2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Pardon kızlar pijamam bunun mavisi. Yukarıdakı 3lu takımdaki geceliği aldım sadece. :)

Eki Görüntüle 127965

oğluşumun yeni cicileri teyzeleri

Kızlar kendinize aldığınız ve minişlerinize aldığınız ciciler çoook güzeller...Güle güle giyin ve giydirin...

kizlarrr aldiklariniz cok güzel iyi günlerde kullanmak nasip olsun insallah
oğluşumun yeni cicileri teyzeleri

Bebişine sağlıklı güzel günlerde giydirirsin inş.

güle güle kullansın bebişin..cicileriniz pek güzelmiş

Tesekkur ederiz teyzeleri..Aslinda ilk iki ayda cabuk buyudugu icin fazla bir seyde almak istemiyorum simdilik. cocuk odasi,park yatagi,arabasi fln alicaz inshallah.Yani Allahin izniyle 8-ci ayimiza baslayinca onlarida hall edelim diyoruz..( Batil inanc diyeceksiniz ama ben korkuyorum iste..).

zeynepcim nerden aldın...hangi semt yada alışveriş merkezindenmi aldın..

cnm ben ankaradayım biliyosun onlarıda sincandan aldım eşim faturayı atmış bii arkadaş daha ankaradaymış o sormuştu hangi magaza olduğunu ama dediğim gibi faturayı bulamayınca ismide gümbürtüye gitti. ama en kısa zamanda tekrar gitcem yazarım ozaman ankaradaki arkadaşlar için. ama ürünlerin geneli bebettonundu

zeynep06,aysu87,Seva_Ky cicilerinizin hepsi çok güzeller gülegüle giysin bebişler...

kızlar cicileriniz süper Rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inş..

Kızlar kendinize aldığınız ve minişlerinize aldığınız ciciler çoook güzeller...Güle güle giyin ve giydirin...
oğlumla beraber hepinize ayrı ayrı tşk ederiz teyzeleri

Canım ben de Ankaradyım hem de eryaman da oturuyorum Sincana bayaa yakınım Mağazanın ismi ne haftasonu giderim belki.

kızlar hepsi harika ciciler benimde oturma odam boşalıyor bu hafta sonu eşimin kardeşine veriyoruz o odayı bebek odası olacak inşallah oda almasam bile ona göre düzenleyeceğiz
bende artık yıkamaya başladıktan sonra yavaş yavaş ekeleyeym cicilerimizi baya cici oldu çünkü bizde de

kızlar cicileriniz süper Rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inş..

çok saolun teyzeleri.

cnm çok ciciler inşallah güle güle giyet miniğin.

zeynep06,aysu87,Seva_Ky cicilerinizin hepsi çok güzeller gülegüle giysin bebişler...

cicileriniz çok güzel kısslar güle güle gülücüklerle giysin bebişleriniz

çok saolun teyzelerii

kızlar dün görümcem park yatağımızı getirmiş.fotoğrafları çekip yükledim ama akşam çektim çok aydınlık olmadıgından iyi çıkmadı ama idare edin artık..valla tam bir işkenceydi oğlumun yüzünden kurmak ve resimlemek..sürekli üstüne atlıyor herşeyin ,bi foto.makinesine dalıyor,,bir yataga,savaştık resmen eşimle ikimiz..kızlar resimleri ayrıntılı çektim ,park yatak alacak arkadaşlara yardımcı olmak için..

buda uyku setimiz..

bu da içinin sünger yatagı..

Son düzenleme:

ay çok güzel cnm ya iyi almışsın vallahi... Uyku setide çok güzel...tam yakışmış sağlıkla gelsin oğluşunda mışıl mışıl uyusun inş..

aa ne güzel de olmuş.Güle güle kullanın canım..uyku setinde pek tatlı..ben çok beğendim..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…