2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Bilmem canım bizde yasaktı.bencede doktoruna sorsun ama yapılmaması iç rahatlığı açısından daha iyi.ben ilk kez senden serbest olduğunu duydum.tabi her kişiye göre değişiyor tedavi.

kişiye göre deişebilir tabi zaten dr.spermi bile 3 veya 6 günlük istiyor biz ona göre uyduk 2 yıldır tedavideyim ve 3. denememm valla ilk bende sizden duydum öğrendim yasak olduğunu çok şaşırdım onunla ne alakası var acaba bak şimdi çok merak ettim yarın bir sorayım doktoruma gerçi benim aşamam bitii ama diğer arkadaşlara öneririm....

canım aynı senin gibiydim hep bir belirti içindeydim ama sadece adet sancından başka belirtim olmadı ikisinde de ve ikiside pozitif oldu şuan belirti arayıp da moralini bozma benim göğüsler hiç şişmedi bide idrar rengim çok sarıydı başka hiç bir belirti olmadı...benim yumoşlar yarın 10 da canımbu gün ağrım var şiştim balina gibi oldum vallaaa

serapcımm onlar da rıske atmammk ıstıooo...rahat olll herseye hazırlıklı olsun hasta mantıgıı.biliosun cnm drlar mekanıkkk ınsanlardırr.....bsver cnmmm hyrlısı olsun bebişlerımıse bısey olmamıstrr annesıııı öptumm siziii

bugün 11.günüm ve 2.testi yaptırdım 78 çıktı yani ikiye katlamış
doktorumu aradım şimdi niye ööle değer düşük 2 gün sonra tekrar yaptır dedi canım sıkıldı birazz..

canım artmş işte canını sıkma,ama snei çok iyi anlıyorum
bende böyle hissetim dr um evet gebelik var ama seyri nasıl olcak bakalım dedi
bende 72 de kaldım bidahada yaptrmadım
ınş seninkisi artcak ınş benimkiside artcak
kanaman leke vs yoksa rahat ol
hadi bol şanslar

kızlar ben namaza gidiyorumm hepimizee dua edicemm inşallahh byeeeeeeeeeee

kızlar merhabaaa nasılsınız bakalımm..
yarın sopnuçları alıcak arkadaşlar için bol şans diliyorum umaım burda sizde kupayı kaldırırsınızz... ben yarın işbaşı yapıyorum bu sebepele daha seyrek girerim sanırım ama burdayım yine...gönlüm sizlerle olucak.. takip edicemm... Dualarım hepinizlee. akşamları bakarım.. kendinize iyi bakınn bebişlerinize deeee

kupayı kaldırmayı herkeze nasip etsin mevlam inşalla dikkaat et kendini yorma işte

kıslar persembe gununden beri yatıyorum yaaaa şiştim resmen yatmaktan.bugun 4.gunum 9.ugunde yapcam valla testı ayy cok heyecanlıyımmm4 5 gun var testeee
hepınızı sevıorum umarım emeklerımızın karsılıını ogruruz ya....

aaa lahor cnm yumurta toplamadan 4 gun once drum bana esımle beraber olmamı ya da esımın bosalmasını soledı ben de beraber olmustum neden yasak olsun kı bebemmmm
bize dr yasak dedi hatta iğne kullanım kağıdında da değil ilişki uyarılma bile yasak yazıyodu ......ben dr. yalancısıyım :)) ::113::86::86::86:ama trasferden sonra kesin yasak onu biliyom:123:

Bilmem canım bizde yasaktı.bencede doktoruna sorsun ama yapılmaması iç rahatlığı açısından daha iyi.ben ilk kez senden serbest olduğunu duydum.tabi her kişiye göre değişiyor tedavi.

