- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
,
bunlarda benim prensesiminkesinlestigi gün aldiklarim
,
dünü$ cok $irin hakkattenay dünüş çok şirirnler..bayıldım...
bende görür görmez hemen aldimamanın ya o ne guzel kulotlu çorap ya yerim onun her yerini...
sagol canim.iyi günlerde giydirmek nasip olur insallahçok güzeller canım gülegüle giysin miniğin
bende bakıyorum hep bebişe bişeyler herkes şimdiden alma diyor ama tutamıyorumki kendimi birkaç parça bişeyler aldım genede bir ara eklerim.
cok sagol canim insallah..scorpion74 ne tatlı külotlu çorapmış o oyle..şimdiden bebişin güle güle giysin:))maşallah sübhanallah
canim ben isvicrede yasiyorum burdaki migrostan aldimcanım o çorabı nereden aldın bende alayım kızçeme o çoraptan
,
canim cok guzeller allah saglikla giymeyi nasip etsin.ben henuz hic bisiy almadim.bu hafta sonu gap magazasindan alicam hepsini.gap turkiyede cok pahaliydi.burda cok ucuz.5-10 dolar arasinda fiyatlar.gorunce inanamadim dogrusu.,
kuzu polar daha bi farklı birşey mi olur bilemiyorum ama tatlım polar kumaşlar çok fazla kansorejen madde taşıdığı için asla önermiyorlarkızlar ben bir firmadan battaniye alıcaktım kadınlar bana nisanda doğum yapacağım için kalın battaniye almayın dedi fermuarlı battaniye birde kuzu polar battaniye önerdiler
sagol canim.gercekten de kiz cicileri bir baska oluyo..cesit ,cesit:))oyy oyy oyy maşallah cnm kız cicileride daha bi güzel oluyo :)
sagol canikom:))bende bittim ona cok tatli..Ayy o külotlu çoraba bayıldım ben:)) Çok şirinmiş.
amin canim insallah.bizim burada pahali o coraba. 9.90 frank verdim.Tr ye cevirince fiyati 14.20 lira yapiyo. eminin öyle bir corap orda cok daha ucuza bulunur.canim cok guzeller allah saglikla giymeyi nasip etsin.ben henuz hic bisiy almadim.bu hafta sonu gap magazasindan alicam hepsini.gap turkiyede cok pahaliydi.burda cok ucuz.5-10 dolar arasinda fiyatlar.gorunce inanamadim dogrusu.
canim ben isvicrede yasiyorum burdaki migrostan aldim
kızlar bayram tatilinde dönüşte izmirde ikeaya uğradım bebek odası için beğendiğim modele bakmak için..
aslında kalitesi fena değil,neticede ömürlük değil zaten ama dayanıklı malzemelerdi..
beyaz istiyordum zaten oyuzden de beğendim..takımı da fena değil,tek problemi karyola sallanmıyor..
onda kararsız kaldım işte,tecrübeli anneler bu konuda ne dersiniz?
zaten bambu beşiği olacak ama yine de sallanır almak mı daha iyidir bilemedim :44:
işte buda resmi,
cnm bizde öncelikle buna baktık... beşiğin fiyatını biliyorum..sen ordaki dolabı ve alt değiştirmek için olan aparatıdamı alıcaksın... dediğim gibi beşiği beğendik ama sonunda park yatağa karar verdik...çünkü gerçekten çok kullanışlı.. bi yakından incelersrn beşik oluyo tekerlekleri var istediğin odaya taşı.. katlanınca gzellikle çantasına giriyo yer kaplamıyo.. 3 yaşına kadar yatıyo ben 1.5 yaşa kadar düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?