2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

yeni ciciler ekleyen arkadaşlar,güle güle giydirin bebişlerinizi inşallah.yavaş yavaş çeyizler çoğalıyor,topiğe bakması da gittikçe daha zevkli oluyor.:))))

yeni ciciler ekleyen arkadaşlar,güle güle giydirin bebişlerinizi inşallah.yavaş yavaş çeyizler çoğalıyor,topiğe bakması da gittikçe daha zevkli oluyor.:))))

herkese teşekkür ederim kızlar insanın aldıkça alası geliyor gerçekten tutamıyorsun kendini.ya kızlar aldığım odayı da eklemek istiyorum ama foto olarak kopyalanmıyor.linkini nasıl eklicem.eklenti ekle kısmındada link ekle yok eskisi gibi.

ben de yeni aldıklarımı ekleyemiyorum,bir tuhalık var ama anlayamadım!!

Birinci sayfadan itibaren baktım..Hepsi çok güzel:)) Sağlıkla giydrelim bebişleri..Biz daha bir şey almadık..Ocak ayında erken doğum ihtimalim çok yüksek olduğu için Bebeğimin ve benim çantamı hazırlayacağım..Mart başında da inşallah topluca her şeyini alacağız..Ben de heyecanla alışverişe çıkmayı bekliyorum:))

canım hepsi birbirinden güzel
güle güle giysin bebişin

:81: :81: :81: :81:

iyi günlerde kullanin canim bizim babannede daha icraat yok
cnm ilk bebekte benimkide düzgün bişey almamıştı ama bunda ben hiç motive olamadığım için biraz daha anlayışlı olmaya çalışıyor..

bayans canım çok güzel bunlar hastane çıkışlarının ikiside şahane güle güle giysin bebeğin

kızlar çoookk sağolunn Allah razı olsun..

selam kızlar bunlarda benim babasını alışverişten bezdirdiğim gün aldıklarımız

ay cnm cicilerine bayıldım ya ne zevkli ne kaliteli şeyler almışsın tam benim zevkime göre hemde kız için pembe pembe..biran koşup alışveriş yapasım geldi

mersi canımcımmmm zevkler aynı desene...

çok güzeller canım bende portbebe alıcam çantasıyla takım olarak inş.

hepsi çok güzel cnm güle güle giydir

çok ciciler cnm bayıldım. hele gece lambası ayrı bii güzel. benimde annem almıştı çanta setini, turuncu gri rengini çok beğendim. bizimki 5 li set almış seninkine ek olarak kangurusuyla yer salıncağıda var.

pek şeker cicişler bunlar..güle güle giydirirsin bebişine inş. Daha bizim babanneden gelen bişey yok..
selam kızlar bunlarda benim babasını alışverişten bezdirdiğim gün aldıklarımız
oh oh güle güle kullan canım
cicişler çok şeker..ayrıca,güle güle uyusun bebişin bu lambanın yanında

çok güzeller canım bende portbebe alıcam çantasıyla takım olarak inş.

Teşekkür ederiz teyzeleri...Beraber gittik babamızla ama renklerini filan babamız beğendi...Taşıma setini ben 2'li bilerek istedim...Ana kucağı hediye gelecek ve çantanında yanında taşıma çantası var yeter...Bu nedenle kanguru fazla geldi bana...Aslında birde zararlı olduğunu duymuştum erkek bebekte ama çokta merağım var...İnşallah uyur canım lamba ışığında...Ben bebekliğimden beri gece olduğunu annem anlardın herhalde diyor ışıkta uyuyamazmışım halada öyleyim...

Son düzenleme:

güle güle kullan cnm güzel hepsi gerçekten..

hepsi çok güzel cnm güle güle giydir

Son düzenleme:
kankişim bayıldım resmen cicilerine..bende istiyorum süetermi adı ondan nerden almış kayınvaliden..turkaazda baş güzel vallahi...

WELCQME cnm cicişlerine güle güle giysin yavrucuğun...maşallah çok zevkli bi nisan anneleriyiz

babaanneler genelde bişey almaktan yana değil sürekli alacağım diye söylemekten yana canm anneanneler sürekli alımda yada bilmiyorum bizdemi böyle..
Aynen tatlım,bizim babanne de boyle yok şugün şuraya gidicem şunu yaptırıcam..bunu diktiricem diyor ama daha birşey görmedim Ama annem öyle değil ben sadece alıp bana getirdiğini görüyorum..Ne olursa olsun can başka yaa

Bebek rızkıyla gelirmiş derler ya kesinlikle doğru old. düşünenlerdenim..çok örneğini gördüm..o maddi sıkıntı çoğumuzun başında brz fazlaca brz eksikçe olsun ama var..bizde 2,5 senelik evliyiz brz toparlayalım oyle bebek yapalım istediğimiz için bu kadar bekledik ama ilk evlendiğimiz zmnlar bebeği hmn yapsaydıkta maddiyatımız şimdiki durumumuzla aynı olurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…