2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

canım cicileriniz pek güzel pek bir şıkmış..seninkiler de bebişinkilerini sollar valla..
güzel günlerde sağlıkla giy,giyin inş..

Canım çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun:)İnşallah güzel ve kolay doğum yaparızda güzel güzel giyiniriz.
güle güle kullanın cnm. baya bii pijama ve gecelik stoğu yapmışsın anlaşılan. ben bii gecelik 2 pijama aldım. hastaneye gidince bitane gecelik daha alcam. yetmez mi ki?
Canım ben sonrasında kayınvalidemde kalıcam o yüzden orda da yeni yeni giyineyim dedimNormalde birer takım yetiyormuş zaten fazlasına gerek yok canım.

cnm güle güle kullan yeni cicilerini
Sağol canım iyi günlerde inşallah

Canım güle güle güzel günlerde kullanın

cnm güle güle kllan valla hepsi çok güzel ve kaliteli görünüyor..

çok teşekkür ederim canım iyi günlerde giyinelim

aysu 87 blues 13 eflalim.. tşk ederim kızlar darısı size bi bakmışsınız gün gelmiş çatmış.
estem güle güle kullan çok güeller
teşekkür ederim canım

Canım çok güzeller güle güle giysin bebiş

esrazen kıyafetleriniz eşyalarınız çok güzel,çok zevkli ve güzel seçimler yapmışsınız.

tşk ederız teyzesı

teyzeleri buda oğluşumun arabası.haftasonu fuardan aldık.

canım sağlıklı günlerde kullanın inşaallah.rengide modelide çok güzel.bişey sorucam bu tipteki arabaların sürmesinin çok rahat olduğunu biliyorum ama ne kadar kullanabiliriz mesela?

bende böylemi alsam yoksa pusetli arabamı alsam bilemedim.ama çift tekerlekli olanlar daha zor sürülüyor.

herkesin cicileri çok güzel kızlar yaa güle güle iyi gnlerde sağlıkla giysinler meleklerimiz bunlarda bebek şekerlerimiz
altaakileri çok sevdiğim bir arkadaşım ördü tekrar cok tşk ediyorum burdan ona keseye çikolatasını koyma işi bana ait

bu şekerleride annemler eminönünden aldılar sağolsunlar biberonun tanesi 50 kurus 50 adet yaptık bundan da süsü falan hep üzerindeydi sadece içine çikolatasını koyduk

Son düzenleme:

Çok güzeller canım...

bunlar da kocişle beraber yaptığımız bebiş şekerimiz daha doğrusu lavanta. kapı süsünü de beraber yapmıştık. daha önce eklemiştim ama yine ekleyeyim dedim

Eklentiler

• $IMG_3779.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_3784.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $kapı süsümüz.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_3776.webp
    4 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG_3777.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 78

bunlar da kocişle beraber yaptığımız bebiş şekerimiz daha doğrusu lavanta. kapı süsünü de beraber yapmıştık. daha önce eklemiştim ama yine ekleyeyim dedim

kızlaar,şekerleriniz pek cici olmuş,elinize sağlık..
tam prenseslere layık,güle güle dağıtmak nasip etsin..

Eki Görüntüle 153437 bebeğimin ilk oyuncakları,kelebek olan parmak kukla

Eki Görüntüle 153439 Eki Görüntüle 153438 emziği kauçuk aldım,bakalım kullanabilecek miyiz.

kızlar bitiremediğim oğluşumun odası için işleme panomuz

Uploaded with ImageShack.us

kızlar hepinizin cicileri çok güzeller
güle güle kullanmak nasib olur inşallah

çok güzeller.istanbulda olmanın faydaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…