- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.661
canım cicileriniz pek güzel pek bir şıkmış..seninkiler de bebişinkilerini sollar valla..
güzel günlerde sağlıkla giy,giyin inş..
Canım ben sonrasında kayınvalidemde kalıcam o yüzden orda da yeni yeni giyineyim dedimgüle güle kullanın cnm. baya bii pijama ve gecelik stoğu yapmışsın anlaşılan. ben bii gecelik 2 pijama aldım. hastaneye gidince bitane gecelik daha alcam. yetmez mi ki?
Sağol canım iyi günlerde inşallahcnm güle güle kullan yeni cicilerini
kızımın beşigi ve arabası teyzeleri
gül ahşap
GRACO MIRAGE TS Seyahat Sistemi - GRAZIA - Ürün Kategorileri
cnm güle güle kllan valla hepsi çok güzel ve kaliteli görünüyor..
teşekkür ederim canımaysu 87 blues 13 eflalim.. tşk ederim kızlar darısı size bi bakmışsınız gün gelmiş çatmış.
estem güle güle kullan çok güeller
Canım çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun:)İnşallah güzel ve kolay doğum yaparızda güzel güzel giyiniriz.
Canım ben sonrasında kayınvalidemde kalıcam o yüzden orda da yeni yeni giyineyim dedimNormalde birer takım yetiyormuş zaten fazlasına gerek yok canım.
Sağol canım iyi günlerde inşallah
Canım güle güle güzel günlerde kullanın
teyzeleri buda oğluşumun arabası.haftasonu fuardan aldık.
slm kızlar yarın doğumum var. artık bebğin cicileri yerine bebeğimi gösretitirirm artık. hadi görüşürüz:)
slm kızlar yarın doğumum var. artık bebğin cicileri yerine bebeğimi gösretitirirm artık. hadi görüşürüz:)
herkesin cicileri çok güzel kızlar yaa güle güle iyi gnlerde sağlıkla giysinler meleklerimiz bunlarda bebek şekerlerimiz
altaakileri çok sevdiğim bir arkadaşım ördü tekrar cok tşk ediyorum burdan ona keseye çikolatasını koyma işi bana ait
bu şekerleride annemler eminönünden aldılar sağolsunlar biberonun tanesi 50 kurus 50 adet yaptık bundan da süsü falan hep üzerindeydi sadece içine çikolatasını koyduk
bunlar da kocişle beraber yaptığımız bebiş şekerimiz daha doğrusu lavanta. kapı süsünü de beraber yapmıştık. daha önce eklemiştim ama yine ekleyeyim dedim
herkesin cicileri çok güzel kızlar yaa güle güle iyi gnlerde sağlıkla giysinler meleklerimiz bunlarda bebek şekerlerimiz
altaakileri çok sevdiğim bir arkadaşım ördü tekrar cok tşk ediyorum burdan ona keseye çikolatasını koyma işi bana ait
bu şekerleride annemler eminönünden aldılar sağolsunlar biberonun tanesi 50 kurus 50 adet yaptık bundan da süsü falan hep üzerindeydi sadece içine çikolatasını koyduk
bunlar da kocişle beraber yaptığımız bebiş şekerimiz daha doğrusu lavanta. kapı süsünü de beraber yapmıştık. daha önce eklemiştim ama yine ekleyeyim dedim
canım sağlıklı günlerde kullanın inşaallah.rengide modelide çok güzel.bişey sorucam bu tipteki arabaların sürmesinin çok rahat olduğunu biliyorum ama ne kadar kullanabiliriz mesela?
bende böylemi alsam yoksa pusetli arabamı alsam bilemedim.ama çift tekerlekli olanlar daha zor sürülüyor.
Eki Görüntüle 153437 bebeğimin ilk oyuncakları,kelebek olan parmak kukla
Eki Görüntüle 153439 Eki Görüntüle 153438 emziği kauçuk aldım,bakalım kullanabilecek miyiz.
kızlar bunlar oğluşumun kıyafet ve eşyaları
babamın aldığı oyun parkı
bebek bezi çöp kutumuz
babamın hediyesi kamera ve oda termometresi
oğluşumun yoğurt makinesi biberon ısıtıcısı ve sterilizatörü
ayakkabı almadım tavsiye etmiyorlar diye
babamızın hediyesi
kendim işlediğim yastıklar
yatak odasına koyacağım beşik
ananesiyle dedesinin hac hediyesi kıyafeti
kursta yaptığım kapıya askılık
hastane odamızın süsleri kapı süsümüzü kendimiz yapıcaz daha yapmadık
kızımın beşigi ve arabası teyzeleri
gül ahşap
GRACO MIRAGE TS Seyahat Sistemi - GRAZIA - Ürün Kategorileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?