- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
sağol bitanem daha güzelleri senin cimcimeneHepsi birbirinden güzel tatlım. Güle güle güzel günlerde giysin bebişin :)
güle güle giydir cnm... çok güzel hepsi...sağlıkla giysin inş.. Mustafa emirin..[/b]
sağol canım çok daha güzelleri inş. Mustafa Yusufa
Maşallah canım yaa. Nerden aldık bu kadar çok ciciyi :) Hepsi de çok güzel. Bir ara ben de becerebilirsem ekleyeyim kızımın cicilerini. Güzel günlerde giyer inşallah tatlım bebişin çook güzel hepsi.
Eki Görüntüle 113379 Eki Görüntüle 113375 Eki Görüntüle 113374 Eki Görüntüle 113376 Eki Görüntüle 113377 Eki Görüntüle 113378 bunlarda Mustafa Emirimizin cicileriii
kızlar sonunda bende küçükte olsa birkaç parça bişey aldım..zaten 2 yere baktım öyle acelemiz vardı.bi tanesinde beğendiğim bi iki şeyi alayım dedim..
büyük alışverişi sonra yapacagım inşallah..
kizlar hepinizin aldiklari cok güzeliyi günlerde kullanmak nasip etsin
kankim cicileri yeğenime güle güel giydir inş...
cicileriniz çok tatlıııı yaarengarenk hepsi sağlıcakla giyer bebişleriniz
Eki Görüntüle 113379 Eki Görüntüle 113375 Eki Görüntüle 113374 Eki Görüntüle 113376 Eki Görüntüle 113377 Eki Görüntüle 113378 bunlarda Mustafa Emirimizin cicileriii
kızlaar,bebişlerin cicileri harika,ne güzel renk renk cıvıl cıvıl..
mutlu sağlıklı günlerde giymek giydirmek nasip etsin inş.
yorum yapan herkese çok çok tşkler,sağolun kızlar moral oluyor yazdıklarınız..yeni ciciler alan arkadaşlarda güle güle kullansınlar inş..
ayy o fırfırlı donlara bittim yaa ..nasıl tatlı bişeydir ondan..popoya vurup düşürürüler bak kızını söylemedi deme
kızlar şahane hepsigüle güle kullanın.
nisacım sitede birşey bırakmamışsın alınmadıkellot birde başımıza lohusa nevresim takımı çıkardın ay aşk olsun
teşekkür ederiz teyzesi,evet çoğunu bahsettiğim pazardan aldım.bazılarıda ZARA,KANZ,BENETTON mağazalarından daha bebiş ortada yokken indirim zamanı alınmış şeyler.gelelim lohusa nevresim takımına...ben 13 yıllık evliyim,artık çeyiz diye bişi kalmadı.eğer varsa senin tabii masraf etme,zaten alıncak çook şey var.hem anneciğinde sevinirayy canım aldıklarının hepsi çok güzeller
güle güle giydir..hepsini pazardan mı ladın,eğer öyleyse süper bir pazarmış çok da şanslısın...
anaam bir de lohusa nev.tk. mı var alınacak..onu ben şöyle düşündüm ama bilemiyorum fikrim değişebilir..annemin çeyizime yaptığı dantelli beyaz çarşaflar filan var..hiç olmazsa o zaman kullanırım da kadının gönlü olur hem bana da ekstradan masraf olmaz..
teşekkür ederiz teyzesi,evet çoğunu bahsettiğim pazardan aldım.bazılarıda ZARA,KANZ,BENETTON mağazalarından daha bebiş ortada yokken indirim zamanı alınmış şeyler.gelelim lohusa nevresim takımına...ben 13 yıllık evliyim,artık çeyiz diye bişi kalmadı.eğer varsa senin tabii masraf etme,zaten alıncak çook şey var.hem anneciğinde sevinir
hanımlar bunlarda benim kızıma yeni aldıklarım...
Uploaded with ImageShack.us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?