Bilmem canım bizde yasaktı.bencede doktoruna sorsun ama yapılmaması iç rahatlığı açısından daha iyi.ben ilk kez senden serbest olduğunu duydum.tabi her kişiye göre değişiyor tedavi.
kıslaaaaaarrrr bnde belırtı fılan yokkkk...memeişlerim indiii acıo ama...offf gun yaklastıkca strese mı ne grıommmm.ama adet sancısıı varrr okdrr arada grıoo o daaaaa.bana dua edın noluyyyy...cnm gulcın bana dr demedı yasak dıe ama hmsıre kısa sormustumm o da demıstıkı onermıorus yasak deıl ama onermıorus zarar verebılrııı tedbırımısı alalım demıstıı..zaten de korkudan bısey yağpılmıo kiii cnmmm.mersenem senın humoslar mı gttı bgun annesıııı nıe agrın vr kııı
bugün 11.günüm ve 2.testi yaptırdım 78 çıktı yani ikiye katlamış
doktorumu aradım şimdi niye ööle değer düşük 2 gün sonra tekrar yaptır dedi canım sıkıldı birazz..
tedavi başlangıcından itibaren yasak cnm
kızlar merhabaaa nasılsınız bakalımm..
yarın sopnuçları alıcak arkadaşlar için bol şans diliyorum umaım burda sizde kupayı kaldırırsınızz... ben yarın işbaşı yapıyorum bu sebepele daha seyrek girerim sanırım ama burdayım yine...gönlüm sizlerle olucak.. takip edicemm... Dualarım hepinizlee. akşamları bakarım.. kendinize iyi bakınn bebişlerinize deeee
bize dr yasak dedi hatta iğne kullanım kağıdında da değil ilişki uyarılma bile yasak yazıyodu ......ben dr. yalancısıyım :)) ::113::86::86::86:ama trasferden sonra kesin yasak onu biliyom:123:aaa lahor cnm yumurta toplamadan 4 gun once drum bana esımle beraber olmamı ya da esımın bosalmasını soledı ben de beraber olmustum neden yasak olsun kı bebemmmm
Bilmem canım bizde yasaktı.bencede doktoruna sorsun ama yapılmaması iç rahatlığı açısından daha iyi.ben ilk kez senden serbest olduğunu duydum.tabi her kişiye göre değişiyor tedavi.
kıslaaaaaarrrr bnde belırtı fılan yokkkk...memeişlerim indiii acıo ama...offf gun yaklastıkca strese mı ne grıommmm.ama adet sancısıı varrr okdrr arada grıoo o daaaaa.bana dua edın noluyyyy...cnm gulcın bana dr demedı yasak dıe ama hmsıre kısa sormustumm o da demıstıkı onermıorus yasak deıl ama onermıorus zarar verebılrııı tedbırımısı alalım demıstıı..zaten de korkudan bısey yağpılmıo kiii cnmmm.mersenem senın humoslar mı gttı bgun annesıııı nıe agrın vr kııı
serap canim, insallah degerlerin kat kat katlancak cnaim, takma kafana ins. guzel haberlerini bekliyoruz, bizimde test gunu geldi catti vallahi, ben ne dusucnemi sasirdim.
Kizlar ye benim 5 inci gunum ama hicbi belirtim yok
Olmiycakmi acaba cok mOralim bozuk
Sanki transfer falan olmamisim gibi
Hani su adetinden dort gun once yapilinca sonuc veren testler varyaacaba yarin ondanmi yapsam
Uykularim falan kaciyo ya icim daraliyo
ben de sevindim doğrusu beklemek çoook zor hele bir de benim gibi rezerv azalmış alarmlar çalmaya başlamışsa iyice zor oluyor...gece gece çok güzel bi haber bu,belki de bu ay kavuşacaksın bebeğine
insan yeri geliyor bir gün bile beklemek istemiyor
hemen olsun bitsin hamile kalayım istiyor, ama bu tedavi sabır istiyor
hayırlısı olsun da geciksin nolurkii
1 ay dediğin nedir ki bekleriz napalıl.. böyle diye diye 6 aydır bekliyorum zaten ben...valla kısmet olmayacaksaaaa olmuyor iştee dediğim gibi elimizden geleni yapıyoruz kalanı kısmet... üzülme ayse bnm de 1 ay ertelendi ama glcn dediğin gibi bu sürec çok bunalttı beni bi an evel olsun bitsin istiyodum yine kısmet olmadı oooo mayısta trasfer olsa haziranda sonuç öğrenitim ooooooo ama sizi merak ederim bırakamam kusura bakmayın.. hep dualarımdasınız rabbim inş. bu ay sevindiri tüm bekleyenleri ve sırası gelince bizleride tabiii
napayım canım önce büyümedi yumoşlar kestik tedaviyi çok üzüldüm sonra benim mucit doktor yeni bişey denemeye karar verdi bakalım salı günü bir ilaca başlayacağım ctesi yine kontrol var..Ayse cim ne aber guzelim, gorusemiyoz bayadir, ne yaptin ne ettin bakalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?