benim fsh ım 10.36 çıkmştı 2 ay önce adet düzensizleşmişti ama dr.um troid ten falan bahsetmedi sadece adet in normale dönmesi için ilaç vermşti
evet benim tsh 7 çıktı şimdi ilaçlardan sonra 3e filan düştü.sürekli değişiyor zaten dediğim gibi doktor duruma göre ya dozu artırıyor yada azaltıyor.eğer senin tsh 12 ise doktora danış bence.prolaktinimde yüksek çıkmıştı onuda düşürdük ama Rabbim nasip etmeyince olmuyor bütün şartlar uygun olsada
yakamoz sana bişey sorucam canım hani fsh yüksek çıkmış ya sende doktor ilaç vermiş bir belirtisi varmı? adet düzensizliğiyse bende o yok başka herhangi bir belirtisi varmı doktorun söylediği
slm lastmoon nasılsın?
iyiyim canım geldim çıkmışsın. eşimle çay içmek için ayrılmıştım.sen napıyon bugün kaçıncı günün bence bu işin en zor tarafı bekleme süreci umarım bebeğin seninledir..
bal tarçına devam haftayada soğana başlayacam inşallah.benimde 12. gününe kadar davul gibiydim sonrasında zaten hasta oldum 13. gün.sana tavsiyem çok okuyup kafanı bulandırma nasıl olsa herşey olacağına varıyor o yüzden akışına bırak sadece dua et .
kimse uğramıyormu artık? berenece sen neyapıyon nasıl gidiyor?
berencim topik sadece ikimize kaldı zaten bitek biz yazışıyoruz bende senin için buraya giriyorum.inşallah güzel sonucunuda burdan duyacam.benimde kasıklar ağrıyor ama sanırım yumurtlama zamanı olduğu için böyle.senin bu aşılamada kaç yumurta oluştu merak ettim?benim ikinci aşılamada iğnelerle zor bela iki tane oluştu oda bitanesi 18 e geldi.diğeri 10 filan tam hatırlamıyorum.bende yumurtlamada tembellik var o yüzden bal tarçın kullanıyorum iğnede yetersiz geliyor sanırım..zaten artık akışına bıraktım kafam rahat olsun istiyorum zaten herşeyde onda bitiyor rahat olmak gerekiyor.keşke demekle olsaydı
belki bir ara denk geliriz beren.bu puregon iğnesi baya yumurta sağlıyormuş burdan okuduğum kadarıyla 15 yumurtası olanlar 10 tane olanlar .benim menagon du dediğim gibi ancak 2 3 tane yumurtam oluştu.puregon kilo yaapıyormuş sende yaptımı?bizim bu bebişler baya nazlı galiba bak şimdiden annelerini üzüp strese sokuyorlar.kızım olursa adını nazlı koymayı düşünüyorum olursa inşAllah..sende kendini strese sokma bence gez dolaş misafir al eve spor yapdüşünmemeye çalış sonuca az kaldı zaten.. buarada bende hiç akıntı yok eğer yumurtlama olsaydı akıntı olurdu dimi ..neyse benim bu ay dinlenme ayımdı soğan kürü falanda deniycem zaten o yüzden yumurta oldumu olmadımı diye kendimi üzmiycem.hadi çıktım ben sen gelmiycen galiba.:80::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?