kızlar bu ay biz doğal aşılama deniyecez
bugünden bal tarçın ve çörekotuna başlıyorum adetin 7. gününden itibarende soğan kürüne başlayacam inşallah.birazda böyle deneyelim bakalım ne olcak:81:
slm kızlar ben birşey sorucam özellikle hamile kalan arkadaşlara emell sanık başka hatırlayamadığım tüm hamile arkadaşlara sizin aşılamadan önce fsh değeriniz kaç çıkmıştı çünkü gebe kalmayı bu değer çok etkiliyormuş benim 12 çıktı ve araştırdım bu yüksek gerçi ben bunu ocak ayında yaptırdım her ay farklılık gösteriyormuş ama merak ettim
ayrıca bu ay doğal yöntemle deniyeceğiz çalışmalara basladık allah hepimizin yuzunu guldurur insallah
arkadaşlar merhaba ben dün ikinci aşılamamı yaptırdım geçen ay birinciyi yaptırmıştım fakat olmamıştı.umarım bu sefer Allahım yüzümü güldürür tüm evlat isteyenlerin tabi.gülcezacım canım üzülme umarım en yakın zamanda evlat sahibi olursun canım. ben bu sefer ilkinden çok farklı bir durum yaşıyorum ne şişliğim var ne kasık ağrım anlayamadım sanki hiç aşılama olmamış gibiyim çok ümidim yok zaten. aşılamaya hiç güvenim kalmadı ama doktorum ikinciyi denemeyi çok istedi hayırlısı inşallah.aşılamanın gecesi yani dün gece çok ateşim çıktı zaten tutacağı varsada o ateşe o harekete tutarmı bilmem çok çok ağladım sanırım psikolojimde yerlerde kendi kendime ağlıyorum devamlı olamayacak korkusundan
evet öle canım.inş aratmaz daha fazla rabbim.ilacımı bıraktım artık zaten bakalım ne zaman adet olucam.
inş canım amiiin.
canım ben bursadayım ve şuanda hiçbir fakülte ve aaştırma hastanesinde tüp bebek bölümü olmadıgı için rapor çıkarsamda özele yönlendircekler orası içinde ayrıca bir miktar para vermek zorundayım.bakalım kısmet artık durumu degerlendirmeye alıcaz.umudumu kaybetmedim ama uzaak bi zaman var gibi geliyo bana neden se.ya çok bekledigim ve negatifle çok karşılaştıgım içindir yada ben öle düşünüyorm.tam 65 aydır her ay negatif sonuç arada 2 defa pozitif onlarda biri düşük oldu biri kimyasal oldu.nasibim ne zaman vuku bulcak bakalım.
slm kızlar ben birşey sorucam özellikle hamile kalan arkadaşlara emell sanık başka hatırlayamadığım tüm hamile arkadaşlara sizin aşılamadan önce fsh değeriniz kaç çıkmıştı çünkü gebe kalmayı bu değer çok etkiliyormuş benim 12 çıktı ve araştırdım bu yüksek gerçi ben bunu ocak ayında yaptırdım her ay farklılık gösteriyormuş ama merak ettim
slm cnm..ben kan sonuçlarımı felan hiç görmedim,sonuçlar direk doktora gidiyorya ordan bakıyor,bi aksilik varsa söylüyor ben sadece merakımdan progesteron test sonucumu sormuştum,yakınlarda eğer gidersem sorarım ama kaç çıktığını.
cerencim bende hipotiroid var yani fsh değerim yüksek çıktı aşılama öncesi doktor bu testi istemişti benim 7 ye yakın çıktı beni hemen endokrinolojiye yönlendirdi çünkü bu şekilde ya gebelik zor oluşuyor ki oluşursada Allah muhafaza özürlü olma ihtimali yüksek oluyormuş.endokrin doktoru hergün aldığım tiroid hapını verdi her iki ayda bir düzenli ölçtürüyorum ona göre ya dozu artırıyor yada düşürüyor şimdilik 3 - 4 arası bişey oldu ideali 2,5 diye yazdı.tiroid hapına başlayınca aşılamaya geçtik.sende bi sor doktoruna bence ona göre hareket edersin..inşAllah hayırlısıyla bu aşılaman tutar..
canım bal tarcın cörekotu kurunden bahsedermisin kac gun ne olcude yiyorsun ben ve eşım bal ve cörek otunu karıstırıp yiyoruz.ayrıca bilginiz olsun her öğun yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı çörek otunu havanda dövüp yada kahve öğütücüden geçirip 1 ay süreyle icerseniz 3-5 kilo veriliyormus
cerencim bende hipotiroid var yani fsh değerim yüksek çıktı aşılama öncesi doktor bu testi istemişti benim 7 ye yakın çıktı beni hemen endokrinolojiye yönlendirdi çünkü bu şekilde ya gebelik zor oluşuyor ki oluşursada Allah muhafaza özürlü olma ihtimali yüksek oluyormuş.endokrin doktoru hergün aldığım tiroid hapını verdi her iki ayda bir düzenli ölçtürüyorum ona göre ya dozu artırıyor yada düşürüyor şimdilik 3 - 4 arası bişey oldu ideali 2,5 diye yazdı.tiroid hapına başlayınca aşılamaya geçtik.sende bi sor doktoruna bence ona göre hareket edersin..inşAllah hayırlısıyla bu aşılaman tutar..
canım fsh troid hormonu zaten.ya değerin yüksek çıkar yada düşük..
canım ya ben bilmiyordum troid olduğunu açıkçası ben daha iki gün öncesine kadar fshnin bukadar önemli olduğunuda bilmiyordum off çok üzgünüm
evet canım ya şimdi baktım ben karıştırmışım fsh değil tsh tiroid hormonuydu.berencim kusura bakmazsın inşAllah
fsh 12 ile nasıl aşılama yaptılar şaşırdım zaten benim 7 di yapmadılar.üzülmene gerek yok fsh si 20 25 olup sağlıklı evladı olanlarıda gördüm bu forumda herhalde fazla farketmiyor.ama bence tekrar o testten yaptırıp hormon doktoruna görünmen lazım.bu arada benim aşılamam tutmadı.bu ay doğal yöntemi deniyecez bal tarçın ve çörekotu karışımına başladım peşinden de soğan kürünü düşünüyorum.adetten önce ve halen devam eden bi kasık ağrım var kistmi oluştu bende acaba korkmaya başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?