2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

canim benim ya babaanneyede aneanneyede maasallah.cok guzeller gule gule kullan canim.

yatak odama uysun diye koyu renk almış saolsun...
Eki Görüntüle 141905

güle güle kllanın cnm..maş. sizde çift taraflı herkes faailiyette desene..
bizdede anneannesi ilk bebekte karyolayı fln almıştı ama bu artık 2. ya kimsede heves yok..babaannede park yatak için önce eşime şimdiden ne gerek var doğdktan sonra bişeyler olurdu demiş ama biz alınca dibi düştü ve yorumu şu oldu: dosta düşmana karşı iyi olmş çok güzel iyikide almışsıznız.. kendi çapımızda alabildiğimiz kdr alıyoruz artık.. ama üzülüyorm ister istemez , 2.diye böyle dışlanmış gibi oldu,birde arası yakın bebeklerimin,ilki daha 2sine yeni girdi..neyse kısmet..çok şükür herşeyimiz var iyi kötü..Allah bndan aşagı etmesin inş..

saol cnm. ewt alıyolar saolsunlar benim ilk ya belkide ondandır. hakikaten ikinceye pek bişey almıyolarmış çevremdekilerde öyle diyolar. aman allah sağlık versinde herşeyini kendiniz yavaştan alırsınız boş veeerrrr.

cnm çok güzelmiş cicileriniz.mışıl mışıl uyur miniğin beşiğinde inşallah

Eki Görüntüle 141905
Ccilerin hepsi çok tatlı çok gzl çok şık..güle güle kullanın canımsağlıklı sıhhatli günlerde inş.

Eki Görüntüle 141905

Anneanne ile babannenin kesessine bereket diyelim...Zevkli annelermiş vallah...Güle güle kullansın bebişleriniz...

ay kusura bakmayın daha yeni cvp yazabiliyorum
tatlım park yataklara göre uyku setleri var ama ben onlardan almadım onlar pek kaliteli gibi gelmedi bana özdilekte bebek uyku seti vardı biraz büyük park yatağa göre yorgan boyutu ama daha iyi bence altını kıvırdım az aslında ahşap mobilyalara göre o alt değişme yerindeki de mobilyanın baş kısmına gelen parça 2 de uzun yanlar için var onları da ya katlayıp pusete ya da arabasına sırtına koyarım ya da yatağının altına sererim değerlendirilebilir yani

cnm çok güzelmiş cicilerin güle güle giy.
bebişinde mışıl mışıl uyusun yatağında inşallah çok ciciymiş uyku seti.
amin cnm inşallah
bence de böyle daha güzel ben de adidasın aldım benziyo
ay evet babetler çok hış ve cici ya bende bayıldım..cicileriniz de çok güzel inş. güle güle kllanın..

amin cnm saol

bunlarda kızımın cicileri

Eklentiler

• $IMG_3154.webp
    41 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_3157.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_3151.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_3158.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_3150.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_3152.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_3149.webp
    43 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_3156.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_3155.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_3159.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_3148.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_3153.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 47
annemin aldıkları

Eklentiler

• $Görüntü0189.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $Görüntü0188.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $Görüntü0190.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…