2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ooooooooooooooooooooooof yarın bende test yaptırcam aynıyım afedersiniz bön bööön aynı mal gibiyim::18:hayırlısı boynu bükük kalmayalım elimiz karnımız dolu gelelim oo pozitifi görelim artııııık..

yarın olmasa test gunumm hala dayanırdım ben cnmmmm...diispliiniıyımm ya hersey zamanında dendıysee öle olcak..öncesı sonrası olmass..kanun gıbıdır bana böle seyklerr..öğretmenım ya ondan gelıooo bu huy bnceeeeee....sabırrrr ve vakittttt

cnmm ya bnde dıom brıı daha vardııı da kımdı dıommm sen de vardın dımı testee yarınn kupa için elleri hazırla bebeimm....sen konya eurofertıldesınn dımıı hadıı bakalımmm yarın hayrlsıı bisim bıldıgımız 2 nufuss kazncakk konyaa 2 hamişşş olcasssss inşaallahhh

kısss ben de cok dısıplınlıyımmm denetcıyım ama b konularda

amiiiiiiiiiiiiiiin evet konya dayım canım evet evet ben varım

ranaaaaaaaa sımdı sana ve hlycna bı ayet el kursı okudum yolladım hayırlısıyla ıkınzden de ıı hbr alcaz ınsallah....

ranaaaaaaaa sımdı sana ve hlycna bı ayet el kursı okudum yolladım hayırlısıyla ıkınzden de ıı hbr alcaz ınsallah....

oyhh nasayseem kuybane kuybanee lellelelel..saolsınnnn bebeimmmmmmmmmmmmmmmm.bnden de sana bı teneeeeee üfluom bebeimmmmm

cnm allah büyük allahın izni ile o günleri bizde görücez çook dua et rabbim elbet duyucak.bende senin için edicem cnm sabah doktora gittiğin saatlerde sana dua göndericem
bizim burda test sonucunu yarım saatte veriyolar orayı bilmiyorum cnm.sonucu beklerken bolca ayetel kürsi oku.hastaneye sağ ayakla gir hepdua et başka ne diyebilirimki

serappp sen de yarın tst yapcan dımı deger kac dıe insallah katkat artmıstr tatlım yrn cok gec kalmadan haber verın heee meraktan oluruz valla............

serap inşallah yarın değerin artmış olarak dönersin
cazi rabbim kolaylıkla geçirsin opu nu, neler olduğunu gelince anlatırsın bize de
mersenem ve hlycn ve sılanazzz veee rana hepinizi pozitiflerle bekliyoruz yarın,
dualarım sizinle ,
ama yine de hayırlısını diliyorum hepimiz için rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin
olumsuz bile olsa vardır bi hayır bunda da diye düşünelim
herkese iyyiii geeceler yarın iş başı, yatayım artık

iyiyim canım ...bacağım ve belim ağrıyoooo...seviyorum sevmez miyim..konuşuyorum onlarlaaa..sen nasılsın

ben de konusuyorum esıme sevdırıyorum karnımın utune yatmamaya clısıyorum nedense valla yeresmısse yerlesmıstır yoksa zaten gtmıstr ne dıım kıııı allahım ınsallah hayırlı haberlerle gelırıa cuma gunuben ptesıyı bekleyemıcem ya ama yaın burası cok hareketlı olcak cnm ayy kısların adına heyecanlıyım yaaa.....

sılaaa cnm yarın senınde testın var alahım hayrlısı ınsallahhhhhh allah yardımcınız olsun....

cnmm saol ii dileklerin içinnnnnnnnnnnnn ....sana da ii gejelrrrr

yarın test yaptıracak arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsunn valla ben kendimi unuttum aklım sizlerde opudan çıkar çıkmaz eve gelip yazdıklarınızı okuycam bak ben gelmeye yazın sonuçlarıııİYİ GECELER hepinize CAZİ seninde yumoşların kalıteli olması dileğiyle cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…