2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Cnm harika bunların hepsi. Özellikle uyku setine ve havlulara bayıldım. Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin. Zaten zor tutuyorum kendimi gördükçe benimde iyice alasim geldi :))).

sağol cnm benim... neden tutuyosun ki kendini... fazla salma bak şurda şaka maka çok az zamanımız kald anca 8. aya kadar eksikler biter odası hazır olur tek bunlarla kalmıyo alıncaklar... listen varsa anlarsın :) son 1 ayda anca evde kensimizle uğraşırız inş sağlıkla gelirse bebişlerimiz..

cok $irin aldiklariniz cok begendim..

kızlar cicilerimiz

kızlar buda bize hediye gelen kapı süsümüz ama bizde bi tane daha daha farklı bişiler alıcaz bunuda hastane odasının kapısına asabilirim ...Eki Görüntüle 124430

Kızlar aldıklarım bunlar Beko dan...

Beko Bayb Mama Isıtıcı
http://img713.imageshack.us/img713/2763/090231202000101t4.jpg

Beko Bayb Ateş Ölçer
http://img810.imageshack.us/img810/1854/61523111.jpg

kızlar ben bakmamıştım uzun süredir kimsenin cicisini atlamamışızdır hepsi çok güzeller ayyy bakarken gözlerim doldu yaaa çok tatlılar inş. bebişler doğunca içlerinde bebişlerle de ekleriz güle güle kullansınlar sağlıcakla

esra çok güzeller güle güle giydir oğluşuna ben alışveriş yapamıyorum fuara gidicez diye eşim oraya bıraktı herşeyi

amin cnm..inş o günleride hep birlikte görürüz...bebişlerin katı iyceklere geçti günleri..1 yaş doğuym günlerini..
oh oh..Nevresim takımını..oda süslerini bile almışsın..Bide body lerini yerim ben..pek tatlılar yaa..Güle güle kullan canım
sağol cnm hep birlikye inş..
esra çok güzeller güle güle giydir oğluşuna ben alışveriş yapamıyorum fuara gidicez diye eşim oraya bıraktı herşeyi
nerdeki fuara gidiceksiniz cnm..valla bizde yapmıyoduk kaynanam alcak diodu ama o kadar eksik varki hangi birini alsın..dayanamadık aldık..
çok güzeller canım bayıldım güle güle giysin mustafa yusuf

sağol cnm...teşekür ederim...

kızlar çıt çıtlı badi...mavi takım.. C&A dan 4 lü satılıyo 20 tl badiler..takımda 40 a aldık çok iyi sıcacık tutar..

nevresim takımı..bornoz takımı.. battaniyesi LİNENSTEN.. viaporttan aldık.. nevresim takımı 40 ken outlet mağazası olduğu için 20 tl.. bttaniyede 20 tl.. bornoz takımı 35 tl

pek pahalıymış Esracım..ben geçen c.tesi eminönü havuzlu hana gittim.çıtçıtlı bodylerin tanesini 3,5 TL ye,2 li kadife takımları 7,5, bornoz takımınında bornoz hariç havlu ve kesesini pazarlıkla 13 TL ye aldım..Kumaşları öyle eften püften de değil gayet kaliteli..Pierre cardinin yan sanayisi bi marka var şuanda aklıma gelmiyor onun taşıma koltuğunu aynı zmnda araba koltuğuda olabiliyormuş 65 TL ye nakit yaparım dedi..belkide bunu da ordan alacağım..bunlar için brz daha piyasa araştırması yapacağım :13:
Havuzlu hana gitmeyi düşünenler için de fiyatları ayrıca belirteyim dedim

cnm havlu kese bizdede 15 tl falan..bide bornozu var... badiler tane 5e geliyo am gerçekten yazı tek başına giydir.. havuzlu hana bizde gidicez ama işte dediğim gibi kaynanam bi iyi olsunda.. bide malum mağazadan alınca fiyat değişiyo ama ben memnun kaldım..... kadife takımda gerçekten çok iyi üstünü mont gibi giydire bilirsin öyle kalın yani cnm...

esracım hepsi çok güzel aldıklarının.
güle güle sağlıkla giysin inş.
bornoz takımını ve uyku setini ne marka ve ne kadara aldın
bnm onlar kaldı onları alıcam.

hmm yazmışsınnn
nevresim takımı..bornoz takımı.. battaniyesi LİNENSTEN.. viaporttan aldık.. nevresim takımı 40 ken outlet mağazası olduğu için 20 tl.. bttaniyede 20 tl.. bornoz takımı 35 tl

ben onu uyku setiii sandımm.nevresim takımıymışş

esracım hepsi çok güzel aldıklarının.
Güle güle sağlıkla giysin inş.
Bornoz takımını ve uyku setini ne marka ve ne kadara aldın
bnm onlar kaldı onları alıcam.

esra hepsi çok çok güzeller canım. Güle güle kullanın

sağolun kızlar... Cnm onun uyku seti 60-80 arasında cnm...

çok şanlısyım kızlar... Nevresim takımının içinden yastık kılıfı çıkmadı.. Dünde winne the pohh nevresim takımı iswtemiştim meğersem gelmemiş oraya..neyve bu gün aradı bu sorunu dile getirmek için..kız tanıdı beni..demedinmi nevresim takımı geldi..işte istediğiniz gibi hatta outleti.. Yani depo fazlası demek oluyo bu...19 tl.. Nasıl mutlu oldum..cuma günü alcam inş.. Her şerde bi hayır bi vardır demek

Anam nasıl dayandın bu kadar... çatlardım ben herhalde almasam Al çabuk eksikleri çok oluyo kafan karışır tamamlayamazsın vallahi.

canim cok guzel.ellerine saglik.iyi gunkerde kullanirisn insallah.

bunlarda bizim yeni aldığımız cicilerimiz. Çantayı unnadodan aldım. Dünde netten yatağımızı aldık. ikiside gelmedi daha ama bakalım nasıllar...

Eklentiler

• $çanta.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $çan.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $yatak.webp
    15 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…