- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
AŞKİTO ne güzel şeyler almışsın öyle güle güle giysin kızın bende almak istiyorum ama cinsiyeti değişenler var bende ya erkekse diye pek bişey alamadım daha.
ASKITO ne güzel kıyafetler bunlar...Biran oğluşumu kız yapasım geldi... Erkekler için bu kadar seçenek yok...
amin canim. insallah giyidiripte gösteririm doguncaaaşkiom çok güzeller hepsi. sağlıklı günlerde giysin inşallah prensesim. çok kokoş elbiseler var yaaaaaaaa:)))) zilli nasıl görünür ki acep içinde?:))
askito güle güle giysin prensesinn...içim kıpır kıpır oldu...
biraz büyüdüğünd ekuzunu gönder bana seveyim
tesekkür ederim kizlarrr
ayy sorma.. ama 3 kardesten en büyügü oldugum icin , artik erkek olursa onlarin bebelerine veririm diye düsünerek aldim :))
evet evet yok, cok ii bilirimilki erkek ya.. bi sey bulamadim bugün. alt tarafi bi kazak aradim kislik
amin canim. insallah giyidiripte gösteririm doguncaa
onu göndermesemde birlikte gelsek, benide kabul edermisin
tatlım çok ama çok güzeller sağlıcakla giysin prensesin çok beğendim aayyy bende bi gelin bulup onamı alsam özenmedim desem yalan olur:86:
nisacim sende bana al gönder canimicinde kalmasin yani, yoksa baska bi düsüncem yok
Yfrog Photo : yfrog.com/5gimg19262g
buda oğluşumun ilk hediyesi ,henüz yüzyüze tanışma olanağı bulamadığım ayşe halasından.O zaman cinsiyeti belli değildi.Oğluşumun bütün eşyası bu iki parçadan oluşuyor,henüz alışverişe başlamadım diyen annislerden biriyim.Hediyelerde olmasa hiçbirşeyi olmayacak oğlumun
Yfrog Photo : yfrog.com/5gimg19262g
buda oğluşumun ilk hediyesi ,henüz yüzyüze tanışma olanağı bulamadığım ayşe halasından.O zaman cinsiyeti belli değildi.Oğluşumun bütün eşyası bu iki parçadan oluşuyor,henüz alışverişe başlamadım diyen annislerden biriyim.Hediyelerde olmasa hiçbirşeyi olmayacak oğlumun
ben dayanamıyorum böyle şeylere bak bir ağlama başladı bende boğazımada bir yumruk
öfff ne kadar duygusalım benya
güle güle giysin bebişin ilk hediyesini sağlıcakla inşallah
cnm oğlunun cicileri çok güzelmiş güle güle giysin inşallah.
Canım inşallah bebişlerimiz güzel güzel giyerler bunları.Bu arada sen 20 haftayı devirdin tepikler başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?