2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

teşekkür ederiz teyzoşları. bir eksiğimiz şekerimiz kaldı çok şükür. Allah sağ salim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş hepimize.bu arada kapı süsünü eşimle birlikte yaptık. şekerleri de öyle yapmayı düşünüyoruz çok eğlenceli oluyorr

Son düzenleme:
kızlar bunlarda bizim cicilerin bir kısmı

canim benim cok guzel hepsi.ben ve oglum cok begendik.bu arada battaniyelerimiz ayniymis.allah sqaglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin canim.

canim benim cok guzel hepsi.ben ve oglum cok begendik.bu arada battaniyelerimiz ayniymis.allah sqaglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin canim.

canım benim kızımla sana ve oğluşuna çokk teşekkür ederiz. daha iyileri sizlerin olsun. hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inş.

Son düzenleme:
leegorkem ceyiz tammdr nasıl yapcam dye dye btrdn valla herseyii maaşllhhhhh gerye bbeişini beklemek kALDI HADİ BAKLAIMMM

Görkemcim,maşallaah cicileriniz pek bir güzelmiş,çok beğendim..
Allah sağlıkla ve mutlu günlerde giydirmeyi kullanmayı nasip etsin..

amin canım hepimize inş. çok teşekkür ederizz beğendiğinize sevindik valla minnoşumla

leegorkem ceyiz tammdr nasıl yapcam dye dye btrdn valla herseyii maaşllhhhhh gerye bbeişini beklemek kALDI HADİ BAKLAIMMM

ayyy sorma tatlım tamamdır artık. rahatladım.daha bi sürü eksik var diye diye haftasonu hallettik. ama ben de bittim cumartesi sabah 11 den akşam 6 ya kadar gezdimtabi akşam da ayağıma felaket ağrılar girdi normal olarak

Canım çok güzel aldıkların.Allahım sağlıkla kulanmayı nasip etsin inş

güle güle kullanın cicilerinizi canım..hepsi de çok güzel

bunlarda kızımın cicileri

annemin aldıkları

teyzesinin aldıkları

ve son olarak benim ciciler

kızlar bunlarda bizim cicilerin bir kısmı

Eki Görüntüle 144893 b u da babasının prensesine hediyesi fuardan aldık
Kızım Bengisuyla cicişlerinize çok bayıldık teyzeleri..hepiniz güle güle kullanınbizimde alt açma bezimiz leegorkem teyzesinin aldığı ile aynı

Güle güle kullansın maşallah hepsi çok güzeller

Canım çok güzel aldıkların.Allahım sağlıkla kulanmayı nasip etsin inş

güle güle kullanın cicilerinizi canım..hepsi de çok güzel

hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederizz teyzoşlarıı.

Kızım Bengisuyla cicişlerinize çok bayıldık teyzeleri..hepiniz güle güle kullanınbizimde alt açma bezimiz leegorkem teyzesinin aldığı ile aynı

sağol tatlım. bizimkiler takım olacak desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…