Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay bilmiyorum bir hafta sonra kntrol istiyo benim doktorum. Herşey yolunda mı diye bakıyo sanırım. Ya sanki önceki aşılamalarımdan sonra progestan hap kullanıyodum diye hatırlıyorum ama şimdi önermedi. Var mı aranızda jel değil hap olarak kullanan. Aklıma takıldı şimdi heeee....
Benim de 19-20 mm 2 yumurtam oluşmuştu. Ama puregon iğneyle. Klomenle tedavi gördüğümüz 5 aylık dönemde 2 kere yanlış hatırlamıyosam 1 er yumurta oluşmuştu.
Aaayyyy ne zor. Kolay gelsin kızlar allah sabrımızı eksik etmesin.

canım ben de dün yaptırdım ilk aşılamamı, dr bana ne kontrol istedi de ne de jel veya hap verdi..benim de 3tane yumurtam olmuştu menagon iğnesi yaptırdım ben..Gerçekten beklemek zormuş yaa, allah hepimize kolaylık ve sabır versin :))

benimde arada kasık sancım oluuyor göguslerim hep şişer anlayamıyorum ki sabrı ögretiyor bu bebekler bize::)

kızlar ben bugün aşılamamın 15.günü hasta oldum,çok mutsuzum içimden hep ağlamak geliyor kimseyle paylaşamıyorum çok kötü hissediyorum..:84:

canım progesteron jelde olsa hapta olsa fitilde olsa hepsi aynı işlevi görüyor,benim doktorumda vermedi bana,hatta verin hocam nolur nolmaz dedim oda progesteron testinde bakıcaz nede olsa o zaman test sonucumyüksek çıkıpta hamile kalma şansım artarsa verecek,progesteronda çok miğde bulantısı baş dönmesi yapar aklınızda bulunsun.her doktorun izlediği yol farklı amannnnnn hepsi bahane nede olsa kısmetimizde varsa olacak ben inanıyorum burdan peş peşe hamilelik haberi gelicek

kızlar ben bugün aşılamamın 15.günü hasta oldum,çok mutsuzum içimden hep ağlamak geliyor kimseyle paylaşamıyorum çok kötü hissediyorum..:84:

ne desek de boş biliyorum kuvvetli olmaya çalış,hayırlısı böyleymiş demekki cnm yarına daha ii olacağına eminim pes etmicez ve devam edicez,kısmetten öteye geçilmiyo...

Canım ne olur uzulmemeye çalış hepimiz aynı durumdayız İnan, bol bol dua etmek lazım .inşallah inanıyorum yakında bizlerde anne olacağız,biraz sabır .

ahesme üzülme inş. hayırlısı buymuş diye düşün.aynı durumu yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni.kırmızıları görmeye başlayınca genelde gözlerimden de yaş akmaya başlar benim:)sonra üzüldüğümede üzülüyorum sonuçya hayırlısını istiyosam yaptığım şey tutarsızlık oluyor o zaman kendime kızıyorum.. ama işte insanın elinde değil

bende yeni başladım iğnelere menagon kullanıyorum.yarın kontrol var bakalım doktor daha kaç gün iğne diyecek..benim aşılama nisan sonunda büyük ihtimalle..inşAllah nisan ve mayıs ayı çok bereketli aylar olur güzel haberleri peşpeşe duyarız.. çok güzel olur değilmi

amin, inşallah canım

ben de menagon kullanmıştım canm, toplam 10 tane iğne yaptırdım, inşallah herşey gönlümüzce olur dediğin gibi peşpeşe güzel haberleri duyarız

CANIM üzme kendini desem de boş geliyor insana biliyorum, her ay regl olduğum ilk gün ben de çok kötü hissediyorum kendimi... Sabır dile, Sabredecez ve biz de kucağımıza alacaz bebişlerimizi inşallah...

aslında ne düşüneceğimi bilmiyorum bundan sonra bir kaç ay ara vermeyi düşünüyoruz ama iyimi yaparız bimiyorum,kafam çok karışık işe gidince unutuyorum öğrencilerle birlikte olmak unutturuyor ama eve gelince tekrar başlıyorum düşünmeye veee derken sıra geliyor kendi kendime konuşup ağlamaya

canım üzülme ki bu yoldaki gücün tükenmesin. Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz. Rabbim tez zamanda kucalarmızı doldursun. Sıkıntına ortağız ama hafifletmeye yetmiyo tabii. Içinden geçenleri bizimle paylaş rahatlarsın belki.

sen bilirsin canım kendini hemen toparlayabileceksen devam et bence. Ama kendini iyi hissetmiyosan ara ver. Ama ağlama.

merhaba arkadaşlar yarım saat sonra aşılamam yapılacak...biraz heycan biraz korku var...çok umutluyum..rabbim yardımcımız olsun hepimizin...

canım ya, inan bizler de aynısını yaşıyoruz, ama bizimki inan psikolojik, bebek sahibi olamamamızın tek sebebi bu, kafayı biraz rahatlatmak lazım...

merhaba arkadaşlar yarım saat sonra aşılamam yapılacak...biraz heycan biraz korku var...çok umutluyum..rabbim yardımcımız olsun hepimizin...

hayırlı olsun inşallah canım,korkma hiç elini karnına koy ayetel kürsi oku bol bol,hayırlıysa inşallah tutar,gözünü açıp kapayıncaya kadar bitmiş olacak,haydi kolay gelsin....

Doktor 14 gün sonra yani 28 nisanda kan testi yaptır dedi, benimde akıntı çok arttı bir de karnıma ara sıra giren kramplar var, karnım da davul gibi..sen ne zaman yaptıracaksın testi?

benim doktorum adetini bekle dedi ama bende yaptıracağım inş.bi aksilik olmazsa bende adet sancısına benzer sancı oluyo bazen sağ kasığımda yırtılmalar oluyodu sanki şimdiyok o ama beyz akıntıya benzer bişye bendede var ama çok fazla değil valla kafam karışık bişye bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…