Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım daha çıkmadı sonucum.bende çok kötü oldum günlerdir.ama çok sıkışınca alıyorum ben allerset hamilelikte b kategorisinde oldugu için dr kullan demişti ama ben sadece sıkışınca alıyorum kaşınmaya dayanamayınca ve elim ayagım yada yüzümde şişlikler olunca alıyorum almasam şişlikler günlerce inmez çünkü.alınca 1 günde düzeliyo.allaha emanet canım yaa derdi veren dermanıda verir diyor alıyorum neyapayım.daha dün dudagım şişti mecbur aldım yani.korkuyorum ben sonuç yüzünden merakta ediyorum ama ilk testteki gibi heyecan yok.

ahh canım agzın bal yesin daha ilk aşılamanın 2. sonucu ilki 12. günde yapılmıştı 2 küsür çıkmıştıya adet günüm geçti progestana devam ediyorum hala kan verdim bugünde bakalım artık sonuçu ögrencem.rabbim aratmasın canım bazıları bu ameliyattan sonra kendiliginden kalıyo sende öle olursun inş.

kızlarrr malesef sonuç negatifff baya baya pozitif bekliyodum yaa adet olmayınca.off neyse hayırlıı yaa

canım sakın üzme kendini. napalım. zamanı var demek ki

üzüldüm ama ölee donuk kaldım yani tepkisizim şuanda benim için uzuuunnn bi ara başlıyoo.ne zaman para birikir o zaman tedaviye devam ederim artık.ama hala hamileymişim gibi bi his var içimde yaa amma umut baglamışım sanki sonuç 0,1 degilde 1000,0 çıkmış gibi

öyle düşünme canım bakarsın kendiliğinden olur. ben kürtaj olduktan sonra bi kayıp gebelik daha yaşadım. yani tutunamadı. tutunsaydı kendiliğinden oluşan gebelik olcaktı. yani her ay hamile kalıcam umuduyla yaşama tabii ama. umutsuz da olma. dua edip rabbime sığınmaktan başka çaremiz yokk.

sana üzülme demiycem desem bile boşuna olcak aynı durumu yaşadığımız için biliyorum.Ama ümidini hiç kaybetme kimbilir belki para toplarken hamile olduğunu öğreneceksin böyle çok kişi var biliyorsun inşallah onlardan biri olursun tabi inşallah bizde

canım lütfen umudunu kaybetme üzülmemeye calış kafanı dağıtmaya bak baska seylerle sosyal güvenceniz var mı varsa rapor cıkarabilirsin ben denemedim ama ole bir sans var arastır istersen

evet öle canım.inş aratmaz daha fazla rabbim.ilacımı bıraktım artık zaten bakalım ne zaman adet olucam.
inş canım amiiin.
canım lütfen umudunu kaybetme üzülmemeye calış kafanı dağıtmaya bak baska seylerle sosyal güvenceniz var mı varsa rapor cıkarabilirsin ben denemedim ama ole bir sans var arastır istersen

canım ben bursadayım ve şuanda hiçbir fakülte ve aaştırma hastanesinde tüp bebek bölümü olmadıgı için rapor çıkarsamda özele yönlendircekler orası içinde ayrıca bir miktar para vermek zorundayım.bakalım kısmet artık durumu degerlendirmeye alıcaz.umudumu kaybetmedim ama uzaak bi zaman var gibi geliyo bana neden se.ya çok bekledigim ve negatifle çok karşılaştıgım içindir yada ben öle düşünüyorm.tam 65 aydır her ay negatif sonuç arada 2 defa pozitif onlarda biri düşük oldu biri kimyasal oldu.nasibim ne zaman vuku bulcak bakalım.

arkadaşlar merhaba ben dün ikinci aşılamamı yaptırdım geçen ay birinciyi yaptırmıştım fakat olmamıştı.umarım bu sefer Allahım yüzümü güldürür tüm evlat isteyenlerin tabi.gülcezacım canım üzülme umarım en yakın zamanda evlat sahibi olursun canım. ben bu sefer ilkinden çok farklı bir durum yaşıyorum ne şişliğim var ne kasık ağrım anlayamadım sanki hiç aşılama olmamış gibiyim çok ümidim yok zaten. aşılamaya hiç güvenim kalmadı ama doktorum ikinciyi denemeyi çok istedi hayırlısı inşallah.aşılamanın gecesi yani dün gece çok ateşim çıktı zaten tutacağı varsada o ateşe o harekete tutarmı bilmem çok çok ağladım sanırım psikolojimde yerlerde kendi kendime ağlıyorum devamlı olamayacak korkusundan

canım kendini bırakma hemen , psikoloji çok önemli biliyorsun başka şeylerle oyalanmaya çalış, aşılma yaptırdığını unut hayatın akışına bırak kendini ama tabi dikkat et kendine de. Rabbim inşallah bu ay senin de yüzünü güldürsün bebişin tutunsun sana

sanıkcım nasılsın canım herşey yolundadır umarım neolur dua et bana Allahtan sabır versin diye öncelikle.çünkü anladım ki ben bayağı etkilenmişim birincinin tutmayışından.biliyorum kaç kez deneyenler var yine devam ediyorlar yılmıyorlar ama çok çok zor bir süreç bu hele birde üst üste olduğu için dahada zor benim için ilaçlar tüm sinir sistemimi alt üst etti.bunalım biri oldum çıktım.Allaha sığınıyorum ve ona inanıyorum içimde çok azda olsa bir umut var beklemek en kötüsü umarım bu yolda emek veren herkese sabır verir Rabbim ve muradına erdirir

kızlar bu ay biz doğal aşılama deniyecez
bugünden bal tarçın ve çörekotuna başlıyorum adetin 7. gününden itibarende soğan kürüne başlayacam inşallah.birazda böyle deneyelim bakalım ne olcak:81:

herşey yolunda şimdilik canım bi sorun yok, umarım olmaz bi sıkıntı, 2 hafta sonra kalp atışını duyacam inşallah bebişimin, isteyen herkes için dua ediyorum, çok zor süreçler biliyorum farkındayım herkesin ne yaşadığının, o yüzden burdaki herkesi kendime çok yakın hissedebiliyorum... Sabret canım içini ferah tut sen de, dualarım seninle...

duan için teşekkür ederim canım hamile kişilerin duası kabul olur diye biliyorum ben. o yüzden senin duan çok önemli benim için .yazın beni rahatlattı. evet daha iyi düşünmeye çalışıcam olumlu bakıcam zaten bugün daha iyiyim dün ve öncesine göre.ama hiç aşılama yapılmış gibi değilim.hayırlısı olsun inşallah. senin içinde çok mutluyum ayrıca.bebeğinin kalp atışalarını duymak yaşamasam bile heyecan verici olmalı sağlıklı ve sıhhatli bir hamilelik geçirmeni diliyorum bende .kendini yorma ve bol bol dinlen

kızlar meraba nasılsınız ben iyiyim dun baska bir dr gittim sukurler olsun korktugum gıbı kıst olmamıs yumurtalarım normal tabi polikistik dışında dr kesinlikle seker ilacını bırakmamam gerektiğini söyledi diyoki bu ilacı kullanırken hamıle kalan pko hastam var eger pko hastası olan ve bu yuzden sıkıntı yasayan biri varsa mutlaka seker ilacını kullansın cunku her dr bunu bilmiyor yada soylemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…