Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende 13 nisan benim doktorum adet dönemini bekle dedi ama ben bi kaç gün için test yaprıracağım lallah hepimizin yüzünü güldürsün inş

aynı tarihte aşılama yaptırmışız 6 . güne kadar kasıklarım da ağrı vardı şimdi yok karnım şişiyo sanki adet sancısı gibi ağrım oluyo yada ben öyle hissediyorum umarım herkez çok iyi haberler alır

hayırlı olsun inşallah canım,korkma hiç elini karnına koy ayetel kürsi oku bol bol,hayırlıysa inşallah tutar,gözünü açıp kapayıncaya kadar bitmiş olacak,haydi kolay gelsin....

evet kolay oldu...geldim şimdi evdeyim...beklemeye geçicez artık..rabbim sabırla bekleyip sonunda haıyrlıra vesile eder inşallah...hepimiz içinnnn

benimde arada kasık sancım oluuyor göguslerim hep şişer anlayamıyorum ki sabrı ögretiyor bu bebekler bize::)

hangi gün yaptırdın aşılamayı ben 13 nisanda yaptırdım şimdi karnımda yırtılma sanki belim ağrıyo adet olacakmış gibi testi ne zaman yaptıracaksın benim doktorum test istemiyo adetini bekle dedi

hangi gün yaptırdın aşılamayı ben 13 nisanda yaptırdım şimdi karnımda yırtılma sanki belim ağrıyo adet olacakmış gibi testi ne zaman yaptıracaksın benim doktorum test istemiyo adetini bekle dedi

canım ben 16 nisanda yaptırdım 30 nisanda test yaptır dedi ama bende yaptırmıcam test... Nedenide geçen aşılamamda 4 gün geçti günüm heveslendim yaptırdım negatif sonra paşa paşa adet günümü ağlaya ağlaya beklemiştim : Umarım bu kez olur diyorum ama hep ümitsizlik var şu andada:84:

suleykacım merhaba bence ağlayıp ümitsizlik içinde olmaktansa her zaman ümidin olsun unutma bu sıkıntı stress bzim hormonlarımızı kötü etkiliyor hem belkide hamilesindir kimbilir

canım yaaa ümitsin olma sakın. Moralini de yüksek tut.

kızlar ben bugün aşılamamın 15.günü hasta oldum,çok mutsuzum içimden hep ağlamak geliyor kimseyle paylaşamıyorum çok kötü hissediyorum..:84:

bende 9 nisanda aşılama yaptırmıştım, henüz adet olmadım ama test yaptım negatif
seninle aynı durumdayım yalnız değilsin...

bende bugün 2. aşılamamı oldum ilkinde belirtiler hamilelik gibiydi karnım şiş, bulantı yorgunluk bunların tek sebebi kullanılan ilaçlar ,14 gün bekleyin kan testi yaptırın ancak o zaman belli olur hepsi yanıltıcı olabiliyor. ben ve sizin gibi arkadaşlar inş anne oluruz.

evet kolay oldu...geldim şimdi evdeyim...beklemeye geçicez artık..rabbim sabırla bekleyip sonunda haıyrlıra vesile eder inşallah...hepimiz içinnnn

işin en zor yanına hoşgeldin beklemek hepsinden zor ama eldende başka birşey gelmiyor,hayırlı uğurlu olsun inşallah...

suleykacım merhaba bence ağlayıp ümitsizlik içinde olmaktansa her zaman ümidin olsun unutma bu sıkıntı stress bzim hormonlarımızı kötü etkiliyor hem belkide hamilesindir kimbilir

İnşallah canım benim..inşallah her isteyenin göbeğinde meyvesi bekliyordurr..

Ben geldim kizlar fazla giremiyorum baya yeni arkadaslar görüyorum hepsinede kokulu opucuklerimi yolluyorum
İnşallah bizede kendilerinede uğurlu gelir
Annemdeyim abimin düğün telasindayiz fazla duramıyorum
Bı kendimi hatirlatiyim dedim sizi kocamaan öpüyorum muck godes ve diğer kanki̇leri̇m sizle konuşmayı ozledim

kızlar bugün aşılamamın 4.günü ve hiç bi belirtim yok midem bulanıyo sabahları kaltıgımda bide yemek yerken içim bulanıyo o kadar gögüslerimde nedendir bilinmez hiç bişi yok ne şişme ne agrı sadece bazen uçları çok çıkıyo.kasık agrım yok bugün vajenden progestan başladım belirtiler ne zaman çıkıyo acaba tutmadıysa die düşünmeye başladım yaa.benim aşılamamdan sonra leklenmem oldu ama koyu sarı kahverengi degil.yapışkan gibi geldi ilki su gibiydi ikincisi yapışkan zaten aşılamamın oldugu gün içinde oldu.dr herşeyin çok iyi gittigini söyledi ama korkuyorum belirtim falan olmayınca gerçi benim adet öncesinde falan gögüslerimde hiç belirti olmaz şişme agrı falan olmaz hiç.9 gün 75 lik gonal-f ve üstüne çatlama iğnesi gögüslerde bişi yok beni korkutuyo yaa.

canım belirtilere fazla kafanı takma yorma kendini dinlen biraz. Rabbimin izniyle başarırız. Doktorun da söylemiş herşeyin iyi gittiğini gerisi rabbime kalmış. Ben de 9 gün 100 lük puregon iğne yaptım. Ama göğüslerim şişti ve çok acıyo. Uçlarıda dediğin gibi bu gün kaşınmaya başladı. Akıntım falan da yokk. Peşpeşe müjdeleri veririz inşallah.

takmamaya çalışıyorum ama olmuyo canım işte inş dedigin gibi olur senin aşılaman ne zaman oldu.ara ara kasığımda agrılarım oluyo bugün bide zaten beni annemler yatırıyo sürekli yatıyorum kaldırmıyolar hiç bitek wc için kalkıyom.

28 nisanı bekleyen arkadaşlar, şafak 4 , ya cok sabırsızlanıyorum nasıl gececek zaman, belirtiler de azaldı, ilaç içtiğimde karnımda kasılmalar oluyor, sonra geçiyor, göğüslerimde büyüme ve hassasiyet de yok, uçlarına dokununca acıyor, bize ümitsizlik yakışmaz elbet ama nedense bu ay da olmayacakmış gibi geliyor, ee kızlar siz de durumlar nasıl?

bir de daha önce aşılama yaptırıp negatif sonuç alan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum, aşılamadan 14-15 gün sonra adet oldunuz mu, yoksa daha geciken de oldu mu? Çünkü normalde benim adetim 3 mayısta ama aşılamam adetimim 12. günü yapıldığından test günü olarak 14 gün sonrasını verdi doktor, benim adet düzenime göre erken bir tarih yani, benim adetlerim düzenlidir ve 28-30 gün arası değişir, bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?

merhaba benimde genelde düzenlidir adetlerim ama 1.aşılamadan sonra doktor 15.günü test demişti ama benim adet 3 gün önceden gelmişti.yani testi beklemedn neyse umarım bu ikinci aşılamada böyle bi durum yaşamam tabi inşAllah sende:)

inşallah canım.....

aynen valla ne kadar takmayın desem de kendim de takıyorum. 16 nisan da oldu canım aşılamam pazartesi kontrol var muhtemelen salı günü test yaparım 10. gün.dayanamam herhalde daha fazla beklemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…