Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet benim tsh 7 çıktı şimdi ilaçlardan sonra 3e filan düştü.sürekli değişiyor zaten dediğim gibi doktor duruma göre ya dozu artırıyor yada azaltıyor.eğer senin tsh 12 ise doktora danış bence.prolaktinimde yüksek çıkmıştı onuda düşürdük ama Rabbim nasip etmeyince olmuyor bütün şartlar uygun olsada

benim fsh ım 10.36 çıkmştı 2 ay önce adet düzensizleşmişti ama dr.um troid ten falan bahsetmedi sadece adet in normale dönmesi için ilaç vermşti

yakamoz sana bişey sorucam canım hani fsh yüksek çıkmış ya sende doktor ilaç vermiş bir belirtisi varmı? adet düzensizliğiyse bende o yok başka herhangi bir belirtisi varmı doktorun söylediği

üzülme neolur.öyle demekle olmuyor biliyorum çünkü bende laftan hiç anlamıyorum sürekli ağlıyorum deli gibi benim fsh 12 çıktı

ben şimdi çıkıyorum arkadaşlar eşim gelicek yemek hazırlamam lazım iyiakşamlar.lütfen uğrayın bilgilerimizi paylaşalım bizi en çok birbirimiz anlarız bence kimse anlayamıyor bana göre

berencim haklısın bazen eşimin bile beni anlamadığını düşünüyorum:) topiğimizi bırakmayalım ve sürekli birbirimizden haberdar olalım..

yakamoz sana bişey sorucam canım hani fsh yüksek çıkmış ya sende doktor ilaç vermiş bir belirtisi varmı? adet düzensizliğiyse bende o yok başka herhangi bir belirtisi varmı doktorun söylediği

berencim bende sadece adet düzensizliği oluşmuştu diğer hormonlarmdada düzenszlk oluşmştu bana ilaçolarak farlutal vermştibaşka bi sorunum yoktu zaten

iyiyim canım geldim çıkmışsın. eşimle çay içmek için ayrılmıştım.sen napıyon bugün kaçıncı günün bence bu işin en zor tarafı bekleme süreci umarım bebeğin seninledir..

iyiyim bende canım şimdide sen çıkmışsın.off bütün diğer sayfalara bakıyorum kadınlar kulübündeki hamile kalanlara belirtilere falan yakında kafayı yicem gözlerimin içi yanıyor uykusuzluktan hala yılmıyorum sonu olmayan dipsiz kuyu gibi her kafadan bir ses harkes ayrı bir bilgi paylaşıyor.inşallah bu aşılama tutmuştur dediğim gibi hiç umudum yok ama yinede bekliyorum evet bu en kötüsü iki aydır hayatım kabus bekle bekle......bu süreç bana en çok sabretmeyi öğretti.sanırım hayatımın birçok alanında bayağı faydalı olacak

canım birde soruna cvp yazmayı unuttum bugün 7.günüm ve hiçbir belirti bişey yok sadece karnım davul gibi ama ne ağrı ne bişey var sen nasılsın bu küre dvm değilmi

bal tarçına devam haftayada soğana başlayacam inşallah.benimde 12. gününe kadar davul gibiydim sonrasında zaten hasta oldum 13. gün.sana tavsiyem çok okuyup kafanı bulandırma nasıl olsa herşey olacağına varıyor o yüzden akışına bırak sadece dua et .

inşallah senin yaptığın karşımda sende çok güzel sonuç verir ve inşallah doğal yoldan hamile kalırsın mis kokulu bebeğin olurevet herşey olacağına varıyor bunda haklısın adet olacaksam ne olursa olsun bunu değiştiremem hayırlısı...hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

kimse uğramıyormu artık? berenece sen neyapıyon nasıl gidiyor?

