2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

kızlar çok şeker şeyler almışsınız yine güle güle giysinler...
esracım kipada pooh un badileri vardı çok şeker bak bir istersen 3 tanesi 19 lira çok ciciydiler yaaa

maşallah herkesin cicileride çok güzel. güle güle giysinler inşallah .. bizde bişeyler alıyoruz ama resimleri koymak için makinamızın kablosuna ihtiyacımız var kayboldu babamız bu sorunu çözerse inşallah koyucaz bizde ..
bu arada kimse söyledimi bilmiyorum geçmişlere yetişemiyorum chicco mağazasında %50 :% 40 indirim var biz bi kaç parca bişi aldık oğluşuma yine tekrar bakmayı düşünüyoruz .ilgilenen arkadaşlara duyrulur özlelikle süper tulumlar var :)

kızlar çok şeker şeyler almışsınız yine güle güle giysinler...
esracım kipada pooh un badileri vardı çok şeker bak bir istersen 3 tanesi 19 lira çok ciciydiler yaaa
bi bakim cnm..şimdi nevresim takımını ve ana kucağını alıcam ev tipi..odasındada sticker kullanıcam..bakalım.. sağol söylediğin için cnm
hmm hemen bakim yarın.. gerçi esiklerim baya azaldı güzel bi battaniye yakalarsam alıcam inş..

ImageShack Album - 15 images

Anaaam ne zormuş eklemek:) beğenin bari yorum falan yapın :))))

canım hayırlı olsun cicileriniz..güle güle sağlıkla giysin inş.
hepsi bircirinden güzel,baya takım yapmışsın..

Esracım,cicileriniz pek bir şirinmiş..bende patilere bayıldım..
alt değiştirme için ben ikeada gördüm onda aklım kaldı,muşambalı bir minder gibi üstünde havlu kumaş
çıkabilen kılıfı var birde yedek 2 kılıf var,ev için ondan alıcam galiba,fiyatı da uygun 30 tl gibi birşeydi..

işte tecrübe farkı..saol cnm aslında çok şanslıyız ki böyle tecrübeli anne arkadaşlarımız varda
yol gösteriyor..

Bunlar internetten sipariş ettiğim cicişler.

ImageShack Album - 2 images

hayırlı olsun tatlım,bunlar da çok ciciymiş...maşallaah

zynp cim gule gule gysin oğluşun çok guzeller..bende hastane çıkışı o mutlulukla kendmi kıyafet almaya veryrm

zynp cim gule gule gysin oğluşun çok guzeller..bende hastane çıkışı o mutlulukla kendmi kıyafet almaya veryrm

ewt cnm ya çok keyifli oluyor hastane sonrası alış veriş. Her gittiğimizde az az alıyoruz işte böylelikle tamamlıcaz cicilerini. Bu arada çok hesaplı bii mağazaya denk geldim ve eklediğim kıyafetlere 15 tl verdim sadece üstüne bide bebiş kilotlu çorabı hediye verdi mağaza sahibi. Benim kuzum bereketli olucak kısmeti açık galiba.

Bunlar internetten sipariş ettiğim cicişler.

ImageShack Album - 2 images

kızlar güle güle kullanın cicilerinizi..Allah sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inş..bizimde bugün babamızla babaeennmiz eminönüne gitmişlerdi dükkana mal almak için,bebeşede hast.çkkışı ve birkaç parça bişey almışlar , elklicem inş..bugün biraz yoruldum hiç keyfim yok uğraşasım gelmedi

Maşallah bebişlerin cicilerine bayıldım.
Hepsi iyi günlerde kullansınlar inşallah...
tşk ederiz cnm.
cnm çok ciciler
güle güle giyer miniğin inşallah.
inş cnm benim.
toplu alınca çok tutar diye dışarıya çıktıkça alıyoruz bii kaç parça bişey. hem dolaşarak almak daha mantıklı. çok daha ucuza bulabiliyosun.
dikkat et kendine cnm. ufak tefek bişeyler aldık dedikleri zaman insan ne kadar mutlu oluyor dimi yaa?
güle güle giysin bebisin
tşk ederiz teyzesi

anam anam kız bebişlerimi tek güzelmiş...bakın oğluş kıyafetlerinede... pek güzeller cnm... bayılırım kırmızıya... hastane çıkışıda pek güzelmiş...ay pide donu varmış sağlıkla giysin yavrun inş cnm...

duyguş tatlım senn çeyiz tammdr maaşallah ne çok sey almşssın ben daha o kadr almadım bile eşim yetr artk dyr ne yeteck dedim hergun kirlenr bunlar sonra igule gule kullanın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…