- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.461
maaşllh canım can kuban böle babaanneye çok sanşlısınızgule gule kullanın hepsni oğluşnla
oda yapmadığımız için dolap ihtiyacımız vardı saolsun babannesi de şifonyerimizi aldı. birde yorgan ve yastık diktirmiş....
Eki Görüntüle 141901
Eki Görüntüle 141902
Eki Görüntüle 141903
bu çok beğenerek aldığımız park yatak ve uyku setimiz... anneannesinden
Eki Görüntüle 141897 Eki Görüntüle 141898
Eki Görüntüle 141899 Eki Görüntüle 141900
oda yapmadığımız için dolap ihtiyacımız vardı saolsun babannesi de şifonyerimizi aldı. birde yorgan ve yastık diktirmiş....
Eki Görüntüle 141901
Eki Görüntüle 141902
Eki Görüntüle 141903
yatak odama uysun diye koyu renk almış saolsun...
Eki Görüntüle 141905
Eki Görüntüle 141901
Eki Görüntüle 141902
Eki Görüntüle 141903
amin inş cnm benimgüle güle kullansın bebeiş inşlhhhh..
canim benim ya babaanneyede aneanneyede maasallah.cok guzeller gule gule kullan canim.
güle güle kllanın cnm..maş. sizde çift taraflı herkes faailiyette desene..
bizdede anneannesi ilk bebekte karyolayı fln almıştı ama bu artık 2. ya kimsede heves yok..babaannede park yatak için önce eşime şimdiden ne gerek var doğdktan sonra bişeyler olurdu demiş ama biz alınca dibi düştü ve yorumu şu oldu: dosta düşmana karşı iyi olmş çok güzel iyikide almışsıznız..kendi çapımızda alabildiğimiz kdr alıyoruz artık.. ama üzülüyorm ister istemez , 2.diye böyle dışlanmış gibi oldu,birde arası yakın bebeklerimin,ilki daha 2sine yeni girdi..neyse kısmet..çok şükür herşeyimiz var iyi kötü..Allah bndan aşagı etmesin inş..
Eki Görüntüle 141901
Eki Görüntüle 141902
Eki Görüntüle 141903
cnm çok güzelmiş cicileriniz.mışıl mışıl uyur miniğin beşiğinde inşallah
bu çok beğenerek aldığımız park yatak ve uyku setimiz... anneannesindenEki Görüntüle 141897 Eki Görüntüle 141898 Eki Görüntüle 141899 Eki Görüntüle 141900
Eki Görüntüle 141901 Eki Görüntüle 141902 Eki Görüntüle 141903
Ccilerin hepsi çok tatlı çok gzl çok şık..güle güle kullanın canımsağlıklı sıhhatli günlerde inş.yatak odama uysun diye koyu renk almış saolsun...
Eki Görüntüle 141905
Eki Görüntüle 141901
Eki Görüntüle 141902
Eki Görüntüle 141903
yatak odama uysun diye koyu renk almış saolsun...
Eki Görüntüle 141905
amin cnm inş.Ccilerin hepsi çok tatlı çok gzl çok şık..güle güle kullanın canımsağlıklı sıhhatli günlerde inş.
Anneanne ile babannenin kesessine bereket diyelim...Zevkli annelermiş vallah...Güle güle kullansın bebişleriniz...
Eki Görüntüle 141901
Eki Görüntüle 141902
Eki Görüntüle 141903
tatlım park yataklara göre uyku setleri var ama ben onlardan almadım onlar pek kaliteli gibi gelmedi bana özdilekte bebek uyku seti vardı biraz büyük park yatağa göre yorgan boyutu ama daha iyi bence altını kıvırdım az aslında ahşap mobilyalara göre o alt değişme yerindeki de mobilyanın baş kısmına gelen parça 2 de uzun yanlar için var onları da ya katlayıp pusete ya da arabasına sırtına koyarım ya da yatağının altına sererim değerlendirilebilir yaniçook güzel beğendim... babette harikaymış... ama uyku setini nasıl yerleştirdin yaaa??? nasıl sığdı anlamadım gitti biri bana anlatsııın... yoksa park yataklara özel uyku setlerimi var?? alt değiştirme yerine koyduğundamı uyku setine dahil????:44:
amin cnm inşallahcnm çok güzelmiş cicilerin güle güle giy.
bebişinde mışıl mışıl uyusun yatağında inşallah çok ciciymiş uyku seti.
bence de böyle daha güzel ben de adidasın aldım benziyokızlar bu da çantamız.. normal bebek çantası almak yerine Nike mağzasından gidip athletic duffel modelini aldım.. 2 büyük göz var çantada.. 1. büyük gözün içinde küçük bi göz var.. emzik gibi şeyler konulabilir. 2.büyük göze bezi felan koyulabilir. bir tane de ortada bir göz var ama biraaz küçük biberon gibi şeyler sığar oraya yada kremleri olabilir.. bir de extradan çantanın altına uzun yuvarlak hava alabilen bi gözü var... benim çok hoşuma gitti ve fiyatıda 60 lira.. orta boy yani büyüklüğüde süper.. bu modelin bi büyüğüde var.. isteyenler bakabilir..
ay evet babetler çok hış ve cici yabende bayıldım..cicileriniz de çok güzel inş. güle güle kllanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?