- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.681
Arkadaşım babetlerine bayıldım nereden aldın acaba ?kızlar sonunda resimleri ekleyebildim
oy oy oy çok gzl olmuş tatlım bebiş şekerinz..maşallah pek maharetli anne baba olacaksınız..güle güle kullanın cnmbunlar da kocişle beraber yaptığımız bebiş şekerimiz daha doğrusu lavanta. kapı süsünü de beraber yapmıştık. daha önce eklemiştim ama yine ekleyeyim dedim
oy oy oy çok gzl olmuş tatlım bebiş şekerinz..maşallah pek maharetli anne baba olacaksınız..güle güle kullanın cnm..ben çok beğendim:13:
Arkadaşım babetlerine bayıldım nereden aldın acaba ?
canım babetlerimi gültepede park bravonun karşısında bi ayakkabıcı var ordan 3 tlye aldım
cicileriniz çok tatlıııı yaarengarenk hepsi sağlıcakla giyer bebişleriniz
kızlar bebek esyalarını neyle yıkadınız hacı sakırle yıkasam olurmu
ben hacışakirin granüllüsünü aldım.
ben de o hatayı yaptım. tüm kıyafetleri rezil etti. 40 derecede ek yıkama yapmama rağmen granüller erimedi.elimle çitileye çitileye tekrar yıkadım. Dalan Roxy Toz Matik i tecrübeli annelerden öğrendim. hem fiyatı daha uygun hem kalıntı bırakmıyor. granüllü sabunlar bir de çamaşır makinesine yapışıp bozuyorlarmış. kendimi tecrübeli anne gibi hissettim yaa
ben de o hatayı yaptım. tüm kıyafetleri rezil etti. 40 derecede ek yıkama yapmama rağmen granüller erimedi.elimle çitileye çitileye tekrar yıkadım. Dalan Roxy Toz Matik i tecrübeli annelerden öğrendim. hem fiyatı daha uygun hem kalıntı bırakmıyor. granüllü sabunlar bir de çamaşır makinesine yapışıp bozuyorlarmış. kendimi tecrübeli anne gibi hissettim yaa
ay o granüllüleri asla kullanmam iyiki sıvı bebek deterjanları var canım ya ben gayet memnun kaldın.annem kardeşime kullanıyodu kesinlikle erimiyo granüllü olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?