oyyhh bebeimmm sabah ıste gıtcezz..8 gıbı drda olrum inşaallahh.kac satte cıkar kıı 1 mii 2miii ajaba..offff serabımmm ben cok sakın gıbıııyımm mal gıbııı kafamm yafff işte bı acayıbımmm donuğummm...gusel haberler alıppp gelıppp pcyı acıop buraya BEN HAMİLEYIMMMMMMM yasmayııı hayal ettım bgun heppp.siizn gibiiiiiiiiii...annem gibiiiiii anne olmak ıstıom bennn öpmek koklamak sevmekk ıstıommmm.o duyguyuuu tatmakk istommm...çıkarsızzz sevmekk ıstıommm cnmdan bı parcayııı yanımda grmek ıstıommmmm evımıse melek gelsın ıstıommmmmmm cok sey mı ıstıosss yhaa..bu kdr zormuuu buuuu herkesın3-4 çocuguuuu ....bgunn esımle yemege gttık sapsız üzüm gıbı 2 kişi etrafa baktı bıcır bıcırlarr offfffffffff
ayy valla kafam karıştı
biri serbest biri yasak deyince?
insllah yrın adım atmıs olcaksın bu hayallerın gercegıne cnm...ıı dayandın ya kıs nasıl dayandın ne ıdrar ne kan testı yapmadınnnnnnnayyy ben duramam haftaya ptesı de benım test ama cumadan yaparım vallaaaaa
ooooooooooooooooooooooof yarın bende test yaptırcam aynıyım afedersiniz bön bööön aynı mal gibiyim::18:hayırlısı boynu bükük kalmayalım elimiz karnımız dolu gelelim oo pozitifi görelim artııııık..
yarın olmasa test gunumm hala dayanırdım ben cnmmmm...diispliiniıyımm ya hersey zamanında dendıysee öle olcak..öncesı sonrası olmass..kanun gıbıdır bana böle seyklerr..öğretmenım ya ondan gelıooo bu huy bnceeeeee....sabırrrr ve vakittttt
cnmm ya bnde dıom brıı daha vardııı da kımdı dıommm sen de vardın dımı testee yarınn kupa için elleri hazırla bebeimm....sen konya eurofertıldesınn dımıı hadıı bakalımmm yarın hayrlsıı bisim bıldıgımız 2 nufuss kazncakk konyaa 2 hamişşş olcasssss inşaallahhh
ooooooooooooooooooooooof yarın bende test yaptırcam aynıyım afedersiniz bön bööön aynı mal gibiyim::18:hayırlısı boynu bükük kalmayalım elimiz karnımız dolu gelelim oo pozitifi görelim artııııık..
cnmmm disiplinin yanısıraaa bn de acaıpp döttt korkusuu varrrrrrrrrrrrrrrrkısss ben de cok dısıplınlıyımmm denetcıyım ama b konularda
ranaaaaaaaa sımdı sana ve hlycna bı ayet el kursı okudum yolladım hayırlısıyla ıkınzden de ıı hbr alcaz ınsallah....
ranaaaaaaaa sımdı sana ve hlycna bı ayet el kursı okudum yolladım hayırlısıyla ıkınzden de ıı hbr alcaz ınsallah....
oyyhh bebeimmm sabah ıste gıtcezz..8 gıbı drda olrum inşaallahh.kac satte cıkar kıı 1 mii 2miii ajaba..offff serabımmm ben cok sakın gıbıııyımm mal gıbııı kafamm yafff işte bı acayıbımmm donuğummm...gusel haberler alıppp gelıppp pcyı acıop buraya BEN HAMİLEYIMMMMMMM yasmayııı hayal ettım bgun heppp.siizn gibiiiiiiiiii...annem gibiiiiii anne olmak ıstıom bennn öpmek koklamak sevmekk ıstıommmm.o duyguyuuu tatmakk istommm...çıkarsızzz sevmekk ıstıommm cnmdan bı parcayııı yanımda grmek ıstıommmmm evımıse melek gelsın ıstıommmmmmm cok sey mı ıstıosss yhaa..bu kdr zormuuu buuuu herkesın3-4 çocuguuuu ....bgunn esımle yemege gttık sapsız üzüm gıbı 2 kişi etrafa baktı bıcır bıcırlarr offfffffffff
nısaaa naslsın cnmmmm bebısler nasılll sevıon mu karnınıı....
iyiyim canım ...bacağım ve belim ağrıyoooo...seviyorum sevmez miyim..konuşuyorum onlarlaaa..sen nasılsın
cnmm saol ii dileklerin içinnnnnnnnnnnnn ....sana da ii gejelrrrrserap inşallah yarın değerin artmış olarak dönersin
cazi rabbim kolaylıkla geçirsin opu nu, neler olduğunu gelince anlatırsın bize de
mersenem ve hlycn ve sılanazzz veee rana hepinizi pozitiflerle bekliyoruz yarın,
dualarım sizinle,
ama yine de hayırlısını diliyorum hepimiz için rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin
olumsuz bile olsa vardır bi hayır bunda da diye düşünelim
herkese iyyiii geeceler yarın iş başı, yatayım artık
serappp sen de yarın tst yapcan dımı deger kac dıe insallah katkat artmıstr tatlım yrn cok gec kalmadan haber verın heee meraktan oluruz valla............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?