- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
kızlar oğlumun cicisi değil ama banyomun cicisi bunarda... kendi ellerime ördüm..oğlumun odasınd bunu beyazı var ama satın aldım tek parçası 100 tl.. makineye attım ipleri birbirine yapıştı biraz..hoşuma gitmiyo...ma bunlar süper.. yıka ser.. bayadır kullanıyorum 70 mal oldu.. güzel bi sonuç çıktı die düşünüyorum..
kızlar buda bize hediye gelen kapı süsümüz ama bizde bi tane daha daha farklı bişiler alıcaz bunuda hastane odasının kapısına asabilirim ...Eki Görüntüle 124430
cnm çok güz4l olmuş ellerine sağlık benimde babannem örmüştü bana böle bişi.
Cnm kapı süsünüz güzelmiş biraz sade sadece
kızlar oğlumun cicisi değil ama banyomun cicisi bunarda... kendi ellerime ördüm..oğlumun odasınd bunu beyazı var ama satın aldım tek parçası 100 tl.. makineye attım ipleri birbirine yapıştı biraz..hoşuma gitmiyo...ma bunlar süper.. yıka ser.. bayadır kullanıyorum 70 mal oldu.. güzel bi sonuç çıktı die düşünüyorum..
kızlar buda bize hediye gelen kapı süsümüz ama bizde bi tane daha daha farklı bişiler alıcaz bunuda hastane odasının kapısına asabilirim ...Eki Görüntüle 124430
kızlar babamızın kendi aldığı sadece formaliteden bana sordukları
önlükler çok tatlıymış...yan yatırma yastığı gerekli mi acaba?güle güle kullanın canım..
alışveriş yapan anneler,biz daha yeni alışveriş yapacağız..listemi deneyimli annelerin aracılığıyla hazırladım..ıslak mendil hangi marka düşünüyorsunuz..eve gelince pamuk-su düşünüyorum..oğlumda da bu şekilde kullanmıştım..ama hastaneye götürmek için hangi marka düşünüyorsunuz?
Birde bebek yağı,pişik kremi takım mı aldınız?ya da hangi marka düşünüyorsunuz?
cnm çok güzeller oğluşun güle güle kullanır inşallah
ayyy çok kokoşmuş valla bayıldım güle güle giy cnm
Esra sen ne becerikli hatunmuşsun..Ellerine sağlık ben çok beğendim.Güle güle kullan:13:kızlar oğlumun cicisi değil ama banyomun cicisi bunarda... kendi ellerime ördüm..oğlumun odasınd bunu beyazı var ama satın aldım tek parçası 100 tl.. makineye attım ipleri birbirine yapıştı biraz..hoşuma gitmiyo...ma bunlar süper.. yıka ser.. bayadır kullanıyorum 70 mal oldu.. güzel bi sonuç çıktı die düşünüyorum..
tatlım bence bir tane yeterli..masa süsleri falan çok daha şık ve uzun ömürlü..eğer almayı düşündüğün bir süs varsa masa süsü almak bana daha cazip geliyorkızlar buda bize hediye gelen kapı süsümüz ama bizde bi tane daha daha farklı bişiler alıcaz bunuda hastane odasının kapısına asabilirim ...Eki Görüntüle 124430
Aman da aman senin cicişin de pek tatlıymış.hastane de giyeceksin değilmi?Güle güle giy bakalım.Yan yatırma yastığını bende kesin almayı düşünenlerdenim.çok faydalıymışkızlar babamızın kendi aldığı sadece formaliteden bana sordukları
Islak mendil olarak bebeği olan arkadaşlarım nivea yı önerdiklerinden ben Niveanın ıslak mendilini aldım..hijyenliğinden başka kokusuna da bayıldım..Alışveriş yapan anneler,biz daha yeni alışveriş yapacağız..Listemi deneyimli annelerin aracılığıyla hazırladım..Islak mendil hangi marka düşünüyorsunuz..Eve gelince pamuk-su düşünüyorum..Oğlumda da bu şekilde kullanmıştım..Ama hastaneye götürmek için hangi marka düşünüyorsunuz?
Birde bebek yağı,pişik kremi takım mı aldınız?Ya da hangi marka düşünüyorsunuz?
cok $irin aldiklariniz cok begendim..
cnm çok güzeller oğluşun güle güle kullanır inşallah
Ayyy çok kokoşmuş valla bayıldım güle güle giy cnm
cok güzelmiş canım bizimde burda var bende alayım böle bişi bari :)))kıskancım accuk dimi
[ı]esra sen ne becerikli hatunmuşsun..ellerine sağlık ben çok beğendim.güle güle kullan:13:[/ı]
[ı]tatlım bence bir tane yeterli..masa süsleri falan çok daha şık ve uzun ömürlü..eğer almayı düşündüğün bir süs varsa masa süsü almak bana daha cazip geliyornacizane fikrim [/ı]
[ı]aman da aman senin cicişin de pek tatlıymış.hastane de giyeceksin değilmi?güle güle giy bakalım.yan yatırma yastığını bende kesin almayı düşünenlerdenim.çok faydalıymış[/ı]
ıslak mendil olarak bebeği olan arkadaşlarım nivea yı önerdiklerinden ben niveanın ıslak mendilini aldım..hijyenliğinden başka kokusuna da bayıldım..
Bebek yağı ben kullanmayı düşünmüyorum çevremde tavsiye edende çıkmadı.olursa hakiki z.yağını çok öneriyorlar..ben z.yağı kullanmayı düşünüyorum..pişi kremi de bübchen marka aldım..bepanthen de iyi geliyormuş..bakalım bebişler bizi yönlendirecek sanırım
hepsi birbirinden güzeller canim iyi günlerde kullanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?