Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok yoruldum ben ya bu tedavi şu tedavi derken artık zihnim yoruldu psikolojim bozuldu.bir süre hiç bişeyle uğraşmak istemiyorum
aşılamaya zaten fazla güvenim kalmadı para biriktirip direk tüp bebeğe geçmek istiyorum.siz ne düşünüyorsunuz bana yardımcı olun.

öylebi şansınız varsa bencede tüp en iyisi canım inş rabbim aratmaz bekletmez.çok ama çok zor bilirim 6 yıldır bekliyorum bende.saglıklı hayırlı evlatlar nasip etin rabbim.inş.

öylebi şansınız varsa bencede tüp en iyisi canım inş rabbim aratmaz bekletmez.çok ama çok zor bilirim 6 yıldır bekliyorum bende.saglıklı hayırlı evlatlar nasip etin rabbim.inş.

bizde 4 yıldır bekliyoruz sorun görünmüyor takdiri ilahi işte.tüp içinde 4 bin 5 bin diyolar bunun içinde para biriktirmek lazım yoksa zor biraz şimdilik.yarın bi idrar testi yap merak ettim bende

bizde 4 yıldır bekliyoruz sorun görünmüyor takdiri ilahi işte.tüp içinde 4 bin 5 bin diyolar bunun içinde para biriktirmek lazım yoksa zor biraz şimdilik.yarın bi idrar testi yap merak ettim bende

idrar testi yaptım şimdi ama maleef tesk çizgi dün kk da gezerken ovülasyon testiyle gebelik ögrenilebiliyo die okumuştum akşam bikaç saat arayla 2 tane yaptım birini 1 saatlik idrarla yaptım koyu çizgi çıktı.ikincisini 4 saatlik idrarla yaptım oda koyu çizgi çıktı bende dedim sabah gögsümü gere gere gebelik testi yapabilirim dedim mutlaka çıkar dedim ama nerrdeee off yaa meraktan çatlıyorum yaa eşimi bi kandırabilsem hemen kan da baktırcam ama kandıramıyom yaa.
gögüslerim patlıcak iyice şişti ve sarktı.koltuk altımdan itibaren sızlıyo.agrım sızım yok.ara sıra kasık agrım oluyo o kadar.sürekli uykum var ve acıkıyorum bilmiyorum ne olucak durumum.aslında benim idrarıma geç düşüyo gebelik bunu biliyorum daha önceki gebeligimde 84 tü kan testim eve geldim hemen saklamak için idrar yaptım kocaman bi tek çizgi çık ıştı dra sordugumda idrara geç düşüyo demekki demişti.ama yinede tırsmıyo degilim.

Son düzenleme:
şimdi teste tekrar baktım atıcaktım ama çok silik ince bi çizgi çıkmış.hayırlısı rabbimden yaa.atmıcam dursun bakalım bu testte.aynı aşılamanın 6.gününde yaptıgım testteki gibi olmuş yine bakalım bu son testimdi artık tek çare kan.

canım ya hayırlısı olsun, adetin kaç gün geçti şimdi, geç döllenme olabilir..

canım hayırlısı olsun, nerede oturuyorsunuz? ben istanbuldayım burada 3500 tl ye tüp bebek yapan hastane var..

saol canım allah hepimizin yardımcısı olsun

2 gün geçti henüz.9 nisanda olmuştum en son 9 mayıs olur die düşündüm ama olmadım.yarına randevu aldım bakalım gidicem kan tahlili için.hayırlıı inş.

gülceza hayırlı haberlerini bekliyorum canım hayırlısı ben asılamadan sonra hıc jel yada hap kullanmadım progestoron testıde cok önce yapılmıstı ben artık bu ay hıc bısey yapmıyorum kafamdan atmaya calısıyorum bılıyosunu takınca olmuyo hayırlısı dıyelım

canım hayırlısı olsun, nerede oturuyorsunuz? ben istanbuldayım burada 3500 tl ye tüp bebek yapan hastane var..

ben sakaryada oturuyorum.burda ilaçlar 3,5 doktor parasıda eklenirse 5 bini bulur.istanbul buraya iki saat ama çalıştığımdan bizim için biraz zor olur.belki yazın olabilir tam bilmiyorum çok kararsızım..

selam kızlar bu yola beraber çıktık ama bırakmadım sizi. gülceza merak ediyorum canım hala adet olmadığına göre umut var demek ki. ben aşılamanın 17. günü adet oldum ve 8 gün sürdü. ilk defa bu kadar uzundu. bakalım biz de tüp bebek düşünüyoruz artık. nisan ayı başında işi bırakmıştım. şimdi iş baş vurusu yaptığım birkaç yerden mülakata çağırdılar. eğer işe başlarsam tedaviyi erteleyebilirim. hem biraz toparlanmış olurum diye düşünüyorum. ama iş olmazsa eğer hazirandaki adetimle allahın izniyle başlarız artık tedaviye. sonucu aldım diye sizi bıraktım sanmayın. her gün takip ediyorum ama yazacak birşey bulamıyorum. bu arada suleykayıda merak ediyorum. ne yaptı acaba. gülcezam senin de inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. dualarınıda bize de yer verin kızlar... öptüp hepiniziiiiiiiiiii.............

leblebişekeri mm saol inş ögrenicem bugün.sbah 10:30 da kan verdim 4 saat sonra çıkıcak sonuç heycanlıyım ama sskdaki dr a anlattım aşılama oldum şöle şöle oldu progestan kullanıyorum dedim kanaman olmadı hiç demi dedi olmadı dedim hadi bakalım inş hayırlısı olur dedi.off beklemek çok zor ama içimde rahat böle sanki durgunum ögreneyim die düşünüyom ama sonrada ne gerek vardı sanki bekle işte ilaca devam et karnın şişerse hamilesin şişmezse degilsin işte ne kan testi yaa diorum böle karışık bi durumdayın.

hadi hayırısı. nasıl bekler insan karnının şişip hamile olduğunu öğrenmeyi. ben kesin kalp krizi falan geçririrm beklerken. neyse bu gün hayırlı haberilerini bekliyorum. ama çokta bağlama kendini. bir yıkım daha yaşama. dileğim pozitif sonuç alman. dualarım seninle.

saol canım umutluyum ama bilmiyorum geçen onuçtaki kadar heyecanım yok adece korkum var onuçtan inş olumlu olur.valla beklemek istemedigimden tet yaptırdım ama beklesemiydimki diede düşünmedi degilim

canım inşallah olumlu sonuç alırsın..

hayırlısı olsun canım, ben de yaz sonu tüp bebek düşünüyorum artık, bu ayı boş geçicem mecburen zaten..inşallah herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur ve buradan güzel hbrler verir..

merhaba kızlar,nasılsınız?

gülceza sonucun çıktımı inşallah hayırlı haberler alırsın cnm...

benim ürtikerle başım dertte ilaç alamadım 8 gün hiç içmedim ama ne işe gidebildim ne yemek yapabildim çok kötüydü sonra doktorum al ilacı dedi,çok sıkışık olduğunda alırsın dedi,içim hiç rahat değil ilaç almadan durulmuyo ilacı alsam bebeğe zararı olur korkusu ne olacak bilmiyorum,Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
bu arada tüpe geçecek arkadaşlar 1-2 ay dinlenin bence vucudunuzdan ilaçlar çıksın,hem dinlenmiş olursunuz,dualarım hepinizle beraber,yeterki ümitsiz olmayalım,herşey vakti gelince olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…