merhaba kızlar,nasılsınız?
gülceza sonucun çıktımı inşallah hayırlı haberler alırsın cnm...
benim ürtikerle başım dertte ilaç alamadım 8 gün hiç içmedim ama ne işe gidebildim ne yemek yapabildim çok kötüydü sonra doktorum al ilacı dedi,çok sıkışık olduğunda alırsın dedi,içim hiç rahat değil ilaç almadan durulmuyo ilacı alsam bebeğe zararı olur korkusu ne olacak bilmiyorum,Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
bu arada tüpe geçecek arkadaşlar 1-2 ay dinlenin bence vucudunuzdan ilaçlar çıksın,hem dinlenmiş olursunuz,dualarım hepinizle beraber,yeterki ümitsiz olmayalım,herşey vakti gelince olacak inşallah.
saol canım inş.
slm kızlar gülceza hamilemisin canım 2. aşılama mı yoksa 1. nin sonucu mu. beni sorarsanız benim eşimde spermde hareket sorunu vardı ameliyat oldu artık 2-3 ay beklemedeyiz o süreçte olursa olur olmaz sa tüp olacak .
kızlarrr malesef sonuç negatifffbaya baya pozitif bekliyodum yaa adet olmayınca.off neyse hayırlıı yaa
canım sakın üzme kendini. napalım. zamanı var demek ki
üzüldüm ama ölee donuk kaldım yani tepkisizim şuandabenim için uzuuunnn bi ara başlıyoo.ne zaman para birikir o zaman tedaviye devam ederim artık.ama hala hamileymişim gibi bi his var içimde yaa amma umut baglamışım sanki sonuç 0,1 degilde 1000,0 çıkmış gibi
üzüldüm ama ölee donuk kaldım yani tepkisizim şuandabenim için uzuuunnn bi ara başlıyoo.ne zaman para birikir o zaman tedaviye devam ederim artık.ama hala hamileymişim gibi bi his var içimde yaa amma umut baglamışım sanki sonuç 0,1 degilde 1000,0 çıkmış gibi
evet öle canım.inş aratmaz daha fazla rabbim.ilacımı bıraktım artık zaten bakalım ne zaman adet olucam.öyle düşünme canım bakarsın kendiliğinden olur. ben kürtaj olduktan sonra bi kayıp gebelik daha yaşadım. yani tutunamadı. tutunsaydı kendiliğinden oluşan gebelik olcaktı. yani her ay hamile kalıcam umuduyla yaşama tabii ama. umutsuz da olma. dua edip rabbime sığınmaktan başka çaremiz yokk.
inş canım amiiin.sana üzülme demiycem desem bile boşuna olcak aynı durumu yaşadığımız için biliyorum.Ama ümidini hiç kaybetme kimbilir belki para toplarken hamile olduğunu öğreneceksin böyle çok kişi var biliyorsun inşallah onlardan biri olursun tabi inşallah bizde
canım lütfen umudunu kaybetme üzülmemeye calış kafanı dağıtmaya bak baska seylerle sosyal güvenceniz var mı varsa rapor cıkarabilirsin ben denemedim ama ole bir sans var arastır istersen
arkadaşlar merhaba ben dün ikinci aşılamamı yaptırdım geçen ay birinciyi yaptırmıştım fakat olmamıştı.umarım bu sefer Allahım yüzümü güldürür tüm evlat isteyenlerin tabi.gülcezacım canım üzülme umarım en yakın zamanda evlat sahibi olursun canım. ben bu sefer ilkinden çok farklı bir durum yaşıyorum ne şişliğim var ne kasık ağrım anlayamadım sanki hiç aşılama olmamış gibiyim çok ümidim yok zaten. aşılamaya hiç güvenim kalmadı ama doktorum ikinciyi denemeyi çok istedi hayırlısı inşallah.aşılamanın gecesi yani dün gece çok ateşim çıktı zaten tutacağı varsada o ateşe o harekete tutarmı bilmem çok çok ağladım sanırım psikolojimde yerlerde kendi kendime ağlıyorum devamlı olamayacak korkusundan
canım kendini bırakma hemen , psikoloji çok önemli biliyorsun başka şeylerle oyalanmaya çalış, aşılma yaptırdığını unut hayatın akışına bırak kendini ama tabi dikkat et kendine de. Rabbim inşallah bu ay senin de yüzünü güldürsün bebişin tutunsun sana
sanıkcım nasılsın canım herşey yolundadır umarım neolur dua et bana Allahtan sabır versin diye öncelikle.çünkü anladım ki ben bayağı etkilenmişim birincinin tutmayışından.biliyorum kaç kez deneyenler var yine devam ediyorlar yılmıyorlar ama çok çok zor bir süreç bu hele birde üst üste olduğu için dahada zor benim için ilaçlar tüm sinir sistemimi alt üst etti.bunalım biri oldum çıktım.Allaha sığınıyorum ve ona inanıyorum içimde çok azda olsa bir umut var beklemek en kötüsü umarım bu yolda emek veren herkese sabır verir Rabbim ve muradına erdirir
herşey yolunda şimdilik canım bi sorun yok, umarım olmaz bi sıkıntı, 2 hafta sonra kalp atışını duyacam inşallah bebişimin, isteyen herkes için dua ediyorum, çok zor süreçler biliyorum farkındayım herkesin ne yaşadığının, o yüzden burdaki herkesi kendime çok yakın hissedebiliyorum... Sabret canım içini ferah tut sen de, dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?