2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Hepsi birbirinden güzel tatlım. Güle güle güzel günlerde giysin bebişin :)
sağol bitanem daha güzelleri senin cimcimene
eee yakışıklı yapalımda belki teyzeleri beğenirde oğluşumuza kız verir dimi
güle güle giydir cnm... çok güzel hepsi...sağlıkla giysin inş.. Mustafa emirin..[/b]

sağol canım çok daha güzelleri inş. Mustafa Yusufa

Maşallah canım yaa. Nerden aldık bu kadar çok ciciyi :) Hepsi de çok güzel. Bir ara ben de becerebilirsem ekleyeyim kızımın cicilerini. Güzel günlerde giyer inşallah tatlım bebişin çook güzel hepsi.

sağol canım aslında bunlar bı kısmı dah yuklemdıklerım var.yukle yukle bakalım sızın cıcılerede

ayy canım aldıklarının hepsi çok güzeller
güle güle giydir..hepsini pazardan mı ladın,eğer öyleyse süper bir pazarmış çok da şanslısın...

anaam bir de lohusa nev.tk. mı var alınacak..onu ben şöyle düşündüm ama bilemiyorum fikrim değişebilir..annemin çeyizime yaptığı dantelli beyaz çarşaflar filan var..hiç olmazsa o zaman kullanırım da kadının gönlü olur hem bana da ekstradan masraf olmaz..

kizlar hepinizin aldiklari cok güzel iyi günlerde kullanmak nasip etsin

kızlar şahane hepsigüle güle kullanın.
nisacım sitede birşey bırakmamışsın alınmadık ellot birde başımıza lohusa nevresim takımı çıkardın ay aşk olsun

ay napiim ama alınması gerekli değil mi arkadaşım.terlik,gecelik,sabahlık... bunlarda 2011 nisan annelerinin cicileri.aaaa aklıma geldi yeni bir topik açiim barii.

ayy o fırfırlı donlara bittim yaa ..nasıl tatlı bişeydir ondan..popoya vurup düşürürüler bak kızını söylemedi deme [/QUOTE]

tşk ederız teyzesı ayyy kızımı yanlız bırakmam gydrdıgım zaman

teşekkür ederiz teyzesi,evet çoğunu bahsettiğim pazardan aldım.bazılarıda ZARA,KANZ,BENETTON mağazalarından daha bebiş ortada yokken indirim zamanı alınmış şeyler.gelelim lohusa nevresim takımına...ben 13 yıllık evliyim,artık çeyiz diye bişi kalmadı.eğer varsa senin tabii masraf etme,zaten alıncak çook şey var.hem anneciğinde sevinir

valla bu topik çok hoşuma gidiyor.hepsine baktıkça içim açılıyor,herşeyin küçüğü güzel.yorum yapan arkadaşlarada teşekkür ederim.yorumlarınızla beni mutlu ettiniz.

haklısın canım...zaten alınacak bir sürü şey var,en az masrafla çıkarmak lazım..
tüketim toplumu olduğumuzdan habire alıyoruz ama eldekilerle de yetinmek lazım bazen...

DENİZXX,canım hepsi çok şeker zaten kız olunca bi başka oluyo.benimki erkek ama allah'tan kızı lk başta yakalamıştım.güle güle giysin hepsini inşallah.

hepinize cokkk tşk ederiz teyzeleri rabbim inş giydirmeyide nasip eder inş.tabi çorablarınıda teyzesi alacaz ama bu aralar dinlenme modundayız pek cıkamıyoruz cıkarsak alacam.
rabbim hepimizin bebişlerine saglık sihat versin bu cicileri giydermeyide nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…