2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

canm hepsi birbirinden guzel.alah iyi gunkerde giydirmeyi nasip etsin.
amin cnm inş giydirdiğimiz günleride görürüz..hepbirlikte
oh oh oh maşallah hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın musatfa yusufumuz cicişleri çok tatlı hepsi ama eminim üzerine giydirdiğinizde dahada tatlı görünecekler...
sağol bebişim....inş o günleri görürüz..giydiririz miniklerimize bunları...şimdi böyle heycan icindeyiz..bakalım bizi neler bekliyo..
bunlarda bizim yeni aldığımız cicilerimiz. çantayı unnadodan aldım. Dünde netten yatağımızı aldık. Ikiside gelmedi daha ama bakalım nasıllar...
çantan çok hoşmuş cnmcım...park yatağında güzelmiş... Güle güle kullansın bebişin..

esra bornozun viaportta hangi mağazadan aldın benimde ihtiyacım var evime yakın sayılır viaport ordan bende alayım

bunlarda bizim yeni aldığımız cicilerimiz. Çantayı unnadodan aldım. Dünde netten yatağımızı aldık. ikiside gelmedi daha ama bakalım nasıllar...

kızlar babamızın kendi aldığı sadece formaliteden bana sordukları

kızlar buda bize hediye gelen kapı süsümüz ama bizde bi tane daha daha farklı bişiler alıcaz bunuda hastane odasının kapısına asabilirim ...Eki Görüntüle 124430

ben baagıdır ciciler topiğine bakmamıştım,maşallah kankiş ne bu alıncak cici bırakmamışsın
ay öyle özendimki mustafa yusuf olasım geldi :82:
rabbim inş. en güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin..

babybaby86 cnm sende güle güle kullan..ya maş.herkese hediye yağıyor..bize şimdiye kdr hediye alıp getiren olmadı,ilk bebiştede annemden başka pek bişey alan olmamıştı,tabi birkaç parçada kaynanamlar..ama şöyle süpriz yapıp gönlümü fethetdicek bişey getiren olmadı ne yazıkki..galiba kısmet

esra bornozun viaportta hangi mağazadan aldın benimde ihtiyacım var evime yakın sayılır viaport ordan bende alayım
cnm viaport taki linens mağazası varya..otelin orya yeni açılan mağazadan aldık...outlet mağazası malum...süper çarşafları var çok uygun bak..19 tl...bornoz da uyguna aldık kaliteli haberin olsun.
cnm milleti beklemekten cnm sıkıldı gittik aldık vallahi...daha çok eksikleri..bitmiyo ki al al ...vallahi adamların allah yardımcısı olsun..işte bu durumda çalışmak isterdim...hep onlara yüklen.. olmuyo vallahi...

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar bunlarda bizim yaklaşık 2 ay önce aldığımız cicişler ama yeni yükleme şansı bulduk peluş battaniyemiz taç ın disney serisinden diğerinide gitti-gidiyordan aldık artık yavaş yavaş yükliycez bütün aldıklarımızı ama yüklerken neden görüntüde küçük resim şeklinde değilde link olarak çıktı bilemiyorum bilen vrsa söyleyebilirmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
yok kendimce yöntemler deneyim küçük resim şeklinde kaydetmeye çalışıyorum ama olmuyor nedense...

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlarda bizim yeni aldığımız cicilerimiz. Çantayı unnadodan aldım. Dünde netten yatağımızı aldık. ikiside gelmedi daha ama bakalım nasıllar...

kızlar güle güle kullanır minikleriniz yeni cicileri inşallah.
hepsi çok güzeller.

o şeker battaniyesini yerim ben..pek tatlılar cicişleriniz..güle güle kullanın canım

kızlar güle güle kullanır minikleriniz yeni cicileri inşallah.
hepsi çok güzeller.
inşallah cnm ALLAH sağlıcakla kullanmayı nasip eder teşekkürler...
o şeker battaniyesini yerim ben..pek tatlılar cicişleriniz..güle güle kullanın canım

teşekkürler cnm evt bizde battaniyesini çok beğenerek almıştık arada bir açıp okşuyorum yumuşacık valla inşallah oğluşumda beğenir:)

balkupu cnm çok ciciler ya...bende taçtan aldım o maviş turkuaz arası battaniyeyi..eşim beğendi... bende malum winne the pooh aşığıyım... bakalım neler bekliyo bizi :) o kadar mutlu oluyorum ki... anlatamam...

cnm yüklediğin resmin...DOĞRUDAN LİNK:::: DİRECKT LİNK DİE ÇIKAN YERDEKİNİ YUKARDA OLAN..ÇERÇEVE İÇİNDE RESİM OLAN VAR... ONA YÜKLE BEBİŞ....

Bunlarda benim interneten sipariş ettiğim ve elime ulaşan cicilerimiz

Emzirme atleti, Nuk Cam biberon Park yatağımız ve süngeri
park yatağımızdan çok memnun kaldım, 10-15 dakikada kurduk çok cici oldu

Eklentiler

• $oyunatanb745018-p.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $oyunpegletto-k.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $oyunshi990536.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $Oyuncak_523630.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 36
bunlarda benim interneten sipariş ettiğim ve elime ulaşan cicilerimiz

Emzirme atleti, nuk cam biberon park yatağımız ve süngeri
Park yatağımızdan çok memnun kaldım, 10-15 dakikada kurduk çok cici oldu

güle güle kullan cnm... Hepsi çok hoş...biberonunda... Ben çok karasızım o konuda... :26: Gerçi arkadaşım dediki aventin biberonunu nuby emzik dedi..herkes bi marka dio... Kafam karıştı..

Kızlar hepinizin cicişleri super. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Bizde bugun park yataklara baktık ama karar veremiyoruz park yatak mı ahsap besik mi? Bı de park yatakların hangı markaları ıyı oluyo ya da alırken hangıozellıkle bakmak lazım?

cnm vallahi neye bakmak lazım esasında hiç konuşmadık bu konuyu çünkü park taykların çoğu standart die düşünüyorum... Ufak farklar var çünkü arda... Ama ben 60-120 aldım sanırım en ideali..diğerleri 70-110 olan çok geniş oluyo ve gereksin yer kaplıyo boyuda kısa bence..öyle cnm... Dönencesi zaten çok iyi değil onların ayrı alır takarsın...
arkadaşlar bugun aldığım uyku setlerinden biri :) çok sevdim

cnm çok hoş ya...bendemi alsam acaba...ama ben bu uyku setlerini seviyorum ama... Kılıf kullanılmıyo ya...sürekli yıkıyan tipim ben... Acaba yıkamaktan bozulurmu ki ya...süperler güle güle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…