- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
amin cnm inş giydirdiğimiz günleride görürüz..hepbirliktecanm hepsi birbirinden guzel.alah iyi gunkerde giydirmeyi nasip etsin.
sağol bebişim....inş o günleri görürüz..giydiririz miniklerimize bunları...şimdi böyle heycan icindeyiz..bakalım bizi neler bekliyo..oh oh oh maşallah hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın musatfa yusufumuz cicişleri çok tatlı hepsi ama eminim üzerine giydirdiğinizde dahada tatlı görünecekler...
çantan çok hoşmuş cnmcım...park yatağında güzelmiş... Güle güle kullansın bebişin..bunlarda bizim yeni aldığımız cicilerimiz. çantayı unnadodan aldım. Dünde netten yatağımızı aldık. Ikiside gelmedi daha ama bakalım nasıllar...
bunlarda bizim yeni aldığımız cicilerimiz. Çantayı unnadodan aldım. Dünde netten yatağımızı aldık. ikiside gelmedi daha ama bakalım nasıllar...
kızlar babamızın kendi aldığı sadece formaliteden bana sordukları
kızlar oğlumun cicisi değil ama banyomun cicisi bunarda... kendi ellerime ördüm..oğlumun odasınd bunu beyazı var ama satın aldım tek parçası 100 tl.. makineye attım ipleri birbirine yapıştı biraz..hoşuma gitmiyo...ma bunlar süper.. yıka ser.. bayadır kullanıyorum 70 mal oldu.. güzel bi sonuç çıktı die düşünüyorum..
kızlar buda bize hediye gelen kapı süsümüz ama bizde bi tane daha daha farklı bişiler alıcaz bunuda hastane odasının kapısına asabilirim ...Eki Görüntüle 124430
cnm viaport taki linens mağazası varya..otelin orya yeni açılan mağazadan aldık...outlet mağazası malum...süper çarşafları var çok uygun bak..19 tl...bornoz da uyguna aldık kaliteli haberin olsun.esra bornozun viaportta hangi mağazadan aldın benimde ihtiyacım var evime yakın sayılır viaport ordan bende alayım
ben baagıdır ciciler topiğine bakmamıştım,maşallah kankiş ne bu alıncak cici bırakmamışsın
ay öyle özendimki mustafa yusuf olasım geldi:82:
rabbim inş. en güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin..
babybaby86 cnm sende güle güle kullan..ya maş.herkese hediye yağıyor..bize şimdiye kdr hediye alıp getiren olmadı,ilk bebiştede annemden başka pek bişey alan olmamıştı,tabi birkaç parçada kaynanamlar..ama şöyle süpriz yapıp gönlümü fethetdicek bişey getiren olmadı ne yazıkki..galiba kısmet
bunlarda bizim yeni aldığımız cicilerimiz. Çantayı unnadodan aldım. Dünde netten yatağımızı aldık. ikiside gelmedi daha ama bakalım nasıllar...
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar bunlarda bizim yaklaşık 2 ay önce aldığımız cicişler ama yeni yükleme şansı bulduk peluş battaniyemiz taç ın disney serisinden diğerinide gitti-gidiyordan aldık artık yavaş yavaş yükliycez bütün aldıklarımızı ama yüklerken neden görüntüde küçük resim şeklinde değilde link olarak çıktı bilemiyorum bilen vrsa söyleyebilirmi?
o şeker battaniyesini yerim ben..pek tatlılar cicişleriniz..güle güle kullanın canımImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar bunlarda bizim yaklaşık 2 ay önce aldığımız cicişler ama yeni yükleme şansı bulduk peluş battaniyemiz taç ın disney serisinden diğerinide gitti-gidiyordan aldık artık yavaş yavaş yükliycez bütün aldıklarımızı ama yüklerken neden görüntüde küçük resim şeklinde değilde link olarak çıktı bilemiyorum bilen vrsa söyleyebilirmi?
inşallah cnm ALLAH sağlıcakla kullanmayı nasip eder teşekkürler...kızlar güle güle kullanır minikleriniz yeni cicileri inşallah.
hepsi çok güzeller.
o şeker battaniyesini yerim ben..pek tatlılar cicişleriniz..güle güle kullanın canım
yok kendimce yöntemler deneyim küçük resim şeklinde kaydetmeye çalışıyorum ama olmuyor nedense...
bunlarda benim interneten sipariş ettiğim ve elime ulaşan cicilerimiz
Emzirme atleti, nuk cam biberon park yatağımız ve süngeri
Park yatağımızdan çok memnun kaldım, 10-15 dakikada kurduk çok cici oldu
cnm vallahi neye bakmak lazım esasında hiç konuşmadık bu konuyu çünkü park taykların çoğu standart die düşünüyorum... Ufak farklar var çünkü arda... Ama ben 60-120 aldım sanırım en ideali..diğerleri 70-110 olan çok geniş oluyo ve gereksin yer kaplıyo boyuda kısa bence..öyle cnm... Dönencesi zaten çok iyi değil onların ayrı alır takarsın...kızlar hepinizin cicişleri super. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Bizde bugun park yataklara baktık ama karar veremiyoruz park yatak mı ahsap besik mi? Bı de park yatakların hangı markaları ıyı oluyo ya da alırken hangıozellıkle bakmak lazım?
arkadaşlar bugun aldığım uyku setlerinden biri :) çok sevdim
Saol cnm bır tane de çıkanlardan aldım bunun yanına, bır de sordum bunun tüm parçalarını makınada yıkayabiliyormuşsun.
bu uyku setinie ne kadar aldın cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?