- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
bugün 2. tetenoz aşısı için sağlık ocağına gitmiştim. yine eli boş dönmedim
Eki Görüntüle 117837
Eki Görüntüle 117838
Eki Görüntüle 117839
Eki Görüntüle 117840
Eki Görüntüle 117841
anam anam kız bebişlerimi tek güzelmiş...bakın oğluş kıyafetlerinede... pek güzeller cnm... bayılırım kırmızıya... hastane çıkışıda pek güzelmiş...ay pide donu varmış sağlıkla giysin yavrun inş cnm...
duyguş tatlım senn çeyiz tammdr maaşallah ne çok sey almşssın ben daha o kadr almadım bile eşim yetr artk dyr ne yeteck dedim hergun kirlenr bunlar sonra igule gule kullanın canm
oyy çok ciciler yaaa.
güle güle giyer miniğin hepsini inşallah
Aminnn İnş cnm hepimiz sağlıklı günlerde kullanırız...bayıldım bayıldımKızlar , aldığınız cicişler birbirinden gzl..Allah sağlıklı sıhhatli günlerde kullanmanızı nasip etsin..
bugün 2. tetenoz aşısı için sağlık ocağına gitmiştim. yine eli boş dönmedim
Eki Görüntüle 117837
Eki Görüntüle 117838
Eki Görüntüle 117839
Eki Görüntüle 117840
Eki Görüntüle 117841
canım çok güzeller güle güle giysin oğluşun
esra senin oğlunu yerim ne hoş poz vermiş öyleanam anam kız bebişlerimi tek güzelmiş...bakın oğluş kıyafetlerinede... pek güzeller cnm... bayılırım kırmızıya... hastane çıkışıda pek güzelmiş...ay pide donu varmış sağlıkla giysin yavrun inş cnm...
bayıldım bayıldımKızlar , aldığınız cicişler birbirinden gzl..Allah sağlıklı sıhhatli günlerde kullanmanızı nasip etsin..
tşk ederim tatlım benim.
cnm hayırlı olsun pek bir şirinler maşallaah,çok da uyguna almışsın..
sağlıkla güle güle giyer inş bebişin..
tşk ederim cnm benim ewt öyle bii denk geldi uygun fiyata aldım. ama fazlada kışlık almak istemiyorum tam geçiş döneminde doğacaklar allah izin verirse, aldığımız kıyafetlerin çoğunu giydirmeden yaz gelecek bu gidişle.
kızlar bunlar geçen babasıyla babaannesinin aldıkları..
turkuaz hast.çıkışına bayıldım kızlar ben turkuazı çok severim,eşimde bildiğinden turkuaz almış..sarı olanıda babaennsi almış..hırka ve badileride babası görünce dayanamamış
turkuaz hast.çıkışına bayıldım kızlar ben turkuazı çok severim,eşimde bildiğinden turkuaz almış..sarı olanıda babaennsi almış..hırka ve badileride babası görünce dayanamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?