2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Canim gule gule kullan çok güzelmiş. Ne kadara aldın tatlim bide markası ne? Bende bu aralar park yataklara bakıyorum da bir türlü karar veremiyorum.

sağol cnm..markası Babylife .. 60*120 ler 175 liraydı,benimki 70*120 ve 195 lira..içinin sünger yatagıda 50 lira,birde uyku seti aldım ona uyumlu oda 80 liraydı ama biraz indirim yaptı 300 e aldık hepsini..ben çok beğenerek aldım valla ,benimi gelince fotosunu çekip koacagım inş..fiyatıda iyi sayılır ,zaten karta taksit yaptırdım .. benim çok içime sindi ,esrada aynı yerden kırmızı gri olan 60*120liği aldı oda çok beğendi..zaten ben esradan sonra karar verdim ve aynı yerden aldım..darısı senin başına artık

Çok iyimiz tatlim. Güle güle kullanın ikinizde. Benimde aklımda bulunsun. Netten baktım birde Jennyi öneriyorlar benetton rengini bı de ona bakicam. Hayırlısı bakalım bunları izne ayrılınca ilgilencem bakalım.

Kızlar bunlarda aldıgım sabahlık, gecelik ve pijama takımı. 3 lu resımdekı gecelık ve piyamayı aldım. kırmızı dusunuyodum ama bunlar cok cici geldi.

sen ve bebisin iyi günlerde kullanin canim aldiklarini..
Pardon kızlar pijamam bunun mavisi. Yukarıdakı 3lu takımdaki geceliği aldım sadece. :)

Eki Görüntüle 127965

Kısslar bizde hafta sonu miniğime biraz alışveriş yaptık şimdi ekliyorum battaniyemiz, bornoz setimiz çıtçıtlı atletlerimiz, badilerimiz,patikli altlarımız
empatik cnm güle güle kullanın heppisini battaniyesi bizimkiyle aynı çok şeker çok tatlı ALLAH hepsini güle güle kullanmayı nasip etsin...
cnm hayırlı olsun park yatağınız inşallah bebişin içinde mışıl mışıl uyuyup uyuyup çabucak büyür inşallah...
Pardon kızlar pijamam bunun mavisi. Yukarıdakı 3lu takımdaki geceliği aldım sadece. :)

Eki Görüntüle 127965
cnm hayırlı olsun ...

hepsi çok güzel cnm hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kullanır inşallah...

Kısslar bizde hafta sonu miniğime biraz alışveriş yaptık şimdi ekliyorum battaniyemiz, bornoz setimiz çıtçıtlı atletlerimiz, badilerimiz,patikli altlarımız
cnm çok ciciler güle güle kullanır bebişin inşallah.

cnm çok ciciymiş yatağınız bebişin içinde mışıl mışıl uyur inşallah.

Eki Görüntüle 127965

cnm sende bebişinde güle güle kullanın yeni cicileriniz.

Gülenhepgül aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullanın.

Bayans aklımdaki park yataklardan biri de bu. Hatta ebatları düşününce daha ağır bastığını söyleyebilirim.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Son düzenleme:

cnm çok ciciymiş yatağınız bebişin içinde mışıl mışıl uyur inşallah.

çok sağolun kızlar..ay inş, o günleride hayırlısıyl görürüz..heyecanlanıyorum düşündükçe..

senin de bebişinin de cicileriniz hayırlıs olsun cnm..güle güle sağlıkla giyinin inşallah..
hepsi birbirinden güzel valla,minicikler ne güzeel

Canim gule gule kullan çok güzelmiş. Ne kadara aldın tatlim bide markası ne? Bende bu aralar park yataklara bakıyorum da bir türlü karar veremiyorum.

bayans, canım park yatağınız ve uykuy setiniz hayırlı olsun..
ne güzel hallettin rahatlamışsındır,içine de sinmiş..hayırlısıyla gelsin bir de oğluşlar..
mışıl mışıl uyusunlar içinde inş.

Son düzenleme:
Güle güle kullan tatlım
Cicişlerinizi güzel günlerde hayırlı günlerde kullanın tatlım.Çok şekerler hepzi yaa bayıldım..

kızlar bende dün park yatak aldım demiştim ya resmini çekmek aklıma gelmemiş,aslında aldıgım yerde kurulmuşum vardı..nette baktım modeli aynı ama rengi aynı olanı bulamadım..model olarak bu ..

ama renk tonu bundan..netten baktım benim aldıgım gibi rengi olan yok hayret..

içinede sünger yatagını aldık..ve birde ona uygun uyku seti vardı dayanamadım onuda aldım hepsi bir arada çok şirin görünüyorlardı napim :82: zaten eve geitirp kurunca hepsinin fotosunu çekip koyarım inş..daha net görürsünüz [/QUOTE]
Güle güle kullan canım. bende park yatak alacağım inş.Park yatağını olsun sünger yatağını olsun kaça aldın canım
Oyyy..çok şekeyyy..güle güle kullanın tatlım

Güle güle kullan canım. bende park yatak alacağım inş.Park yatağını olsun sünger yatağını olsun kaça aldın canım

Oyyy..çok şekeyyy..güle güle kullanın tatlım [/QUOTE]

Tatlim aldıklarının hepsine bayıldım. Çok güzeller! Saglikla giydir insallah!!! :))

senin gösterdiğinle aynıydı o zaman fiyat da uygun ondan alabilirim

hepsi çok güzel cnm..battaniyende başka güzel hani..sağlıkla giysin inş..bebişin

iyi günlerde kullansin minigin..

empatik güle güle kullan canım hepsi çok güzel
bornoz setimiz aynı benimki mavisi annanesi aldı
Tatlım bornoz kırmızı ama aldığım yerde renk seçemneği yoktu yine de konuştum satıcıyla yeni renkler gelirse değiştirebilirim

Empatik heps, çok güzel özellikle mikiliye bayıldım

Teşekkür ederiz hepinize miniğimin teyzeleri, bakalım artık aldıkça alıyoruz bıkmadan hevesle rabbim inşallah emeklerimizi ve hevesimizi boşa çıkarmaz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

sanırım biraz fazla oldu ama yine bii indirime denk geldik ne alırsan yarı fiyatınaydı aldıklarımın fiyatını söylesem dalga geçtiğimi düşünürsünüz. çoğuda marka damla bebeyle bebetto nun ürünleri hatta bii ikisinin fiyatını yazıyım: ayaklı pişamalar 1.25, madiler 1.50, 5 li setler 3.50, pantolon 3.50 falan kısmetli kuzum benim...

Hepsi çok güzel canım bebişin güle güle kullansın cicilerini gerçekten aldıkların çok uygun bebişin şansı olsa gerek nerde oturyosunuz küçük şehirde olunca her şeyi pahalıya alıyoruz biz ve ne yazık ki çok alternatifimiz olmuyor gerçekten aldıkların çok ucuz ve güzelmiş boşverseydin eşini almışken bitirseydin eksiklerini

canım hayırlı olsun..üstünde paralansın,güle güle giysin oğluşun..
hepsi çok güzel ve çok çok uyguna almışsın,hatta bedavaya
bana çok gelmedi hepsini kullanırsın bence..bende daha çok var hatta
nerden aldın,Ankaradaydın sen dimi,ulusta filanmıydı mağaza?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…