lastmoon nasılsın ?ben burdayım merak etme ama ben girdiğimde sen yoksun sen girdiğinde ben..denk gelemiyoruz.artık kimse uğramıyor artık bizde olmasak yok olacak topik.inan sırf senle haberleşmek için giriyorum.çünkü kimsenin olmadığını biliyorum sayfa hep aynı yerde son günlerde.benim şimdilik herşey iyi .beklemek dışında ama beklemek dediğin önceki gibi eve kapatmıyorum kendimi geziyorum alışverişe gidiyorum ama bir yanımda hep sonuçta.yine hayırlısı diyorum bende fazla birşey yok sadece kasıklarım çok ayakta durunca ağrıyor onun dışında karnım çok sert hemde çok ve göğüslerim acıyor ama daha 25 ine var bakalım hayırlısı inşallah

berencim topik sadece ikimize kaldı zaten bitek biz yazışıyoruz bende senin için buraya giriyorum.inşallah güzel sonucunuda burdan duyacam.benimde kasıklar ağrıyor ama sanırım yumurtlama zamanı olduğu için böyle.senin bu aşılamada kaç yumurta oluştu merak ettim?benim ikinci aşılamada iğnelerle zor bela iki tane oluştu oda bitanesi 18 e geldi.diğeri 10 filan tam hatırlamıyorum.bende yumurtlamada tembellik var o yüzden bal tarçın kullanıyorum iğnede yetersiz geliyor sanırım..zaten artık akışına bıraktım kafam rahat olsun istiyorum zaten herşeyde onda bitiyor rahat olmak gerekiyor.keşke demekle olsaydı

slm lastmoon yine yoksun bir denk gelemedikevet senin kasıkların yüksek ihtimal yumurtlamandan dolayıdır .çok akıntında varsa kesin öyledir.benim aşılamada 15ten büyük birkaç yumurta oldu ama tam adet bilmiyorum iki taneside 20mm sanırım .sanırım diyorum çünkü ben aşılamadan 2 gün önce kontrole gittiğimde 17 olmuştu sabah erken 75 lik puregon vurulup gittim sonraki gün ara verdik ama iğne vurulmadım doktorum dediki bu 17 olan ikisi bir gün ara ve kontrole gittiğimde olduğum 75 lik iğne ile 20mm olur dedi.umarım anlatabildim.doktorum çok büyümesini istemedi çünkü çatlayabilirmiş.dediğine göre sıvısı oluşmuş çatlayacağı belirtisi olarak.pek anlamıyorum ama güvenmek zorundayım.akışına bırakmak dersen umarım sen yapabilirsin ama benim elimde değil bu ay tutarsa mucize olur en stresli aydı benim için .

belki bir ara denk geliriz beren.bu puregon iğnesi baya yumurta sağlıyormuş burdan okuduğum kadarıyla 15 yumurtası olanlar 10 tane olanlar .benim menagon du dediğim gibi ancak 2 3 tane yumurtam oluştu.puregon kilo yaapıyormuş sende yaptımı?bizim bu bebişler baya nazlı galiba bak şimdiden annelerini üzüp strese sokuyorlar.kızım olursa adını nazlı koymayı düşünüyorum olursa inşAllah..sende kendini strese sokma bence gez dolaş misafir al eve spor yap düşünmemeye çalış sonuca az kaldı zaten.. buarada bende hiç akıntı yok eğer yumurtlama olsaydı akıntı olurdu dimi ..neyse benim bu ay dinlenme ayımdı soğan kürü falanda deniycem zaten o yüzden yumurta oldumu olmadımı diye kendimi üzmiycem.hadi çıktım ben sen gelmiycen galiba.:80::79:

Bu okuduğum beni çok güldürdü bencede sen nazlı koy inşallah iyi fikir. geçen ay ilk aşılamamda doktor bana sadece hap verecekti öyle deneyelim gerek yok iğneye dedi bende senin gibi iğnenin daha etkin olduğunu duyduğum için ben iğne istiyorum dedim oda onayladı ben nedenini söylediğimde.iğnenin kilo yapmasını sormuşsun bence o kilo yapmıyor progestan yapıyor ben iğne vurulurken çok iştahsız oluyorum 67 kiloyla başladım tedaviye boyum1.72 çok zayıf değildim ama şişman da değildim.tedavi boyunca hiç tartılamadım çünkü 2 aydır adet dönemim hariç sürekli şişkinlik var bende o yüzden moralimi bozmak istemiyorum. ama çok güvendiğim ve acımasız olan arkadaşlarıma soruyorum zayıfladın bile diyorlar zaten kilo alsam bile elden ne gelir ki bu yolda herşey e katlanıyoruz.yumurta büyüdükçe akıntı çok artıyor bunu tedavi sırasında doktorum söylemişti nitekim çooook fazla akıntım vardı.ama anlamadığım şimdi yine var o yumurtlama dönemindense bu niye?yumurtlama testleri var canım onu alıp takip edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…