2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Maşallah ne güzel ciciler bunlar

bunlar da kocişle beraber yaptığımız bebiş şekerimiz daha doğrusu lavanta. kapı süsünü de beraber yapmıştık. daha önce eklemiştim ama yine ekleyeyim dedim
oy oy oy çok gzl olmuş tatlım bebiş şekerinz..maşallah pek maharetli anne baba olacaksınız..güle güle kullanın cnm..ben çok beğendim:13:

3 tlye mi ayyy inanmıyorum yaaa ama aynı şehirde değiliz malesef neyse internetten bulabilirsem bende almayı düşünüyorum çok güzellermiş güle güle giy canm

ben hacışakirin granüllüsünü aldım.

ben de o hatayı yaptım. tüm kıyafetleri rezil etti. 40 derecede ek yıkama yapmama rağmen granüller erimedi.elimle çitileye çitileye tekrar yıkadım. Dalan Roxy Toz Matik i tecrübeli annelerden öğrendim. hem fiyatı daha uygun hem kalıntı bırakmıyor. granüllü sabunlar bir de çamaşır makinesine yapışıp bozuyorlarmış. kendimi tecrübeli anne gibi hissettim yaa

ay o granüllüleri asla kullanmam iyiki sıvı bebek deterjanları var canım ya ben gayet memnun kaldın.annem kardeşime kullanıyodu kesinlikle erimiyo granüllü olanlar

ay o granüllüleri asla kullanmam iyiki sıvı bebek deterjanları var canım ya ben gayet memnun kaldın.annem kardeşime kullanıyodu kesinlikle erimiyo granüllü olanlar

kızlar bende öle bişi olmadı hiç kalıntı yoktu.
dalan roxy bende çok duydum bi dahakine ondan alıcam ama oda granüllü diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…