2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Ay ciddi misin yaaa Ben de ondan almıştım nolcak şimdi.Hem de açtım yani geri de veremem.

Ben de Dalan Roxy almıştım, mis gibi kokuyor, kalıntısı yok (fazla koymamak gerek deterjanı yoksa bırakıyo) hem fiyatı da oldukça uygun..

bende dalan roxy aldım. cok memnun kaldım.yalnız yıkarken 30 la yıkamak gerekiyor. yoksa giysilerin sekli bozuluyor. birde deterjanı az koymak gerekiyor.

Teyzeleri bakın bakalım bu Pazar kızım için yeni şeyler aldık. Kışlıkların hepsi indirime girmiş... Çok ucuza aldım hepsini. Adidas Tulum 120 den 40 a düşmüş. Pembe Mont 120 den 30 a düşmüş. Lacivert Mont 50 den 20 ye düşmüş. Adidas üst 60 dan 20 ye düşmüş. Elbise 50 den 15 e düşmüş. Sarı Pijama takımı 7,5 a aldım. Siyah bolerolu beyaz badi 35 tl den 10 tl ye düşmüş.

ayy çok şekerler annesi güle güle giysin prensesin sezon sonu baya indirim yapmışlar gerçekten..

ayy cnm benim bayıldım bayıldımm maşallahçok tatlılar ya. prensen çokk şanslı çünkü annesi çoookk zevkligüle güle giysin bebiş

yasemincim çok güzel yeni cicileriniz.güle güle giysin güzel kızın.baya indirime girmiş hakikaten kışlıklar.

arkadaşım çok zevkli seçimler yapmışsınız, güle güle kullanın. benimde ağustosta kızım olacak nasipse arabanızın markası nedir ve ne kadara aldınız çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…