2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

kızlar oğluşum olursa bunu çok beğendim sizce...bide bunun fiyatını sordum yaptırmak için 65 ytl bi araştırsanız sizde... gerçi yaptırcak biri bulurum kaydirigubbakcemile3 :hulya:

Canım çok güzelmiş çok beğendim. Fakat fiyatı hakkında yorum yapamayacağım. Çünkü örgüden hiç anlamam. Anneme göstereyimde banada yaptırsın.zemuszemus

Sağol canım fiyatı biraz yüksekmiş ama baston puset olduğu için uzun süre kullanabilirsin.ilk başlarda ana kucağıyla gezdirirsin kuzunu

Sağol canım fiyatı biraz yüksekmiş ama baston puset olduğu için uzun süre kullanabilirsin.ilk başlarda ana kucağıyla gezdirirsin kuzunu

Evet canım fiyatı biraz yüksek. Hatta önceden dahada pahalıydı. 949tl idi. Biz çok beğendik. Açtık kesenin ağzını biraz. Ama baston puset değil. Baston pusetlerin fiyatı daha uygun oluyor.

Son düzenleme:
Evet canım fiyatı biraz yüksek. Hatta önceden dahada pahalıydı. 949tl idi. Biz çok beğendik. Açtık kesenin ağzını biraz. Ama baston puset değil. Baston pusetlerin fiyatı daha uygun oluyor.

her ikisi içinde kullanılabilir anlamında demiştim canım

ben beğendim bebek arabasını.... puset ve araba koltuğu olarak kullanılması daha güzelmiş...mecbur alıncak sonuçta.... ilk bebiş inş sonraki bebişlerde güzel güzel kullanır

kızlar buda bizim bebeğimizin ilk cicisi
aslında bişeyler almayacaktım daha ama bir mağazadan alışveriş çekimiz vardı kendimize bişey beğenemedik bende dedim bebişe bakalım bari bu 10 parça hastane çıkışı seti aldık
kesin kız olduğunu öğreneyim pembe pembe almaya başlicam.

ay yerim ben onları..bende almak istiyorum ya of...daha var ama beklicem....

Balküpüm ciciler çok tatlı Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin, sağlıkla sıhhatle :asigim:

Esracım battaniyeyi çok beğendim çok tatlı :asigim:
Hemen bilgisayarıma kaydettim anneme sorayım bakalım yapabilir mi :hulya:

Papatyam miniğinin hastane çıkışını çok beğendim çok güzel
Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin, sağlıkla sıhatle :asigim:

Son düzenleme:

cnm vallahi bende beğendimde 65 lira diyo bana yok pahalı geldi bana...annem dikişten çok iyi anlar...kaynanam yapabilir belki...

balküpüm çok güzel cicler almışsın..
hepsi birbirinden güzel,sağlıkla girdirmeyi nasip etsin..
pusetinde çok güzelmiş,fiyatı biraz fazla ama içine sindiyse
o da çok önemli değil,neticede 2-3 yıl kullanılacak..

esracım,batteniye gerçekten çok güzelmiş ama bence de
fiyatı biraz pahalı,el emeği olunca fiyatlar değişiyor işte..
bende örgü battaniyeyi çok seviyorum,ama baakalım...

bende cinsiyetinden önce birkaç bişey almıştım,
bodyler,dünde babası İst.a maça gitmişti
hemen ordan fenerli body almış gelmiş yaa..
en kısa zamanda çekip koyacam fotoları..opuyorumnanaktan

ayyy maşallaaah :asigim: çok güzelmiş canım
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..kıza da erkeğe de uyan bişey
almışsın,markası ne canım?

canım çok güzelmiş. Çok beğendim.Güle güle giysin bebişin.

Balküpüm ciciler çok tatlı Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin, sağlıkla sıhhatle :asigim::

Amin Çok teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan

Teşekkürler canım. Biraz pahalı evet ama içimize çok sindi. a.s.

güle güle giyin cicilerinizi minik melekler

Çok teşekkür ederiz teyzesizemuszemus

kız anneleri ve örgü sevenler için..şahsen rek uyumu çok hoş...

Ben bu cicileri çok beğendim...Ya ben hiç oğluşuma satın bişey daha almadım...Mağazalar burda çok pahalı bende pazardan bakacağım...

Ben bu cicileri çok beğendim...Ya ben hiç oğluşuma satın bişey daha almadım...Mağazalar burda çok pahalı bende pazardan bakacağım...

cnm belki ozamana kadar ist falan gelirsin...uygunsa sağlık durumun...gerçi vallahi bu ist semt pazarları varya...ulusta...leventte salı pazarı kadıköyde allahım mağazaları bin basar bence çok eğlenceli....

kız anneleri ve örgü sevenler için..şahsen rek uyumu çok hoş...

ayyy esra bunlara bayıldım ya çok şekerler..bende varya pembe ve mor hastalığı var ,eviminde hemen heryeri bu tonlarda..herhangi bişey alacağım zamanda önce mora gider gözüm.. ayy rabbim kız nasip ettiyse üşenmeyip örücem bunu yaa..

cnm belki ozamana kadar ist falan gelirsin...uygunsa sağlık durumun...gerçi vallahi bu ist semt pazarları varya...ulusta...leventte salı pazarı kadıköyde allahım mağazaları bin basar bence çok eğlenceli....

ayy evet yaa vallabende bayılıyorum pazarları gezip çılgın gibi alışveriş yapmaya ama 3 yıl oldu hiç gidemedim..eskiden ablamla günlerce gezerdik kaydirigubbakcemile2 ama ben velenip hamile kalınca hepsi suya düştü,oğlumdan sonra zaten gezmek hayal oldu :1no2:.. ahh ahhh eski günler..gelde arama :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…