- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
şu anda kızımız için yoğunlaştığımız isimler neva ve asude anlamlarından dolayı istedik bakalım hangisi kısmet olacak kuzuma
ay doğru senin oğluşunun adı eymen di unutmuşum kusura bakma :) egemen güzel bir isim, ama istedğin kadar manevi bir isim mi canım sence? Kayra : iyilik,lütuf,ihsan demek bir alternatif olarak sunmak istedim
haklısın cnm çok içime sinmedi kafam karışık..eymene uyuyor ama aradıgım tam bu değil sanki..eşim beğeniyorum dediği için bir sorayım dedim..kayrayı bende seviyorum anlamı harika ama eşim istemiyor..büyüklerde söylemesi zor diyorlar..
Sağol canım... Nisacım söylediğin isimlerin 3üde çok güzel ve popüler isimler...Ben daha az kullanılan bir isim istiyorum. her sınıfta 3 tane aynı adlı çocuk var, e öğretmen olunca insan gözüne batıyor ister istemez...Yolumuz uzun ama işimiz zor...Hayırlısı
Canım DUHAN, TALHA , TAHA, EYMEN bunları düşünmezmisin???
Canım hayırlısı olsun ne diyelim...Sağlıcakla gelsinlerde alışıyoruz işte bak ... Taylan güzel bir isim ama unisex oda aklında bulunsun. Aren kulağa daha hoş geliyor, Armininde anlamı güzelmiş yahu :44: Ay ne zormuş isim seçmek...
Canım benim özel bir dayıdan özel bir isim yeğenine...Rabbim sağlık versin her ikisinede...
Mete çok güzel canım hemde güncel bir isim
benim bebişim kız olsaydı okyanus, dua, masal, nil, siren arasında kalırdım. aklıma daha gelirse yazarım.
arkadaşlar ben seçkin koyacaktım bebişimin adını ama yaşlılar siçkın gibi bi şey diyorlar. isimden soğudum yaaşu anda moda olan isimler dışında önerisi olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
KIZLAAAARR
.. size bir kaç isim danışıcam,sizce TAMER.....TAHA.....CEYHUN......METE.....hangi isim daha güzel?yardımcı olursanız sevinirim.
bence KAĞAN daha güzel.bence taha ellot benim eşimde mete ismini beğeniyo ama kağan yada çağan olcak gibi
sende bana fikir ver kağan mı çağan mı
Slm kısslar bizim oğlumuzun ismi de Bera olacak ben ikili isimleri pek sevmiyorum ama sanırım Bera:'yla birlikte bir isim daha koyucaz ona daha karar vermedik
bende bera olarak değilde BERRAH olarak erkek ismi biliyorum bence çok güzel bir isim. Kızlar içinde herkese SEYRA ismini tavsiye ediyorum. Bizimde inş. kızımız olucak ama eşim istemediği için seyra ismini koyamıyorum bizim kızımız HANZADE olucak byk ihtimalle.
bera cokgüzel bir isim canım ama cok kısa ikinci isim bencede iyi olur arkadasımın oğlunun adı yusuf bera hayatımda gördüğüm en uslu bebek insallah senin oğluşunda adıyla yaşar:13:
HANZADE ismini bende çok beğendim ve ilk defa duydum..hoşuma gittibende bera olarak değilde BERRAH olarak erkek ismi biliyorum bence çok güzel bir isim. Kızlar içinde herkese SEYRA ismini tavsiye ediyorum. Bizimde inş. kızımız olucak ama eşim istemediği için seyra ismini koyamıyorum bizim kızımız HANZADE olucak byk ihtimalle.
arkadaslar biz de daha hala karar veremedik. :) benim cok var begendigim ama esim begenmiyor. Ben demır ismini cok begeniyorum mesela yada demıralp. Kuzey. Ruzgar. Doruk. Umut. Umutalp. Vs. Sizin oneriniz var mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?