2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

AŞKİTO ne güzel şeyler almışsın öyle güle güle giysin kızın bende almak istiyorum ama cinsiyeti değişenler var bende ya erkekse diye pek bişey alamadım daha.

Aşikito hepsi çok çok güzel maşallah bayıldım.
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...

tesekkür ederim kizlarrr

AŞKİTO ne güzel şeyler almışsın öyle güle güle giysin kızın bende almak istiyorum ama cinsiyeti değişenler var bende ya erkekse diye pek bişey alamadım daha.

ayy sorma.. ama 3 kardesten en büyügü oldugum icin , artik erkek olursa onlarin bebelerine veririm diye düsünerek aldim :))

ASKITO ne güzel kıyafetler bunlar...Biran oğluşumu kız yapasım geldi... Erkekler için bu kadar seçenek yok...

evet evet yok, cok ii bilirim ilki erkek ya.. bi sey bulamadim bugün. alt tarafi bi kazak aradim kislik

aşkiom çok güzeller hepsi. sağlıklı günlerde giysin inşallah prensesim. çok kokoş elbiseler var yaaaaaaaa:)))) zilli nasıl görünür ki acep içinde?:))
amin canim. insallah giyidiripte gösteririm doguncaa

askito güle güle giysin prensesinn...içim kıpır kıpır oldu...
biraz büyüdüğünd ekuzunu gönder bana seveyim

onu göndermesemde birlikte gelsek, benide kabul edermisin

ne demek canım çok sevinirimmm
başımın üstünde yeriniz var her zaman beklerimmm:87::93::90:

aşkitooo,bunlaaar ne kadar güzel yaaa,
ooof kız olunca sınır yok iştee,hep gözün bu kız cicilerinde zaten..
prensesin güle güle giysin,kirletsin annesi de bir güzel yeni ciciler alsın:13:

uff hepsı bırbırınden sık ve gusel rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın benımde allahım nasıpederse bı yegenımolcak hazıran bası gıbı ama cınsıyetı bellı olmadıgından zor tutuyom kendımı :))

Yfrog Photo : yfrog.com/5gimg19262g
buda oğluşumun ilk hediyesi ,henüz yüzyüze tanışma olanağı bulamadığım ayşe halasından.O zaman cinsiyeti belli değildi.Oğluşumun bütün eşyası bu iki parçadan oluşuyor,henüz alışverişe başlamadım diyen annislerden biriyim.Hediyelerde olmasa hiçbirşeyi olmayacak oğlumun

ben dayanamıyorum böyle şeylere bak bir ağlama başladı bende boğazımada bir yumruk
öfff ne kadar duygusalım benya
güle güle giysin bebişin ilk hediyesini sağlıcakla inşallah

Yfrog Photo : yfrog.com/b5bjktakmj

kızlar buda Mehmet Yağız'ın hediye gelen bjk takımı.

cnm oğlunun cicileri çok güzelmiş güle güle giysin inşallah.

ben dayanamıyorum böyle şeylere bak bir ağlama başladı bende boğazımada bir yumruk
öfff ne kadar duygusalım benya
güle güle giysin bebişin ilk hediyesini sağlıcakla inşallah

canım benimmm,rabbim inşallah böyle cici kıyafetleri bebişlerimize giydirmeyi nasip etsin.İnsanın gerçekten çok hoşuna gidiyor,arada çıkarıp çıkarıp seviyorum ben bunları

Canım inşallah bebişlerimiz güzel güzel giyerler bunları.Bu arada sen 20 haftayı devirdin tepikler başladı mı?

evet cnm başladı ama öle güm güm değil yani.
uzandığımda daha çok hissediyorum.
mesela dün akşam sırtüstü uzandım dümdüz uzattım bacaklarımıda.
küçük bi çikolata yedim aman allahım kıpır kıpır oldu oğlum çok acayip bi duyduydu.
şimdiden sevdi sanırım çikolatayı bizim sıpa.

sende nasıl varmı bişiler hissedebiliyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…