Hayırlısı olsun... Ben de funda hanımın hastasıyım. Bugün doğum kontrol haplarım bitti. Sabırsızlıkla şu sürecin geçmesini bekliyorum. Hepimize sabırrrrr
kızlar nasıl gidiyor ben bu gece 4.iğnemi oldum
yarın kont var bakalım ne diyecekler
hoşgeldin canım aramıza...hayırlı olsun tedavin...koldan iğne mi ilk kez duydum...göbekten yapıyorum ben...arkadaşlarda genelde öyle...
o sekilde tedavisi olan ben varim canimvalla bilmiyorum ki, d.knotrol hapının 15.gününde koldan iğne baslıycaz,
aynı anda d.kontrol hapına da devam, taki regl olana kadar
regl olunca da göbekten iğneye baslıycaz bu arada koldan olan igneye de devam
ikisi bir,,
bu sekilde tedavisi olan olmadı mı hiç?
valla bilmiyorum ki, d.knotrol hapının 15.gününde koldan iğne baslıycaz,
ikisi bir,,
valla bilmiyorum ki, d.knotrol hapının 15.gününde koldan iğne baslıycaz,
ikisi bir,,
herşey güzel olacak ınş..kızlar kendimi çok iyi hissediyorum,bugün tüm işlerim rast gitti biliyorsunuz önceki günler çok daralmştım hatta tedaviyi bile iptal edecektim o derece yaniiyi gidiyor canım bende bu sabah 7. iğnemi vurdum....adetimi bekliyorum.3 günüm var baklım ne olacak...
o sekilde tedavisi olan ben varim canim
bende dogum kontrol hapi kullandim
ayni andada 1 hafta decpeptyl kullandim
simdi hapi birakip adet oldum
pazartesi insallah gonal f basliycam ama decepeptyl ede devam edicem
insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz
yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz aramiza, listeye eklememi arzu ederseniz lutfen bilgilerinizi yazin, ben ekliycem insallah... Nisa'cim bazi problemler var onlarla ugrasyorum, tek tek arkadaslara donemedim kusura bakma en kisa zamanda ins, problemler cozulcek bende sizlerle tek tek sohbet edicem....
yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz aramiza, listeye eklememi arzu ederseniz lutfen bilgilerinizi yazin, ben ekliycem insallah... Nisa'cim bazi problemler var onlarla ugrasyorum, tek tek arkadaslara donemedim kusura bakma en kisa zamanda ins, problemler cozulcek bende sizlerle tek tek sohbet edicem....
selam kızlarrr...
nasılsınız bugün
selam kızlarrr...
nasılsınız bugün
iyidir ya ilaçlara devam.sabırsızla nisanı bekliyoruz.iğnelere Allah izniyle 5 nisan gibi başlıcam inşallah.
bugün çok güzel bir gündü..sabah 9 da hastanemde kont.vardı kan verdim ve ordan çıktık kahvaltı yapmaya çamlıcaya gittik ordan üsküdar sahile ordan yürüyerek kadıköye gezdim gezdim çook gezdim..çok mutlu oldum hava süperdi ama çok yanmışız eşimle yüzümüz kızarmış..pzts yine kont var biran önce yavrularıma kavuşmak istiyorum bennnnn
geçmiş olsun canım...umarım kısa sürede halledersin...
iyidir ya ilaçlara devam.sabırsızla nisanı bekliyoruz.iğnelere Allah izniyle 5 nisan gibi başlıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?