2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

şu anda kızımız için yoğunlaştığımız isimler neva ve asude anlamlarından dolayı istedik bakalım hangisi kısmet olacak kuzuma

canım bu 2 ismi ben de çok begenmştm eşime söyledim oda asude ye daha çok yoğnlaşmştı ...bzm ewdede bu aralar BEGÜM konuşulyr bakalım bzde onn anlamnı begendk doğuma kadr düşünürüz:)

kızlar bizde kız isimlerine bakınıyoruz ama çok zor ya...
Eşim HAZAL diyor.Aslında güzel bir isim hemde çok kullanılmıyor ama anlamı sonbaharda dökülen yapraklar demek???
Benim listemdeki isimler ise İDİL, AYSU, BEGÜM , PELİN...Ama hiçbiri içime sinmiyor henüz evet budur diyemiyorum

ay doğru senin oğluşunun adı eymen di unutmuşum kusura bakma :) egemen güzel bir isim, ama istedğin kadar manevi bir isim mi canım sence? Kayra : iyilik,lütuf,ihsan demek bir alternatif olarak sunmak istedim

haklısın cnm çok içime sinmedi kafam karışık..eymene uyuyor ama aradıgım tam bu değil sanki..eşim beğeniyorum dediği için bir sorayım dedim..kayrayı bende seviyorum anlamı harika ama eşim istemiyor..büyüklerde söylemesi zor diyorlar..

ay bu büyüklerde muhalefet olmaya dünden hazır valla

slmlar bende mayıs annesi olacam inşallah 16 haftalık hamileyim.Bir oğluşum olacak inşallah.Ama daha güzel bir isim bulamadım yaa..

hiç sorma klımda isimle geziyorum hangisi olsun diye:))
ama sanırım galiba armin olacak babamız onu daha yakın duruyor çünkü

biz isimlere takılmadan önce bulduğumuz bi kaç ismi önereyim
ayaz yankı arsen erinç nefes ilke umarım sana fikir verebilir

Kızlar ya bu isim konusunda böyle ciks isimleri hiç sevmiyorum... Soft isimleri daha çok seviyorum... Kendi fikrim içinde su cam olan isimleride sevmiyorum...çok şükür biz isim konusunu hallettik yoksa gerçekten zor.. Zihin yoran durumlar bunlar

canım bende 2 isme yogunaştım bakalım bugunde alara dedim eşime ama nalamını pek bulamadı kırmızı renkte süs demiş

KIZLAAAARR
.. size bir kaç isim danışıcam,sizce TAMER.....TAHA.....CEYHUN......METE.....hangi isim daha güzel?yardımcı olursanız sevinirim.

KIZLAAAARR
.. size bir kaç isim danışıcam,sizce TAMER.....TAHA.....CEYHUN......METE.....hangi isim daha güzel?yardımcı olursanız sevinirim.

bence taha ellot benim eşimde mete ismini beğeniyo ama kağan yada çağan olcak gibi
sende bana fikir ver kağan mı çağan mı

Slm kısslar bizim oğlumuzun ismi de Bera olacak ben ikili isimleri pek sevmiyorum ama sanırım Bera:'yla birlikte bir isim daha koyucaz ona daha karar vermedik

Slm kısslar bizim oğlumuzun ismi de Bera olacak ben ikili isimleri pek sevmiyorum ama sanırım Bera:'yla birlikte bir isim daha koyucaz ona daha karar vermedik

bera cokgüzel bir isim canım ama cok kısa ikinci isim bencede iyi olur arkadasımın oğlunun adı yusuf bera hayatımda gördüğüm en uslu bebek insallah senin oğluşunda adıyla yaşar:13:

bende bera olarak değilde BERRAH olarak erkek ismi biliyorum bence çok güzel bir isim. Kızlar içinde herkese SEYRA ismini tavsiye ediyorum. Bizimde inş. kızımız olucak ama eşim istemediği için seyra ismini koyamıyorum bizim kızımız HANZADE olucak byk ihtimalle.

Hanzade ismide çok asil geldi bana senin kızın kesin böyle süslü havalı bişey olur ne tatlı ya, isimleriyle büyüsünler inşallah
bera cokgüzel bir isim canım ama cok kısa ikinci isim bencede iyi olur arkadasımın oğlunun adı yusuf bera hayatımda gördüğüm en uslu bebek insallah senin oğluşunda adıyla yaşar:13:

evet canım ikinci ismi düşünüyoruz eşim babasının ismiyle beraber olsun istiyo Ahmet Bera diye ama ben aile isimlerinin çocuklara verilmesine karşıyım o yüzden büyük konuşmamakla birlikte Ahmet olmuycak diyorum( isimden dolayı değil) oğlum özle olmalı, bana kalsa Kayra bera çok uyumlu olur eşimde kayra istemiyo bakalım ama ikinci isim mutlaka olucak inşallah dediğin gibi akıllı bir bebek olur sağol canım

HANZADE ismini bende çok beğendim ve ilk defa duydum..hoşuma gitti

oh masallah masallah rabbım hepınıze kucagınıza almayı nasıp etsın
bende 2010 nısan annesıyım
kızım olacagını hıc ummuyordum ısımde dusunmemıstım 2 oglum var
buda oglan olur dıyodum
ama7 aylıkken kız oldugunu ögrendım ayyy ne zordu
40 ta yılda bı kızım olcak adı
adı BENNU FATMA oldu 2 ısımlı olması gerekıyodu
degısık olması gerekıyodu
zumrudu anka kusu demek
zumrudu anka kusuda bollugun bereketın sımgesı demekmıs

Arkadaslar biz de daha hala karar veremedik. :) benim cok var begendigim AMA esim begenmiyor. Ben DEMIR ismini cok begeniyorum mesela yada DEMIRALP. KUZEY. RUZGAR. DORUK. UMUT. UMUTALP. vs. Sizin oneriniz var mi???

arkadaslar biz de daha hala karar veremedik. :) benim cok var begendigim ama esim begenmiyor. Ben demır ismini cok begeniyorum mesela yada demıralp. Kuzey. Ruzgar. Doruk. Umut. Umutalp. Vs. Sizin oneriniz var mi???

canım biz erkek olsaydı doruk düşünüyorduk ama seçtiğiniz isimlerin hepsi çok güzel

biz ikinci oğlulumuza umut efe , umut ege , veya kaan umut düşünüyoruz ama bakalım ozamana kadar daha gelirse aklıma yazarım sizlerdende fikirlerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…