çok yoruldum ben ya bu tedavi şu tedavi derken artık zihnim yoruldu psikolojim bozuldu.bir süre hiç bişeyle uğraşmak istemiyorum
aşılamaya zaten fazla güvenim kalmadı para biriktirip direk tüp bebeğe geçmek istiyorum.siz ne düşünüyorsunuz bana yardımcı olun.
öylebi şansınız varsa bencede tüp en iyisi canım inş rabbim aratmaz bekletmez.çok ama çok zor bilirim 6 yıldır bekliyorum bende.saglıklı hayırlı evlatlar nasip etin rabbim.inş.
bizde 4 yıldır bekliyoruz sorun görünmüyor takdiri ilahi işte.tüp içinde 4 bin 5 bin diyolar bunun içinde para biriktirmek lazım yoksa zor biraz şimdilik.yarın bi idrar testi yap merak ettim bende
şimdi teste tekrar baktım atıcaktım ama çok silik ince bi çizgi çıkmış.hayırlısı rabbimden yaa.atmıcam dursun bakalım bu testte.aynı aşılamanın 6.gününde yaptıgım testteki gibi olmuş yine bakalım bu son testimdi artık tek çare kan.
çok yoruldum ben ya bu tedavi şu tedavi derken artık zihnim yoruldu psikolojim bozuldu.bir süre hiç bişeyle uğraşmak istemiyorum
aşılamaya zaten fazla güvenim kalmadı para biriktirip direk tüp bebeğe geçmek istiyorum.siz ne düşünüyorsunuz bana yardımcı olun.
canım ya hayırlısı olsun, adetin kaç gün geçti şimdi, geç döllenme olabilir..
bende senin gibi kafama takmıycam diyorum ama sonuç hep aynı sadece kendimi kandırıyormuşum.canım kist varsada herhalde böyle yoğun bi adetten sonra atılmış olabilir..inşallah ikinci aşılaman hayırlısıyla tutar..allah yardımcın olsun..
2 gün geçti henüz.9 nisanda olmuştum en son 9 mayıs olur die düşündüm ama olmadım.yarına randevu aldım bakalım gidicem kan tahlili için.hayırlıı inş.
canım hayırlısı olsun, nerede oturuyorsunuz? ben istanbuldayım burada 3500 tl ye tüp bebek yapan hastane var..
leblebişekeri mm saol inş ögrenicem bugün.sbah 10:30 da kan verdim 4 saat sonra çıkıcak sonuç heycanlıyım ama sskdaki dr a anlattım aşılama oldum şöle şöle oldu progestan kullanıyorum dedim kanaman olmadı hiç demi dedi olmadı dedim hadi bakalım inş hayırlısı olur dedi.off beklemek çok zor ama içimde rahat böle sanki durgunum ögreneyim die düşünüyom ama sonrada ne gerek vardı sanki bekle işte ilaca devam et karnın şişerse hamilesin şişmezse degilsin işte ne kan testi yaa diorum böle karışık bi durumdayın.
hadi hayırısı. nasıl bekler insan karnının şişip hamile olduğunu öğrenmeyi. ben kesin kalp krizi falan geçririrm beklerken. neyse bu gün hayırlı haberilerini bekliyorum. ama çokta bağlama kendini. bir yıkım daha yaşama. dileğim pozitif sonuç alman. dualarım seninle.
leblebişekeri mm saol inş ögrenicem bugün.sbah 10:30 da kan verdim 4 saat sonra çıkıcak sonuç heycanlıyım ama sskdaki dr a anlattım aşılama oldum şöle şöle oldu progestan kullanıyorum dedim kanaman olmadı hiç demi dedi olmadı dedim hadi bakalım inş hayırlısı olur dedi.off beklemek çok zor ama içimde rahat böle sanki durgunum ögreneyim die düşünüyom ama sonrada ne gerek vardı sanki bekle işte ilaca devam et karnın şişerse hamilesin şişmezse degilsin işte ne kan testi yaa diorum böle karışık bi durumdayın.
canım inşallah olumlu sonuç alırsın..
selam kızlar bu yola beraber çıktık ama bırakmadım sizi. gülceza merak ediyorum canım hala adet olmadığına göre umut var demek ki. ben aşılamanın 17. günü adet oldum ve 8 gün sürdü. ilk defa bu kadar uzundu. bakalım biz de tüp bebek düşünüyoruz artık. nisan ayı başında işi bırakmıştım. şimdi iş baş vurusu yaptığım birkaç yerden mülakata çağırdılar. eğer işe başlarsam tedaviyi erteleyebilirim. hem biraz toparlanmış olurum diye düşünüyorum. ama iş olmazsa eğer hazirandaki adetimle allahın izniyle başlarız artık tedaviye. sonucu aldım diye sizi bıraktım sanmayın. her gün takip ediyorum ama yazacak birşey bulamıyorum. bu arada suleykayıda merak ediyorum. ne yaptı acaba. gülcezam senin de inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. dualarınıda bize de yer verin kızlar... öptüp hepiniziiiiiiiiiii.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?