- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.481
papatya hayırlı olsun canım güle güle kullan.. hamilelikte pekkilo almadın heralde senin ciciler pek kilo aldığını göstermiyo;::
bunlarda kızımın cicileri
annemin aldıkları
teyzesinin aldıkları
ve son olarak benim ciciler
sağol canım inşallah
10 kilo alarak 52 oldum
teyzesinin aldıkları
annemin aldıkları
teyzesinin aldıkları
teyzesinin aldıkları
annemin aldıkları
saol cnm tşk ederizznpo6 cicileriniz çok güzrl mışıl mışıl uyusun inşallah bebiş yatağında.
Canım cicilerinizi güle güle kullanın,yatak yorgan yaptırmayın dedi çevremdekiler uyku setinin yorganları daha kullanışlı oluyor ve bebeğe ağırlık olmuyor dediler.Annemde vazgeçti yorgan diktirmekten.
cnm kızının ve senin cicileriniz çok güzeller güle güle kullanırsınız inşallah.
papatya güle güle kullanın, hepsi çok güzel.
papatya hepsi şirin ya çok beğendim..kızında sende güle güle kullanın
ayyy hepsideçok güzel çok şeker kız kıyafetlerinde daha çok seçenek var( birde bebeğin nisan ayına gelmesi çok fena o yüzden pk birşey alamıyor insan mevsim şartlarından dolayı
güle güle kullan cnm cicilerini...
Güle güle kullan canım alınanları...
cnm hepsi çok güzel,maş. annende pek zevkliymiş..rabbim güzel günlerde kllanmayı nasip etsin..
kızlar bunlarda bizim cicilerin bir kısmı
kızlarr bu da kızımla benim cicilerimizin devamı. daha örgüler henüz gelmedibazıları babaannemizden bazıları dededen haladan amcadan hediyeler var bizim aldıklarımız var derken bir baktık baya cicimiz olmuş arabamızı da aldık ama onu daha çekmedim
kızlarr bu da kızımla benim cicilerimizin devamı. daha örgüler henüz gelmedibazıları babaannemizden bazıları dededen haladan amcadan hediyeler var bizim aldıklarımız var derken bir baktık baya cicimiz olmuş arabamızı da aldık ama onu daha çekmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?