadı napalım artık umutlar diğer aylara inşAllah
Saol cnm. 15. günümdü. Bir öncesinde akşam 19.30 civarı kanamam başladı ama normal değildi bence. Ertesi sabah doktorum hemen iğne yaptı. çarşamba günü değerim 2 kat oldu. Tabi bu arada düne kadar iğneye devam ettim ve sürekli yattım. Dün de baya çıkmıştı değerlerim. Yine de korkuyorum ama ... Allah isterse olur, nolur kimse ümidini kaybetmesin ...ay canım gözün aydın normal adetmi gördün....2 mayıs 14.gününmüydü..
sllllmmm kızzlarrr ben gelldimmm vee hala adet olmadııım.vajinal progestan yada jel kullandıgı halde sonucu negatif olup adet olan varmı kızlar.
sen vajinal progestan kullanmışmıydın adet olmuşsun ama merak ettimde.
canım peki sen kullandınmı vajinal ama.
canımm sende cvb verirmisin soruma.
canım hayırlı olsun hamileliin allah tamamına eerdirsin inş.sen vajinal progestan yada jel kullanmışmıydın aşılamadan sonra.
Tebrik ederim Allah inşallah eline almayı nasip eder.hayırlı evlat olur inşallah çok sevindim bu senin ilk aşılamanmıydı tam olarak hatırlayamadım canım
şuanda belirtilerin neler canım.bende şu bikaçgündür hani heycanlanırsında kalbinin orda bişi takılı kalır yedigin geri gelcek gibi olur sanki aşşagı inmez ya öle bişiler var arasırada bulantım oluyo.Çok tşk ederim :) Evet kullandım, dün iğnelerim bitince yine jele döndü doktorum..
sen jel yada vajinal progestan kullanmışmıydın canım.merhaba kızlar evet benimde bugün sonlandı 13. günümde kırmızılar gelmeye başladı.yani adet başladı:84::84::84: sabah gördüğümden beri aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum biliyorum üzülmenin bi faydası yoktur ama işte olmuyor.
olmadı napalım artık umutlar diğer aylara inşAllah
Teşekkürler cnm, ilk aşılamamdı ama hiç ümidim yoktu. Çünkü ağır bronşit geçirdim. Aşılaması sonra hiç bişey yapamadım. İlaç almak durumunda kaldım, tabi durumua uygun... En son da kanama olunca yıkıldım. Eğer ki devam ederse mucize olacak bizim için :))
Saol cnm. 15. günümdü. Bir öncesinde akşam 19.30 civarı kanamam başladı ama normal değildi bence. Ertesi sabah doktorum hemen iğne yaptı. çarşamba günü değerim 2 kat oldu. Tabi bu arada düne kadar iğneye devam ettim ve sürekli yattım. Dün de baya çıkmıştı değerlerim. Yine de korkuyorum ama ... Allah isterse olur, nolur kimse ümidini kaybetmesin ...
kızlar jel yada vajinal progestan kullanırken adet olan yokmu hiç bırakıncamı adet oldunuz hep.
esenay ne oldu senin bugün senin test günündü sanırım.merak ettim varmı bi gelişme?
ben jel yada vajinal progestan kullanmamıştım progesteron testi yapıldı doktor ii dedi o yüzden vermemişlerdi.
dün adet günümdü adet olmadım üstelik olcam gibi bi belirtimde yok ama durumum ne olcak bilmiyorum acaba idrar yapsam çıkarmıki.off eşimde bekle biraz daha dio kan için sıkıldım beklemekten biran önce haberi almak istiyorum ama eşimmm ahh ahh
canım kan tahlili yaptır bence, idrarda çıkmayabilir erken daha idrar için
eşim bekle dio yaptırtmıyo kan testiii çok israr ettim yarın için ama olmaaazz bekle dio bana ben en iyisi sabah son testimi yapayım belki çıkar.
hadi hayırlısı canım inşallah olumlu sonuç çıkar , dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?