- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
Cnm harika bunların hepsi. Özellikle uyku setine ve havlulara bayıldım. Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin. Zaten zor tutuyorum kendimi gördükçe benimde iyice alasim geldi :))).
sağol cnm çerçece ve oda süslerini gördün dimi
cok $irin aldiklariniz cok begendim..
kızlar cicilerimiz
kızlar buda bize hediye gelen kapı süsümüz ama bizde bi tane daha daha farklı bişiler alıcaz bunuda hastane odasının kapısına asabilirim ...Eki Görüntüle 124430
kısslar şimdiye kadar bebişimin cicilerini ekleyemedim çünkü doğumu inşallah annemlerde yapacağım için alıp annemlere bırakıyordum oraya gidersem bütün cicilerini ekliycem inşallah bunlar bebişimin cicileri annem almış bakamam için göndermiş eşimle bende bu fırsatta ekleyeyim dedim tekli patikli renkli pijamayı çok sevdim onu 4 yaşındaki yeğenim beğenmiş
Kızlar aldıklarım bunlar Beko dan...
Beko Bayb Mama Isıtıcı
http://img713.imageshack.us/img713/2763/090231202000101t4.jpg
Beko Bayb Ateş Ölçer
http://img810.imageshack.us/img810/1854/61523111.jpg
çok güzeller canım bayıldım güle güle giysin mustafa yusuf
amin cnm..inş o günleride hep birlikte görürüz...bebişlerin katı iyceklere geçti günleri..1 yaş doğuym günlerini..kızlar ben bakmamıştım uzun süredir kimsenin cicisini atlamamışızdırhepsi çok güzeller ayyy bakarken gözlerim doldu yaaa çok tatlılar inş. bebişler doğunca içlerinde bebişlerle de ekleriz güle güle kullansınlar sağlıcakla
oh oh..Nevresim takımını..oda süslerini bile almışsın..Bide body lerini yerim ben..pek tatlılar yaa..Güle güle kullan canım
nerdeki fuara gidiceksiniz cnm..valla bizde yapmıyoduk kaynanam alcak diodu ama o kadar eksik varki hangi birini alsın..dayanamadık aldık..esra çok güzeller güle güle giydir oğluşuna ben alışveriş yapamıyorum fuara gidicez diye eşim oraya bıraktı herşeyi
çok güzeller canım bayıldım güle güle giysin mustafa yusuf
pek pahalıymış Esracım..ben geçen c.tesi eminönü havuzlu hana gittim.çıtçıtlı bodylerin tanesini 3,5 TL ye,2 li kadife takımları 7,5, bornoz takımınında bornoz hariç havlu ve kesesini pazarlıkla 13 TL ye aldım..Kumaşları öyle eften püften de değil gayet kaliteli..Pierre cardinin yan sanayisi bi marka var şuanda aklıma gelmiyor onun taşıma koltuğunu aynı zmnda araba koltuğuda olabiliyormuş 65 TL ye nakit yaparım dedi..belkide bunu da ordan alacağım..bunlar için brz daha piyasa araştırması yapacağım :13:kızlar çıt çıtlı badi...mavi takım.. C&A dan 4 lü satılıyo 20 tl badiler..takımda 40 a aldık çok iyi sıcacık tutar..
nevresim takımı..bornoz takımı.. battaniyesi LİNENSTEN.. viaporttan aldık.. nevresim takımı 40 ken outlet mağazası olduğu için 20 tl.. bttaniyede 20 tl.. bornoz takımı 35 tl
pek pahalıymış Esracım..ben geçen c.tesi eminönü havuzlu hana gittim.çıtçıtlı bodylerin tanesini 3,5 TL ye,2 li kadife takımları 7,5, bornoz takımınında bornoz hariç havlu ve kesesini pazarlıkla 13 TL ye aldım..Kumaşları öyle eften püften de değil gayet kaliteli..Pierre cardinin yan sanayisi bi marka var şuanda aklıma gelmiyor onun taşıma koltuğunu aynı zmnda araba koltuğuda olabiliyormuş 65 TL ye nakit yaparım dedi..belkide bunu da ordan alacağım..bunlar için brz daha piyasa araştırması yapacağım :13:
Havuzlu hana gitmeyi düşünenler için de fiyatları ayrıca belirteyim dedim
esracım hepsi çok güzel aldıklarının.
Güle güle sağlıkla giysin inş.
Bornoz takımını ve uyku setini ne marka ve ne kadara aldın
bnm onlar kaldı onları alıcam.
hmm yazmışsınnn
nevresim takımı..bornoz takımı.. Battaniyesi linensten.. Viaporttan aldık.. Nevresim takımı 40 ken outlet mağazası olduğu için 20 tl.. Bttaniyede 20 tl.. Bornoz takımı 35 tl
ben onu uyku setiii sandımm.nevresim takımıymışş
esra hepsi çok çok güzeller canım. Güle güle kullanın
esracım bayıldım valla hepsi çok güzeller.
Güle güle kullansın oğluşun inşallah.
Ben daha bişi almadım çatlıcam artık ama bu cumartesi gidiyoruz alışverişe çoğunu bitiricem inşallah.
canim cok guzel.ellerine saglik.iyi gunkerde kullanirisn insallah.kızlar oğlumun cicisi değil ama banyomun cicisi bunarda... kendi ellerime ördüm..oğlumun odasınd bunu beyazı var ama satın aldım tek parçası 100 tl.. makineye attım ipleri birbirine yapıştı biraz..hoşuma gitmiyo...ma bunlar süper.. yıka ser.. bayadır kullanıyorum 70 mal oldu.. güzel bi sonuç çıktı die düşünüyorum..
kızlar babamızın kendi aldığı sadece formaliteden bana sordukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?