- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
tek yararı susturucu olması zaten bundan dolayı memnunlar
güle güle kullan cnm... Hepsi çok hoş...biberonunda... Ben çok karasızım o konuda... :26: Gerçi arkadaşım dediki aventin biberonunu nuby emzik dedi..herkes bi marka dio... Kafam karıştı..
güzelmiş cnm güle güle kullan..
hepsi ço kgüzel güle güle kullan şeker..park yatkta güzel..bende bu ara karar vermeye çalışıyorum,eşim tutturdu alalım yavaş yavaş ödeyelim diye..
park yatak çok güzel canım biberonda öyle sünger dediğin yatağı değilmi
kızlar..... emizk ve biberonda hangi marka..kaçtane almayı düşünüyosunuz.... kafam feci karışık...bide oda sıcaklığı ölçme aleti ne düşünüyosunuz marka... vs yardım edin
kızlar babamızın kendi aldığı sadece formaliteden bana sordukları
bunlarda bizim yeni aldığımız cicilerimiz. Çantayı unnadodan aldım. Dünde netten yatağımızı aldık. ikiside gelmedi daha ama bakalım nasıllar...
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar bunlarda bizim yaklaşık 2 ay önce aldığımız cicişler ama yeni yükleme şansı bulduk peluş battaniyemiz taç ın disney serisinden diğerinide gitti-gidiyordan aldık artık yavaş yavaş yükliycez bütün aldıklarımızı ama yüklerken neden görüntüde küçük resim şeklinde değilde link olarak çıktı bilemiyorum bilen vrsa söyleyebilirmi?
Bunlarda benim interneten sipariş ettiğim ve elime ulaşan cicilerimiz
Emzirme atleti, Nuk Cam biberon Park yatağımız ve süngeri
park yatağımızdan çok memnun kaldım, 10-15 dakikada kurduk çok cici oldu
Arkadaşlar bugun aldığım uyku setlerinden biri :) çok sevdim
Hepsi birbirinden şirinler...
Bunlarda benim interneten sipariş ettiğim ve elime ulaşan cicilerimiz
Emzirme atleti, Nuk Cam biberon Park yatağımız ve süngeri
park yatağımızdan çok memnun kaldım, 10-15 dakikada kurduk çok cici oldu
Arkadaşlar bugun aldığım uyku setlerinden biri :) çok sevdim
kızlar ben de belki biberon alırım diyorum emziğin zararları çok kızlar
Kısslar bizde hafta sonu miniğime biraz alışveriş yaptık şimdi ekliyorum battaniyemiz, bornoz setimiz çıtçıtlı atletlerimiz, badilerimiz,patikli altlarımız
Kısslar bizde hafta sonu miniğime biraz alışveriş yaptık şimdi ekliyorum battaniyemiz, bornoz setimiz çıtçıtlı atletlerimiz, badilerimiz,patikli altlarımız
cnm güle güle çok şirin aldıkların..mikiliye veo tüçük nonlara (donlara :)) ayrı bayıldım..
kızlar bende dün park yatak aldım demiştim ya resmini çekmek aklıma gelmemiş,aslında aldıgım yerde kurulmuşum vardı..nette baktım modeli aynı ama rengi aynı olanı bulamadım..model olarak bu ..
ama renk tonu bundan..netten baktım benim aldıgım gibi rengi olan yok hayret..
içinede sünger yatagını aldık..ve birde ona uygun uyku seti vardı dayanamadım onuda aldımhepsi bir arada çok şirin görünüyorlardı napim :82: zaten eve geitirp kurunca hepsinin fotosunu çekip koyarım inş..daha net görürsünüz
durusu ve desen olarak cok hos duruyo canim.gelsin gerceginide görürüz.güle güle yatsin bebisin iyi günlerde..
kısslar bizde hafta sonu miniğime biraz alışveriş yaptık şimdi ekliyorum battaniyemiz, bornoz setimiz çıtçıtlı atletlerimiz, badilerimiz,patikli altlarımız
cnm güle güle çok şirin aldıkların..mikiliye veo tüçük nonlara (donlara :)) ayrı bayıldım..
kızlar bende dün park yatak aldım demiştim ya resmini çekmek aklıma gelmemiş,aslında aldıgım yerde kurulmuşum vardı..nette baktım modeli aynı ama rengi aynı olanı bulamadım..model olarak bu ..[ımg]http://www.babylife.tv/images/icerik/23.jpg[/ımg]
ama renk tonu bundan..netten baktım benim aldıgım gibi rengi olan yok hayret..[ımg]http://www.babylife.tv/images/icerik/20.jpg[/ımg]
içinede sünger yatagını aldık..ve birde ona uygun uyku seti vardı dayanamadım onuda aldımHepsi bir arada çok şirin görünüyorlardı napim :82: Zaten eve geitirp kurunca hepsinin fotosunu çekip koyarım inş..daha net görürsünüz
Bornozumuz pembe gibi görünüyor ama kırmızılı, hep yeşil mavi sarı aldım bu da değişik olsun diye düşündüm,
bir de kızlar biir arkadaşşımız bekodan ateş ölçer almıştı şimdi hatırlayamıyorum hafta sonu bekodan baktım 15 tlydi ama kulaktan değil alından ölçülüyormuş öyle söyledi emin olamadım bende almadım
kızlar bende dün park yatak aldım demiştim ya resmini çekmek aklıma gelmemiş,aslında aldıgım yerde kurulmuşum vardı..nette baktım modeli aynı ama rengi aynı olanı bulamadım..model olarak bu ..
içinede sünger yatagını aldık..ve birde ona uygun uyku seti vardı dayanamadım onuda aldımhepsi bir arada çok şirin görünüyorlardı napim :82: zaten eve geitirp kurunca hepsinin fotosunu çekip koyarım inş..daha net görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?