- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
kızlar çok şeker şeyler almışsınız yine güle güle giysinler...
esracım kipada pooh un badileri vardı çok şeker bak bir istersen 3 tanesi 19 lira çok ciciydiler yaaa
hmm hemen bakim yarın..maşallah herkesin cicileride çok güzel. güle güle giysinler inşallah .. bizde bişeyler alıyoruz ama resimleri koymak için makinamızın kablosuna ihtiyacımız var kayboldu babamız bu sorunu çözerse inşallah koyucaz bizde ..
bu arada kimse söyledimi bilmiyorum geçmişlere yetişemiyorum chicco mağazasında %50 :% 40 indirim var biz bi kaç parca bişi aldık oğluşuma yine tekrar bakmayı düşünüyoruz .ilgilenen arkadaşlara duyrulur özlelikle süper tulumlar var :)
cnm güle güle inş.cicileri..ay ayakkabılara bayıldım..badilerde çok şirin..alt açma gerçekten kullanışlı oluyor çünkü ilk dönemler hem heryere yatırmak iyi olmuyor tenleri narin oldugundan,hemde kakaları sıvı oldugundan bazen ufak bulaşmalar olabiliyor..kızlar alt açma minderlerinde yıkamaya dayanıklı ve çabuk kuruyan ince olanları tercih edin..birkaç tane olması iyi oluyor.ben bi tane evde bi tane çantada bulundururdum hep..Birde ince böyle çok pahalı olmayan battaniyeler varya kızlar hani çift taraflı bi tarafı mavi bi tarafı pembe ayıcıklı fln oluyor oda iyi oluyor,ayrıca bi tanede polar kestirmişdi kaynanam öyle 1 metrelik fln sanırım onunda bayagı faydası olmuştu,alt açmanın kurumadıgı zamanlarda..şimdide o poları eline kek fln verdiğimde yere yayıp üstüne oturtuyorum onun üstünde yiyor,hemen kaldırıp silkeliyorum,hemde at makineye hemen yıkanıp kuruyor pratik oluyor..
zynp cim gule gule gysin oğluşun çok guzeller..bende hastane çıkışı o mutlulukla kendmi kıyafet almaya veryrm
bugün 2. tetenoz aşısı için sağlık ocağına gitmiştim. yine eli boş dönmedim
Eki Görüntüle 117837
Eki Görüntüle 117838
Eki Görüntüle 117839
Eki Görüntüle 117840
Eki Görüntüle 117841
Eki Görüntüle 117837
Eki Görüntüle 117838
Eki Görüntüle 117839
Eki Görüntüle 117840
Eki Görüntüle 117841
Eki Görüntüle 117837
Eki Görüntüle 117838
Eki Görüntüle 117839
Eki Görüntüle 117840
Eki Görüntüle 117841
Eki Görüntüle 117837
Eki Görüntüle 117838
Eki Görüntüle 117839
Eki Görüntüle 117840
Eki Görüntüle 117841
tşk ederiz cnm.Maşallah bebişlerin cicilerine bayıldım.
Hepsi iyi günlerde kullansınlar inşallah...
inş cnm benim.cnm çok ciciler
güle güle giyer miniğin inşallah.
toplu alınca çok tutar diye dışarıya çıktıkça alıyoruz bii kaç parça bişey. hem dolaşarak almak daha mantıklı. çok daha ucuza bulabiliyosun.
Ne güzel canım...Benim hiç aklıma gelmiyor dr. falan gittiğimde dolaşmak...Öyle çarşıya çıktığımdada almak istiyorum babamızda toplu alırız diyor indirim yaptırırız kalıyorum öyle...
dikkat et kendine cnm. ufak tefek bişeyler aldık dedikleri zaman insan ne kadar mutlu oluyor dimi yaa?kızlar güle güle kullanın cicilerinizi..Allah sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inş..bizimde bugün babamızla babaeennmiz eminönüne gitmişlerdi dükkana mal almak için,bebeşede hast.çkkışı ve birkaç parça bişey almışlar , elklicem inş..bugün biraz yoruldum hiç keyfim yok uğraşasım gelmedi
tşk ederiz teyzesigüle güle giysin bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?