- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.001
kızlar sonunda bebişimin odasını tamamen kurduk dün akşam daha uyku seti falan almadım cibinliğini de ama tam olarak süsleyince birde akşam lambalarımızı yakıpta gece haliyle de tekrar çeker paylaşırım sizinle.buarada babyhope markadan çok memnun kaldım malları kaliteli çıktı gerçekten ve bu takım süngeriyle inanmassınız belki 883 tl
bayans canım çok güzelmiş bebiş güzel güzel yatsın içinde.
zeynep senin taşıma setide çok güzelmiş ,senin bebeişte güzel güzel vakit geçirsin içinde.
Ayyyy birşeyler alındıkça heyecanlar artıyor,insanın birşeyler alası geliyor
kızlar sonunda bebişimin odasını tamamen kurduk dün akşam daha uyku seti falan almadım cibinliğini de ama tam olarak süsleyince birde akşam lambalarımızı yakıpta gece haliyle de tekrar çeker paylaşırım sizinle.buarada babyhope markadan çok memnun kaldım malları kaliteli çıktı gerçekten ve bu takım süngeriyle inanmassınız belki 883 tl
ay çok güzel cnm ya iyi almışsın vallahi... Uyku setide çok güzel...tam yakışmış sağlıkla gelsin oğluşunda mışıl mışıl uyusun inş..
aa ne güzel de olmuş.Güle güle kullanın canım..uyku setinde pek tatlı..ben çok beğendim..:13:
Tatlım çok güzel bebişin yatağı uyku seti renk tonları da çok güzel ama fotoğraf çekme kabiliyetinde dikkat çekecek kadar var, ayrıntılı çok güzel neyde markası jenny miydi canım
çok güzel olmuş cnm..güle güle kullan..oğluşun da sağlıkla,mışıl mışıl uyusun içinde..
uyku setin de pek bir şirinmiş,tam uymuş park yatağa
cnm hepsi çok güzeller mışıl mışıl uyur bebişin içinde inşallah.
bayans çok begendım canım gule gule kullanın bebışın mışıl mışıl uyusun
bayans sen de bebişi güzel güze uyut inşalllah ..uyku seti de pek civil civil maşallah
cnm çok güzelmiş rengide çok hoşmuş. güle güle kullanın
bayans canım çok güzelmiş bebiş güzel güzel yatsın içinde.
kızlar bunuda anneanemiz almış oğluşuma
Eki Görüntüle 130223
cnm çok güzel olmuş prensesinin odası..cıvıl cıvıl şimdiden..
Allah ağız tadıyla,sağlıkla o günleri nasip etsin inş.
bu markayı ben de araştırmıştım,gerçekten çok uygun fiyatları ama kalitesinden emin olamamıştım..
cnm güle güle kullan..bende oğlumda böyle 5li set almıştım hala kullanıyorum..
ay cnm çok beğendim odanı yaa bayıldım pembe beyaz..hem sade hem göz alıcı..bende o duvardaki çiçekleri süs sanmıştım demek gecelambası,çok hoş gerçekten..babayhope un bende bebek arabsını kullanıyorum çok memnunum gerçekten kaliteli çıktı..Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
kızlar dün görümcem park yatağımızı getirmiş.fotoğrafları çekip yükledim ama akşam çektim çok aydınlık olmadıgından iyi çıkmadı ama idare edin artık..valla tam bir işkenceydi oğlumun yüzünden kurmak ve resimlemek..sürekli üstüne atlıyor herşeyin ,bi foto.makinesine dalıyor,,bir yataga,savaştık resmen eşimle ikimiz..kızlar resimleri ayrıntılı çektim ,park yatak alacak arkadaşlara yardımcı olmak için..
buda uyku setimiz..
bu da içinin sünger yatagı..
Eki Görüntüle 130223
hadi bakalım cnm topiğin ilk odasını gördük..bayıldım resmen cnm...odanda çok güzel genişmiş...sağlıkla gelsin prensesin inş...mışıl mışıl uyusun...kızlar sonunda bebişimin odasını tamamen kurduk dün akşam daha uyku seti falan almadım cibinliğini de ama tam olarak süsleyince birde akşam lambalarımızı yakıpta gece haliyle de tekrar çeker paylaşırım sizinle.buarada babyhope markadan çok memnun kaldım malları kaliteli çıktı gerçekten ve bu takım süngeriyle inanmassınız belki 883 tl
oh oh almış anneciğin demek...çok güzel cnm... bebişken port bebede yatır eve gel ana kucağına koy..altını değiş herşey var oh..kızlar bunuda anneanemiz almış oğluşuma
Eki Görüntüle 130223
beğendiğine sevindim canım ikea dan almıştık o lambaları 3 tane ama biri fazla geldi onuda antreye taktık ilerde koridorda aydınlık olsun kızımın odasına giderken rahatlık olur diye gece çok güzel yanıyo fotosunu çekip koyucam gene...
Bayans süper olmuş canım.kızlar dün görümcem park yatağımızı getirmiş.fotoğrafları çekip yükledim ama akşam çektim çok aydınlık olmadıgından iyi çıkmadı ama idare edin artık..valla tam bir işkenceydi oğlumun yüzünden kurmak ve resimlemek..sürekli üstüne atlıyor herşeyin ,bi foto.makinesine dalıyor,,bir yataga,savaştık resmen eşimle ikimiz..kızlar resimleri ayrıntılı çektim ,park yatak alacak arkadaşlara yardımcı olmak için..
buda uyku setimiz..
Eki Görüntüle 130223
Bende o lambaları ikeanın bir mobilyasının fotografında gormustum cok begenmıstım ama burda ıkea yok ınternettede bulamadım fiyatı nedır o lambaların canım benım odamada cok uyuyor onlar cunku kapakları fln hep cıceklı bızım bebısın odasının
çok güzelmiş canım gülegüle kullanınbende bunu beğenmiştim netten şimdi sende görüncede güzel olmuş gerçekten, galiba bunu alıcam.
hadi bakalım cnm topiğin ilk odasını gördük..bayıldım resmen cnm...odanda çok güzel genişmiş...sağlıkla gelsin prensesin inş...mışıl mışıl uyusun...
oh oh almış anneciğin demek...çok güzel cnm... bebişken port bebede yatır eve gel ana kucağına koy..altını değiş herşey var oh..
ewt ya herkes iii olur demiş annemde almış işte saolsun.cnm güle güle kullan..bende oğlumda böyle 5li set almıştım hala kullanıyorum..
ewt cnm ya ii oldu oda aradan çıktı rabbim kullanmayıda nasip eder inş...oh oh almış anneciğin demek...çok güzel cnm... bebişken port bebede yatır eve gel ana kucağına koy..altını değiş herşey var oh..
Hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullanın.
Bayans süper olmuş canım.
Yatakla uyku seti çok uyumlu olmuş.
Güle güle kullanın.
Bütün cicilerinizi iyi günlerde,sağlıkla kullanın...Hepsi çok güzel..
Çok güzelmiş canım...Rengide çok şeker...Bebişin renklerine bakar durur artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?