2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

bayans canım çok güzelmiş bebiş güzel güzel yatsın içinde.
zeynep senin taşıma setide çok güzelmiş ,senin bebeişte güzel güzel vakit geçirsin içinde.
Ayyyy birşeyler alındıkça heyecanlar artıyor,insanın birşeyler alası geliyor

cnm çok güzel olmuş prensesinin odası..cıvıl cıvıl şimdiden..
Allah ağız tadıyla,sağlıkla o günleri nasip etsin inş.
bu markayı ben de araştırmıştım,gerçekten çok uygun fiyatları ama kalitesinden emin olamamıştım..

tşk ederiz teyzesi amin inş.

bayıldım canım maşallah Allahım güzel uykular uyumayı nasip etsin prensese.

ay çok güzel cnm ya iyi almışsın vallahi... Uyku setide çok güzel...tam yakışmış sağlıkla gelsin oğluşunda mışıl mışıl uyusun inş..

kız kankiş birlikte almadık mı :) Allah seni

aa ne güzel de olmuş.Güle güle kullanın canım..uyku setinde pek tatlı..ben çok beğendim..:13:

Tatlım çok güzel bebişin yatağı uyku seti renk tonları da çok güzel ama fotoğraf çekme kabiliyetinde dikkat çekecek kadar var, ayrıntılı çok güzel neyde markası jenny miydi canım

çok güzel olmuş cnm..güle güle kullan..oğluşun da sağlıkla,mışıl mışıl uyusun içinde..
uyku setin de pek bir şirinmiş,tam uymuş park yatağa

cnm hepsi çok güzeller mışıl mışıl uyur bebişin içinde inşallah.

bayans çok begendım canım gule gule kullanın bebışın mışıl mışıl uyusun

bayans sen de bebişi güzel güze uyut inşalllah ..uyku seti de pek civil civil maşallah

cnm çok güzelmiş rengide çok hoşmuş. güle güle kullanın

bayans canım çok güzelmiş bebiş güzel güzel yatsın içinde.

Kızlar çok tşk ederim güzel dilekleriniz için çok çok sağolun..Rabbim herkese beklentilerinin kat kat fazlasını versin ve inş. en güzel en sağlıklı günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin..

Park yatağın markasını sormuşsunuz markası Babylife..70*120 boyutunda fiyatı 195 liraydı..uyku setide 70 liraydı..sünger yatakda 50 liraydı..biz hepisini 300 e aldık taksitle..

kızlar bunuda anneanemiz almış oğluşuma
Eki Görüntüle 130223

cnm güle güle kullan..bende oğlumda böyle 5li set almıştım hala kullanıyorum..

ay cnm çok beğendim odanı yaa bayıldım pembe beyaz..hem sade hem göz alıcı..bende o duvardaki çiçekleri süs sanmıştım demek gecelambası,çok hoş gerçekten..babayhope un bende bebek arabsını kullanıyorum çok memnunum gerçekten kaliteli çıktı..Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..

cok sağol landsarccım bütün güzel dileklerin senin bebeğin içinde geçerli olsun isterim.bizde netten verdiğimiz için siparişi bende yakından bakamamıstım gözümü kapattım aldım ama allahtan iyi çıktı :)))

beğendiğine sevindim canım ikea dan almıştık o lambaları 3 tane ama biri fazla geldi onuda antreye taktık ilerde koridorda aydınlık olsun kızımın odasına giderken rahatlık olur diye gece çok güzel yanıyo fotosunu çekip koyucam gene...

Çok güzelmiş canım...Rengide çok şeker...Bebişin renklerine bakar durur artık...

Canım bebeğinin odasını çok uyguna almışsın...Ben sadece aynı beşiği içinde yatağı uyku seti tülü ve oyuncağını 600 aldım...Güle güle kullansın bıdığın...

Eki Görüntüle 130223

hadi bakalım cnm topiğin ilk odasını gördük..bayıldım resmen cnm...odanda çok güzel genişmiş...sağlıkla gelsin prensesin inş...mışıl mışıl uyusun...
Eki Görüntüle 130223
oh oh almış anneciğin demek...çok güzel cnm... bebişken port bebede yatır eve gel ana kucağına koy..altını değiş herşey var oh..

Bende o lambaları ikeanın bir mobilyasının fotografında gormustum cok begenmıstım ama burda ıkea yok ınternettede bulamadım fiyatı nedır o lambaların canım benım odamada cok uyuyor onlar cunku kapakları fln hep cıceklı bızım bebısın odasının

Bayans süper olmuş canım.
Yatakla uyku seti çok uyumlu olmuş.
Güle güle kullanın.

Hayırlı olsun canım.
Bu takımı ben çok beğeniyordum.
Sonradan park yatak almaya karar vermesem kesinlikle bu yatağı alacaktım.
Güle güle kullanın.
Eki Görüntüle 130223

Hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullanın.

çok güzelmiş canım gülegüle kullanın bende bunu beğenmiştim netten şimdi sende görüncede güzel olmuş gerçekten, galiba bunu alıcam.

bende bursadan aldım canım 3 tane tanesi 15 tl idi ampulude içinde çok pratik.aslında dekorda kabloları yeşil olduğu için kıvrık yapmışlardı dal şeklini vermişlerid ama bizde mesafe kısa olmadı öle bende kendim yaprak koydum kenarlarına :))

çok güzelmiş canım gülegüle kullanın bende bunu beğenmiştim netten şimdi sende görüncede güzel olmuş gerçekten, galiba bunu alıcam.

sağol tatlım bende tavsiye ederim eğer niyetliysen oda yapmayaçok cici duruyor ama kurmak için anlayan birini getirin kullanma kılavuzunda cok acıklayıcı değil.benim kardeşimim eşi mutfak yapıyor o anladığı için onunla yaptık...

teşekkürler canım bende odama park yatak aldım ama odasınıda yapmak istedik yinede.biz yaşayamadık babasıyla bizim çocuğumuz imkan varken yaşasın.onlar herşeye layık

mersi hayatım odamız güneş görüyor allahtan ama çok büyük değil öle 15 metrekare falandır heralde ama mobılyalar acık renk olunca ferah oldu cidden

cnm güle güle kullan..bende oğlumda böyle 5li set almıştım hala kullanıyorum..
ewt ya herkes iii olur demiş annemde almış işte saolsun.

oh oh almış anneciğin demek...çok güzel cnm... bebişken port bebede yatır eve gel ana kucağına koy..altını değiş herşey var oh..
ewt cnm ya ii oldu oda aradan çıktı rabbim kullanmayıda nasip eder inş...
Hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullanın.

saol cnm benim tşk ederiz

Bayans süper olmuş canım.
Yatakla uyku seti çok uyumlu olmuş.
Güle güle kullanın.

Bütün cicilerinizi iyi günlerde,sağlıkla kullanın...Hepsi çok güzel..

Çok güzelmiş canım...Rengide çok şeker...Bebişin renklerine bakar durur artık...

çok sağolun teyzeleri evet rengine vurulduk babasıyla ikimiz cıvıl cıvıl,uyku setide mağazada kuruluydu ve içinde sergileniyordu çok hoşuma gitti,önce almayayım dedim sonrada vazgeçemedim adamda biraz indirim yapınca yapıştım :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…