Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tebrik ederim Allah inşallah eline almayı nasip eder.hayırlı evlat olur inşallah çok sevindim bu senin ilk aşılamanmıydı tam olarak hatırlayamadım canım

merhaba kızlar evet benimde bugün sonlandı 13. günümde kırmızılar gelmeye başladı.yani adet başladı:84::84::84: sabah gördüğümden beri aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum biliyorum üzülmenin bi faydası yoktur ama işte olmuyor.
olmadı napalım artık umutlar diğer aylara inşAllah

canıım ya çok sevindim adına inşAllah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder darısıda bizim başımıza olsun inşAllah

canım geçmiş olsun, inşallah bir sonraki ay bebeğin seninle olur..

ay canım gözün aydın normal adetmi gördün....2 mayıs 14.gününmüydü..
Saol cnm. 15. günümdü. Bir öncesinde akşam 19.30 civarı kanamam başladı ama normal değildi bence. Ertesi sabah doktorum hemen iğne yaptı. çarşamba günü değerim 2 kat oldu. Tabi bu arada düne kadar iğneye devam ettim ve sürekli yattım. Dün de baya çıkmıştı değerlerim. Yine de korkuyorum ama ... Allah isterse olur, nolur kimse ümidini kaybetmesin ...

Çok tşk ederim :) Evet kullandım, dün iğnelerim bitince yine jele döndü doktorum..

Tebrik ederim Allah inşallah eline almayı nasip eder.hayırlı evlat olur inşallah çok sevindim bu senin ilk aşılamanmıydı tam olarak hatırlayamadım canım

Teşekkürler cnm, ilk aşılamamdı ama hiç ümidim yoktu. Çünkü ağır bronşit geçirdim. Aşılaması sonra hiç bişey yapamadım. İlaç almak durumunda kaldım, tabi durumua uygun... En son da kanama olunca yıkıldım. Eğer ki devam ederse mucize olacak bizim için :))

Çok tşk ederim :) Evet kullandım, dün iğnelerim bitince yine jele döndü doktorum..
şuanda belirtilerin neler canım.bende şu bikaçgündür hani heycanlanırsında kalbinin orda bişi takılı kalır yedigin geri gelcek gibi olur sanki aşşagı inmez ya öle bişiler var arasırada bulantım oluyo.
sen jel yada vajinal progestan kullanmışmıydın canım.

inş bebegin sıkı sıkı tutunur sana canım.

canım kaç yumurtan ardı belirtilerin neydi sorunun neydi bizi bilgilendirirmisin birazz

ben jel yada vajinal progestan kullanmamıştım progesteron testi yapıldı doktor ii dedi o yüzden vermemişlerdi.

dün adet günümdü adet olmadım üstelik olcam gibi bi belirtimde yok ama durumum ne olcak bilmiyorum acaba idrar yapsam çıkarmıki.off eşimde bekle biraz daha dio kan için sıkıldım beklemekten biran önce haberi almak istiyorum ama eşimmm ahh ahh

canım kan tahlili yaptır bence, idrarda çıkmayabilir erken daha idrar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…