2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

cnm çok güz4l olmuş ellerine sağlık benimde babannem örmüştü bana böle bişi.

kızlar buda bize hediye gelen kapı süsümüz ama bizde bi tane daha daha farklı bişiler alıcaz bunuda hastane odasının kapısına asabilirim ...Eki Görüntüle 124430

cnm kapı süsünüz güzelmiş biraz sade sadece

sade olduğu için bende kendi zevkıme göre bişiler bakayım dıyorum ama masa süsü olanlardanda alabiliriz tabi isimlli kapı süsü falan olsun istiyordum çünkü öyle özeniyordum ama belli olmaz bakalım...

iyi günlerde kullan cok hos eline saglik.banada annem 3 sene önce ördü bunlardan pembe beyazini..
güle güle asin kapiniza hediyenizi..
kızlar buda bize hediye gelen kapı süsümüz ama bizde bi tane daha daha farklı bişiler alıcaz bunuda hastane odasının kapısına asabilirim ...Eki Görüntüle 124430

Alışveriş yapan anneler,biz daha yeni alışveriş yapacağız..Listemi deneyimli annelerin aracılığıyla hazırladım..Islak mendil hangi marka düşünüyorsunuz..Eve gelince pamuk-su düşünüyorum..Oğlumda da bu şekilde kullanmıştım..Ama hastaneye götürmek için hangi marka düşünüyorsunuz?
Birde bebek yağı,pişik kremi takım mı aldınız?Ya da hangi marka düşünüyorsunuz?

önlükler çok tatlıymış...yan yatırma yastığı gerekli mi acaba?güle güle kullanın canım..

cnm vallahi sende yaparsın işte yastığın bi kenrının altına bi havlu katla yan yatar ama..bu gerekli bence..ne yazıkki kendi kusmuğund boğuln bebişleri duyduğum için...25 tl zati hiç riske girmeye değmez dedim..:93:

cnm niveyanın bi mendili var %100 pamuk sanırım 7 tl bi paketi..kokusu hoşuma gitmiyo.. Açıkcası öyle bişey alıp her ihtimal suyla yıkayıp güzel bi hijyen kutusuna koymayı düşünüyorum...dediğin gibi pamuk su en güzeli.. Pamuk yanınada bi su kabı.. Batırıp silceksin artık en azından bi 6-7 ay en hassas dönemleri..bide bu bebek bakım kremleri için sebamed diyolar göz yakmıyomuş hem..iyide geliyomuş..tabi doktoruma sorcam.. Listani paylaşsana cnm... Bende yaptım..bide marka yazsak yanlrına iyi olck sanırım..

Ben listeye ekleyeyim yan yastığını da..Listemi de k.klübünde paylaşan bayanların yazdıkları listeye göre yaptım..

GİYİM
Tulumlar 3 tane
Uzun kolu body 3 tane
Kısa kollu Bodyler 5 tane
Banyo havlusu bir takım
Başlıklı havlu
Ayaklı pijama altı( penye-kadife) 5 tane
İç zıbın 2 adet
Hastane çıkışı tk. 2 adet
Penye yelek
mermerşahi (ince tülbent) bezler büyüklerden 3 küçüklerden 10 12 adet, bebekleri kolda taşımak
penye battaniye 3-4 adet
Patik, eldiven, bere, çorap
Ağız bezi, önlük 5 adet
Hırka, yelek
Uni yenidoğan ıslak mendil
Minik boy bebek bezleri
Alt açma seti
Emzik zinciri
Kapı süsü
EŞYA
banyo küveti, küvet içi yatırma (uzanma) aparatı
Bebek emzirme yastığı
Biberon cam
Emzik
Biberon fırçası
Tırnak Makası
İlaç kaşığı
Göbek bağı bandı
Burun aspiratörü
Pişik kremi
Şampuan, bebek sabun, bebek kremi
Bebek banyo süngeri

ANNE

Emzirme atleti, külot
lansinoh göğüs kremi
Gecelik
Antibakteriyel el temizleme jeli
Sütü artırıcı humana still tee
Göğüs pedi

BÜYÜK EŞYA
Park yatak
Yyatak
Lastikli çarşaf
Uyku seti
• Anakucağı
Kanguru

Marka yazmadım,sadece listeyi hazırladım..Uni yenidoğan da iyi demişler ama bilmiyorum...

Benim doğum yapacağım hastanede bir afiş var 100 tl bebek odası süslemesi anne doğumdan gelince süpriz yapmak için
sanırım eşim yaptıracak ben gerek yok diyorum ama bilmem onları alıp eve getirebilrmiyim acaba

Esra sen ne becerikli hatunmuşsun..Ellerine sağlık ben çok beğendim.Güle güle kullan:13:

tatlım bence bir tane yeterli..masa süsleri falan çok daha şık ve uzun ömürlü..eğer almayı düşündüğün bir süs varsa masa süsü almak bana daha cazip geliyornacizane fikrim
kızlar babamızın kendi aldığı sadece formaliteden bana sordukları

Aman da aman senin cicişin de pek tatlıymış.hastane de giyeceksin değilmi?Güle güle giy bakalım.Yan yatırma yastığını bende kesin almayı düşünenlerdenim.çok faydalıymış
Islak mendil olarak bebeği olan arkadaşlarım nivea yı önerdiklerinden ben Niveanın ıslak mendilini aldım..hijyenliğinden başka kokusuna da bayıldım..
Bebek yağı ben kullanmayı düşünmüyorum çevremde tavsiye edende çıkmadı.olursa hakiki z.yağını çok öneriyorlar..ben z.yağı kullanmayı düşünüyorum..Pişi kremi de bübchen marka aldım..bepanthen de iyi geliyormuş..bakalım bebişler bizi yönlendirecek sanırım

cok $irin aldiklariniz cok begendim..

cnm çok güzeller oğluşun güle güle kullanır inşallah

Ayyy çok kokoşmuş valla bayıldım güle güle giy cnm

cok güzelmiş canım bizimde burda var bende alayım böle bişi bari :)))kıskancım accuk dimi

herşey için teşekkür ederim kızlar...o ayakkabıyı ev içinde giymeyi düşünüyorum sms sizce başka renginide alıp hastanededemi giysem..ama biraz fazla kaçar eşim izin vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…