Canim benim denelerinde hepsinde tranferden uc gun onceye kadar iliski serbesttiii, yani ama tabkiki dediniz gibi en guzeli danismak.

hlycn, canim bende ayni senin gibiyim belirtiler acisindan, bugun benimmde adet sancisi gibi sancim cok sik oluyor onceki gunlere oranla bende korkmaya basladim vallahi, yalan yok korkunun ecele faydasi yok ama sayiden ne bilem umutlarimi sondurmek istemiyorum ama hayirlisi bakalim sayili saatler kaldi, rabbim yardimcimiz olsun, vallahi iliski serbest benim donmuslarla oldu icin anam son gunlere kadar LOL, 9 ay uzak durcak ne etcen ins, HUmoslar gitmesin yaaa

serap canim, insallah degerlerin kat kat katlancak cnaim, takma kafana ins. guzel haberlerini bekliyoruz, bizimde test gunu geldi catti vallahi, ben ne dusucnemi sasirdim.

serap canim, insallah degerlerin kat kat katlancak cnaim, takma kafana ins. guzel haberlerini bekliyoruz, bizimde test gunu geldi catti vallahi, ben ne dusucnemi sasirdim.

Kizlar ye benim 5 inci gunum ama hicbi belirtim yok
Olmiycakmi acaba cok mOralim bozuk
Sanki transfer falan olmamisim gibi
Hani su adetinden dort gun once yapilinca sonuc veren testler varyaacaba yarin ondanmi yapsam
Uykularim falan kaciyo ya icim daraliyo

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ve simdilik ucuncu cicek Ayduman'la yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........26 nisan Mutlu haber gunu.....

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan Mutlu haber gunu INs.

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan(ilk hamisimiz, DUALARIMIZ SENINLE)

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... 18 nisan Mutlu haberlerle yuzumuz gulumsiycek.........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 NSIan Mutlu haberlerle mutlulugumuza mutluluk katilcak.........................?

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital.......................................... ..................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil............................................ ..............?

Nazayse........29............1..................?. .................................................. .........................?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis Mutlu haber gunu Ins.

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi........................................É

Serap

Ayduman

Gulsum, Serap, Ayduman icin Halay'a Ikoncan'lar

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
EVET< EVET Ucuncu kupamizda Ayduman'dan geldi
YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISIS DORDUNCU, VE 44 UNCULERIN BASINA insalllaHH

Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun.

ccanim oyle seylere takilma, gunsem o testlere ben simdi yapcam, 11 gun benim, yarin kan tahlili var sabredip bekliycem, sende oyle yap canim, benimde ayni dorduncu gun normal hic trasnfer olmami gibi olman normal snairsam donmudonmuslala tedavin oluyo, dua et cnaim, kesinlikle belli olmaz bizim gebelikler ins. olursa normal gebelikler gibi idrar testinde, evde yapilanda kolay kolay cikmaz

yarınki testleri sabırsızlıkla bekliyorum kızlar en az sizler kadar heyecanlıyım.sabah erkenden yaptırın emi.yarın işte olucam ama ara ara bakmaya çalışıcam allah yardımcınız olsun test sonucunu beklerken ayetel kürsi okuyun ben ööle yaptım.allah yardımcınız olsun güzel değerleri alarak o mutluluğu sizlerede hepimizede yaşatsın yarabbim işallah...

ben de sevindim doğrusu beklemek çoook zor hele bir de benim gibi rezerv azalmış alarmlar çalmaya başlamışsa iyice zor oluyor...
1 ay dediğin nedir ki bekleriz napalıl.. böyle diye diye 6 aydır bekliyorum zaten ben...
Ayse cim ne aber guzelim, gorusemiyoz bayadir, ne yaptin ne ettin bakalim?
napayım canım önce büyümedi yumoşlar kestik tedaviyi çok üzüldüm sonra benim mucit doktor yeni bişey denemeye karar verdi bakalım salı günü bir ilaca başlayacağım ctesi yine kontrol var..
sen nasılsın az kaldı teste geliyor kuzucuklar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…