- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.501
kızlar bunlarda bizim cicilerin bir kısmı
kızlarr bu da kızımla benim cicilerimizin devamı. daha örgüler henüz gelmedibazıları babaannemizden bazıları dededen haladan amcadan hediyeler var bizim aldıklarımız var derken bir baktık baya cicimiz olmuş arabamızı da aldık ama onu daha çekmedim
canim benim cok guzel hepsi.ben ve oglum cok begendik.bu arada battaniyelerimiz ayniymis.allah sqaglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin canim.
Görkemcim,maşallaah cicileriniz pek bir güzelmiş,çok beğendim..
Allah sağlıkla ve mutlu günlerde giydirmeyi kullanmayı nasip etsin..
leegorkem ceyiz tammdr nasıl yapcam dye dye btrdn valla herseyii maaşllhhhhh gerye bbeişini beklemek kALDI HADİ BAKLAIMMM
Maşallah Canım Güle güle kullansın minnoşun ve sen...
Eki Görüntüle 144893 b u da babasının prensesine hediyesi fuardan aldık
Eki Görüntüle 144893 b u da babasının prensesine hediyesi fuardan aldık
teşekkür ederiz teyzoşları. bir eksiğimiz şekerimiz kaldı çok şükür. Allah sağ salim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş hepimize.bu arada kapı süsünü eşimle birlikte yaptık. şekerleri de öyle yapmayı düşünüyoruz çok eğlenceli oluyorr
kızlarr bu da kızımla benim cicilerimizin devamı. daha örgüler henüz gelmedibazıları babaannemizden bazıları dededen haladan amcadan hediyeler var bizim aldıklarımız var derken bir baktık baya cicimiz olmuş arabamızı da aldık ama onu daha çekmedim
bu çok beğenerek aldığımız park yatak ve uyku setimiz... anneannesinden
Eki Görüntüle 141897 Eki Görüntüle 141898
Eki Görüntüle 141899 Eki Görüntüle 141900
oda yapmadığımız için dolap ihtiyacımız vardı saolsun babannesi de şifonyerimizi aldı. birde yorgan ve yastık diktirmiş....
Eki Görüntüle 141901
Eki Görüntüle 141902
Eki Görüntüle 141903
bunlarda kızımın cicileri
annemin aldıkları
teyzesinin aldıkları
ve son olarak benim ciciler
Kızım Bengisuyla cicişlerinize çok bayıldık teyzeleri..hepiniz güle güle kullanınEki Görüntüle 144893 b u da babasının prensesine hediyesi fuardan aldık
Güle güle kullansın maşallah hepsi çok güzeller
Canım çok güzel aldıkların.Allahım sağlıkla kulanmayı nasip etsin inş
güle güle kullanın cicilerinizi canım..hepsi de çok güzel
Kızım Bengisuyla cicişlerinize çok bayıldık teyzeleri..hepiniz güle güle kullanınbizimde alt açma bezimiz leegorkem teyzesinin aldığı ile aynı
Canım çok güzelmiş ne kadara aldınız,fuar nasıldı bu arada?
1200 tl idi anakucağı ile birlikte 900 tl(fuarda katılımcı olan bir firmanın müdürü vasıtasıylabu fiyata aldık) ye aldık.fuar çok ucuz değildi ama çeşit fazlaydı dışarıyla 50 tl fark var gibi
Canım hepsi çok güzel güle güle giysin bebişin nevresim takımımız ve battaniyemiz aynı sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?