- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
çok şirinmiş cicileri Mustafa Yusuf'un..
park yatağı da çok şıkmış,beğendim..
eşin süpriz yaptı demek saba,fiyatı nasıl peki cnm,?
dünü$ canim cicilerinizi ve yataginizi iyi günlerde
dünü$ canim cicilerinizi ve yataginizi iyi günlerdekullanin.yerim ben o kücük fenerliyi.kayinvalidesinin takimini tutuyo:))tuttum ben bu damadi
cnm güle güle kullanın cicilerinizihepsi çok şirin ,ilk telaş ilk heyecan çok zevkli oluyor herşey Rabbim hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah..beşiğin markası ne acaba netten bir bakacaktım ..ben daha gerçi hiç bir marka üzerinde karar vermedim..beğendiklerim bizi biraz aşıyor,bütçeye uygun bişşeyler bulmam lazım ama hayırlısı daha çok var..
bende artık ufak ufak bişeyler almaya başlıcam ,belki biraz daha motive olurum ve iyi gelir..çünkü hala bir tuhafım bir türlü kendimi iyi ve mutlu hissedemiyorum..2.diye herşeyi geçiştirmicem ,zaten yeterince haksızlık ediyorum böyle tuhaf psikikojimle :26: yeni yeni cici şeyler alıcam gücüm yettiğince..
sağolsun babaaneside dedi yok herşeyini yeni alırız bende alırım diye..ama henüz erken diye atağa geçen olmadı,birde cinsiyet muallaktaydı ya,şimdi artık eminiz 2.erkekimizzz yolda ,hazırlıklar ona göre olur ..
bunlarda cok $irinmi$ImageShack Album - 6 images kızlar oğlumun hastane çıkışı..o gün onu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
bunlarda cok $irinmi$güle güle kullansin Mustafa Yusuf
kuzum çok guzeller gule gule kullanın içindede görursun insaallh bnların
cnm hepsi çok güzeller güle güle giysin hepsini oğluşunImageShack Album - 6 images kızlar oğlumun hastane çıkışı..o gün onu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
sağol cnm... inş o günlere hepbirlikte kavuşuruz..esracım çok güzel güle güle iyi günlerde giysin inşallah mustafa yusuf
cnm evet park yatak alıcaktım ama bide odasını yaptıracaktım öyle bi planım vardı.. ama bunuda alıcaktım 1-5 yaşına kadar aynı odada alışması içinde arada kendi odasına gibi..bide kıyafetleri çok olucak die dolabına koyarım demiştim şimdiden..Cicişleriniz pek bi tatlı esracım, allah güle güle giymeyi , kullanmayı nasip etsin..sen karyola yaptırmıcak mıydın tatlım.. karyola planını falan da yazmıştın die hatırlıyorum :))
cnm hepsi çok güzeller güle güle giysin hepsini oğluşun
kızımın yeni cicileri beğeninize sunulmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?