- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
ohoo balküpüm sen bütün çeyizi düzmüşsün kaydirigubbakcemile3 maşallah hepsi çok güzel..rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.
kızlar oğluşum olursa bunu çok beğendim sizce...bide bunun fiyatını sordum yaptırmak için 65 ytl bi araştırsanız sizde... gerçi yaptırcak biri bulurum kaydirigubbakcemile3 :hulya:
Kızlar teşşekkür ederim. Evet aldık biz bu seti .Kraft Twist Travel Sistem Bebek arabası. Fiyatıda 799TL E bebek ve Joker mağazalarında var. Kraft markasını satan bir çok yerde bulabilirsiniz. Çok kullanışlı olduğunu düşündük biz. Bebek arabasının üstündeki kısım çıkıyor. Oto koltuğunuda arbaya monta edebiliyorsunuz. Çift yönlü kullanılabliyor.Resim bulursam ekleyeyim netten. Bizimki kutusunda çünkü.
Sağol canım fiyatı biraz yüksekmiş ama baston puset olduğu için uzun süre kullanabilirsin.ilk başlarda ana kucağıyla gezdirirsin kuzunu
Evet canım fiyatı biraz yüksek. Hatta önceden dahada pahalıydı. 949tl idi. Biz çok beğendik. Açtık kesenin ağzını biraz. Ama baston puset değil. Baston pusetlerin fiyatı daha uygun oluyor.
kızlar buda bizim bebeğimizin ilk cicisi
aslında bişeyler almayacaktım daha ama bir mağazadan alışveriş çekimiz vardı kendimize bişey beğenemedik bende dedim bebişe bakalım bari bu 10 parça hastane çıkışı seti aldık
kesin kız olduğunu öğreneyim pembe pembe almaya başlicam.
Balküpüm ciciler çok tatlıAllah güle güle giydirmeyi nasip etsin, sağlıkla sıhhatle :asigim:
Esracım battaniyeyi çok beğendim çok tatlı :asigim:
Hemen bilgisayarıma kaydettim anneme sorayım bakalım yapabilir mi :hulya:
Papatyam miniğinin hastane çıkışını çok beğendim çok güzel
Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin, sağlıkla sıhatle :asigim:
aslında bişeyler almayacaktım daha ama bir mağazadan alışveriş çekimiz vardı kendimize bişey beğenemedik bende dedim bebişe bakalım bari bu 10 parça hastane çıkışı seti aldık
ayyy maşallaaah :asigim: çok güzelmiş canım
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..kıza da erkeğe de uyan bişey
almışsın,markası ne canım?
canım çok güzelmiş. Çok beğendim.Güle güle giysin bebişin.
Balküpüm ciciler çok tatlıAllah güle güle giydirmeyi nasip etsin, sağlıkla sıhhatle :asigim::
balküpüm çok güzel cicler almışsın..
hepsi birbirinden güzel,sağlıkla girdirmeyi nasip etsin..
pusetinde çok güzelmiş,fiyatı biraz fazla ama içine sindiyse
o da çok önemli değil,neticede 2-3 yıl kullanılacak.
güle güle giyin cicilerinizi minik melekler
kız anneleri ve örgü sevenler için..şahsen rek uyumu çok hoş...
Ben bu cicileri çok beğendim...Ya ben hiç oğluşuma satın bişey daha almadım...Mağazalar burda çok pahalı bende pazardan bakacağım...
kız anneleri ve örgü sevenler için..şahsen rek uyumu çok hoş...
cnm belki ozamana kadar ist falan gelirsin...uygunsa sağlık durumun...gerçi vallahi bu ist semt pazarları varya...ulusta...leventte salı pazarı kadıköyde allahım mağazaları bin basar bence çok eğlenceli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?