2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

güle güle kullan cnm... Hepsi çok hoş...biberonunda... Ben çok karasızım o konuda... :26: Gerçi arkadaşım dediki aventin biberonunu nuby emzik dedi..herkes bi marka dio... Kafam karıştı..

Teşekkür ederim esracım
Ben biberonda ne sitediğime karar verdim ve ona göre aldım
öncelikle BPA free, Cam ve kauçuk emzikli olmalıydı tüm bu özellikleri taşıyan NUK u tercih ettim
Biberonların BPA free olması önemli.. Nuk alman markası ve gaz önleyici özelliği var
İnternetten araştırdım kulananlar çok memnun

güzelmiş cnm güle güle kullan..

hepsi ço kgüzel güle güle kullan şeker..park yatkta güzel..bende bu ara karar vermeye çalışıyorum,eşim tutturdu alalım yavaş yavaş ödeyelim diye..

Teşekkür ederim bayanscım
Ben mağazalarda park yataklara baktım, sallanırken yere çarpıyordu..
Almış olduğum park yatağın en çok sallanırken yere vurmayışını sevdim
Hepsiburada dan aldım

park yatak çok güzel canım biberonda öyle sünger dediğin yatağı değilmi

Saol canım daha iyileri sizlerin olsun
Evet sünger dediğim yatağı..

kızlar..... emizk ve biberonda hangi marka..kaçtane almayı düşünüyosunuz.... kafam feci karışık...bide oda sıcaklığı ölçme aleti ne düşünüyosunuz marka... vs yardım edin

Biberonlar BPA free ve kauçuk emzikli olanlar ve gaz önleyici özelliği olmalı..
Ben şimdilik bir tane biberon bir tane emzik aldım..
Bebek doğduktan sonra ihtiyacımız olursa alırız

kızlar babamızın kendi aldığı sadece formaliteden bana sordukları

bunlarda bizim yeni aldığımız cicilerimiz. Çantayı unnadodan aldım. Dünde netten yatağımızı aldık. ikiside gelmedi daha ama bakalım nasıllar...

Bunlarda benim interneten sipariş ettiğim ve elime ulaşan cicilerimiz

Emzirme atleti, Nuk Cam biberon Park yatağımız ve süngeri
park yatağımızdan çok memnun kaldım, 10-15 dakikada kurduk çok cici oldu

Arkadaşlar bugun aldığım uyku setlerinden biri :) çok sevdim

Hepsi birbirinden şirinler...

Bunlarda benim interneten sipariş ettiğim ve elime ulaşan cicilerimiz

Emzirme atleti, Nuk Cam biberon Park yatağımız ve süngeri
park yatağımızdan çok memnun kaldım, 10-15 dakikada kurduk çok cici oldu

Arkadaşlar bugun aldığım uyku setlerinden biri :) çok sevdim

kızlar yeni cicileriniz çok güzeller
güle güle kullanır inşallah kuzularınız.

kızlar ben de belki biberon alırım diyorum emziğin zararları çok kızlar

Emziği ben de hiç duymadım ama uzmanlar bebeğin emme isteğini tatmin edip normal gelişimini tamamlaması açısından emziğin önemli olduğunu söylüyorlar. Kısacası tavsiye ediyorlar. Hiçbir uzmanın da zararlı dediğini duymadım. Ama ben de ağzında emzik olunca çok hoşlanmıyorum.

Kısslar bizde hafta sonu miniğime biraz alışveriş yaptık şimdi ekliyorum battaniyemiz, bornoz setimiz çıtçıtlı atletlerimiz, badilerimiz,patikli altlarımız

Eklentiler

• $görüntü0277.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $görüntü0285.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $görüntü0290.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $görüntü0281.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $görüntü0292.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $görüntü0286.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $görüntü0288.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $görüntü0283.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $görüntü0284.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $görüntü0278.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $görüntü0282.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 50
Bornozumuz pembe gibi görünüyor ama kırmızılı, hep yeşil mavi sarı aldım bu da değişik olsun diye düşündüm,
bir de kızlar biir arkadaşşımız bekodan ateş ölçer almıştı şimdi hatırlayamıyorum hafta sonu bekodan baktım 15 tlydi ama kulaktan değil alından ölçülüyormuş öyle söyledi emin olamadım bende almadım

Kısslar bizde hafta sonu miniğime biraz alışveriş yaptık şimdi ekliyorum battaniyemiz, bornoz setimiz çıtçıtlı atletlerimiz, badilerimiz,patikli altlarımız

cnm güle güle çok şirin aldıkların..mikiliye veo tüçük nonlara (donlara :)) ayrı bayıldım..

kızlar bende dün park yatak aldım demiştim ya resmini çekmek aklıma gelmemiş,aslında aldıgım yerde kurulmuşum vardı..nette baktım modeli aynı ama rengi aynı olanı bulamadım..model olarak bu ..

ama renk tonu bundan..netten baktım benim aldıgım gibi rengi olan yok hayret..

içinede sünger yatagını aldık..ve birde ona uygun uyku seti vardı dayanamadım onuda aldım hepsi bir arada çok şirin görünüyorlardı napim :82: zaten eve geitirp kurunca hepsinin fotosunu çekip koyarım inş..daha net görürsünüz

Son düzenleme:
durusu ve desen olarak cok hos duruyo canim.gelsin gerceginide görürüz.güle güle yatsin bebisin iyi günlerde..

durusu ve desen olarak cok hos duruyo canim.gelsin gerceginide görürüz.güle güle yatsin bebisin iyi günlerde..

çok çok tşk ederim cnm..evet valla öyle heyecanladımki dün alırken..içim kıpır kıpır oldu..en yakın arkadaşımda yeni doğum yaptı 2 gün oldu ay dahada tuhaf oldum ,keşke hemen doğsa diye düşünüorum ama bi yandanda hayatımın şuanki kadar sakin ve rahat olmadıgını düşünüp endişeyle korku arası bi duygu yaşıyorum..

güle güle kullansın yavrun cnm....hepsi çok güzel...

EMPATİK canım bekodan ben almıştım ateş ölçeri...25 ytl almıştım...Bana ordaki satan kız hem kulak hem alından demişti...Senin yazını okuyunca kullanma kılavuzunu okudum alından ateş ölçer diyor...Benim için farketmez...

Canim gule gule kullan çok güzelmiş. Ne kadara aldın tatlim bide markası ne? Bende bu aralar park yataklara bakıyorum da bir türlü karar veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…