2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Canım çok güzelmiş oğluşunun park yatağı...Mışıl mışıl geceleri içinde uyurda annesini gece nöbetlerine bırakmaz...
ay ne güzel dua ettin..inş oğluşum uykucu olurda anası rahat eder..

maşallah cnm... çok şirirnler hani.. o ayakkabılar ne hoş.. RABBİM SAĞLIKLA GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞ.

Canım çok güzelmiş oğluşunun park yatağı...Mışıl mışıl geceleri içinde uyurda annesini gece nöbetlerine bırakmaz...

maşallah cnm... çok şirirnler hani.. o ayakkabılar ne hoş.. RABBİM SAĞLIKLA GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞ.

ayy çok güzelmiş Kaanın cicileri..iyi günlerde giysin inş.
o atlet-dondan bende oğluma aldım aynısından birde yeşillisinden hatta

ay o miniciklerin içine giricek dimi bunlar... ALLAHIM SAĞLIKLA GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN CNM... BİZ ŞAKA MAKA BAYA BİRİKTİRDİK HE BEBİŞ KIYAFETLERİNİ... BEN YANİ

biz daha yeni başladık cnm az az alacaz bakalım geçen çarşıda okadar güzel şeyler gördümki ayy kendimi tutamayıp herşeyi alasım geldi. yanımda arkadaşım vardı allahtan o tecrübeli bebiş konusunda şu kullanılıyo şu hiç lazım olmuyo falan dedi de artık bir dahaki alış verişe saklıyorum kendimi

cok ho$lar.iyi günlerde kullanmak nasip olsun insallah

kızlar maşallah hepinizin cicileri birbirinden güzel. Allah iyi günlerde giydirmeyi, kullanmayı nasip etsin inşallah

ayy çok güzelmiş Kaanın cicileri..iyi günlerde giysin inş.
o atlet-dondan bende oğluma aldım aynısından birde yeşillisinden hatta [/B][/COLOR]

welcome çok tatlı cicilerin sağlcakla gydr tatlımmmm

kızlaaarr güle güle kullanın cicilerinizi..bende ilk fırsatta bişeyler alıcam,güzel bişeye denk gelemedim,evden çıkamayınca

Teşekkür ederim hatunlar...Açılışımızı yaptık bakalım...Rabbim inşallah giydirmeyide nasip eder...Yalnız gezerken sinirlerim bozuldu birden...Kızlara daha çok ciciler var...Erkeklere hep standart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…