Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bal tarcın cörekotu kurunden bahsedermisin kac gun ne olcude yiyorsun ben ve eşım bal ve cörek otunu karıstırıp yiyoruz.ayrıca bilginiz olsun her öğun yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı çörek otunu havanda dövüp yada kahve öğütücüden geçirip 1 ay süreyle icerseniz 3-5 kilo veriliyormus

slm kızlar ben birşey sorucam özellikle hamile kalan arkadaşlara emell sanık başka hatırlayamadığım tüm hamile arkadaşlara sizin aşılamadan önce fsh değeriniz kaç çıkmıştı çünkü gebe kalmayı bu değer çok etkiliyormuş benim 12 çıktı ve araştırdım bu yüksek gerçi ben bunu ocak ayında yaptırdım her ay farklılık gösteriyormuş ama merak ettim

slm cnm..ben kan sonuçlarımı felan hiç görmedim,sonuçlar direk doktora gidiyorya ordan bakıyor,bi aksilik varsa söylüyor ben sadece merakımdan progesteron test sonucumu sormuştum,yakınlarda eğer gidersem sorarım ama kaç çıktığını.

hayırlı olsun canım aşılaman,kendini dinleme,belirtilerini takip etme,kısmetse olacak inşallah Rabbim büyük inşallah ol der ve olur,dua et bol bol,dualarım hepinizle arkadaşlarım,lütfen ümitsiz olmayın.

gülceza canım bursada benim bildiğim doğum evi hastanesi var,orda infertitle vardır araştır bi,direk oraya başvurrusan tüp bebek için inşallah tedaviye başlayabilirsin canım.bu arada bende hiç olmayacak derdim ama bak oldu işte ümitsiz olma canım sen elinden geleni yaptın ve yapıyosun Rabbim görüyor çabalarını,azcık daha sabret çok az kaldı inşallah.

cerencim bende hipotiroid var yani fsh değerim yüksek çıktı aşılama öncesi doktor bu testi istemişti benim 7 ye yakın çıktı beni hemen endokrinolojiye yönlendirdi çünkü bu şekilde ya gebelik zor oluşuyor ki oluşursada Allah muhafaza özürlü olma ihtimali yüksek oluyormuş.endokrin doktoru hergün aldığım tiroid hapını verdi her iki ayda bir düzenli ölçtürüyorum ona göre ya dozu artırıyor yada düşürüyor şimdilik 3 - 4 arası bişey oldu ideali 2,5 diye yazdı.tiroid hapına başlayınca aşılamaya geçtik.sende bi sor doktoruna bence ona göre hareket edersin..inşAllah hayırlısıyla bu aşılaman tutar..

emelcim teşekkür ederim soruma cvp verdiğin için canım. eğer gidersen doktoruna sorabilirmisin rica etsem bu benim için önemli çünkü değer yüksek olunca aşılama olsa bile gebelik tutma oranı düşüyormuş nezaman gidersen yaz geç olsada canım ben yinede bilmek istiyorum şimdiden sağol

canım senin fshınmı 7 çıktı yoksa troidinmi

2.günü başlayıp 12. gününe kadar sabah aç karnına ve gece yatarken bi tatlı kaşığı yiyorum. aradada atıştırdığım oluyor tadını beğendim çünkü çörek otu çekilmiş olarak satılıyor onu alıyorum ben.umarım kilo vermem zayıfım zaten:)

canım bişey sorucam senin aşılama tutmuşmuydu hatırlayamadım kusuruma bakma lütfen

canım ya ben bilmiyordum troid olduğunu açıkçası ben daha iki gün öncesine kadar fshnin bukadar önemli olduğunuda bilmiyordum off çok üzgünüm

fsh 12 ile nasıl aşılama yaptılar şaşırdım zaten benim 7 di yapmadılar.üzülmene gerek yok fsh si 20 25 olup sağlıklı evladı olanlarıda gördüm bu forumda herhalde fazla farketmiyor.ama bence tekrar o testten yaptırıp hormon doktoruna görünmen lazım.bu arada benim aşılamam tutmadı.bu ay doğal yöntemi deniyecez bal tarçın ve çörekotu karışımına başladım peşinden de soğan kürünü düşünüyorum.adetten önce ve halen devam eden bi kasık ağrım var kistmi oluştu bende acaba korkmaya başladım..

benim fsh ım 10.36 çıkmştı 2 ay önce adet düzensizleşmişti ama dr.um troid ten falan bahsetmedi sadece adet in normale dönmesi için ilaç vermşti

evet canım ya şimdi baktım ben karıştırmışım fsh değil tsh tiroid hormonuydu.berencim kusura bakmazsın inşAllah

evet canım ya şimdi baktım ben karıştırmışım fsh değil tsh tiroid hormonuydu.berencim kusura bakmazsın inşAllah

canım yani senin tsh mı 7 çıktı.benim 5 ay önce yaptırdığımda 12 çıkmıştı ama stres çok etkiliyormuş yani sürekli değişen bir hormonmuş bu.aşılamadan önce yapmadı tekrar doktorum.çünkü ben 5 ay önce bu ölçümlerimden sonra (yani fsh falan) laparoskopi oldum aynı doktor yaptı ameliyatı.. sonra aşılamam oldu 1. tutmadı şimdi 2.yi bekliyorum.

canım soğan kürü eğer kist oluşmuşsa bile onu yok ediyor. ama bu alternatif tedavi.doktoruna git bence adetle atılıyor normalde oluşan kist aşılamada.ama atılamayanda var.mesela bende kocaman kist oluşmuştu ama adetle attım 1. aşılamadan sonra.adet olduktan sonra doktoruna gidip görünseydin keşke.yinede olumlu düşünelim umarım yoktur kist mist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…