Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmadı kızlar...sonucum 0,40 çıktı...
inşallah hep beraber canım .bu topik iyi geldi bize ..senin adınada çok sevindim rabbim yüzünü güldürsün,çok sevenin var değerini bil bu günden beri meraktan öldüler valla beklemekten..
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"
Nergis
"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la yedinci cicek Dekopa, sekinci cicek kardelen, dokuzuncu cicek Nazayse, onuncu cicek Gulnihal, ve simdilik onbirinci cicek Laviniaw ile yesercek."
ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU
Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?
Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan
Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan
Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?
Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?
Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan:
Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?
Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?
Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?
Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?
Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?
Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan
Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?
Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?
Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?
Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis
Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?
Serap
Ayduman
RAna
Lahur....... YAs 35...23 nisan
Gulnihal
Laviniaw
Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.
Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?
Kyr....26 nisan?
Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen, NAzayse, Gulnihal, Laviniaw icin Halay'a Ikoncan'lar
HAMILE KUPA OZETIMIZ:
Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
Yedinci kupa dekopa'dan geldi
Sekicinci kupa Kardelen'den geldi
Dokuzuncu kupa Nazayse'den geldi
Onuncu kupa Gulnihal'den geldi
Onbirinci kupa Laviniaw'dan geldi
YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi onikinci, VE 52'CILERIN BASINA insalllaHH
Arkadaslar bilgi eklememi yani trANsfer, test gunu, yas, bebeis ismi isteyenler lutfen listeyi kopyalayip altina yazsin, sasiriyorum sonra, unutuyorumda bazi arkadaslari eklemeey valalhi uzuluyyorum
cnm bnm farkettım ya allah hepsınden bın kere razı olsun senın ıcınde olcez meraktan teste gıttınde burdakıler ınanılmaz ya kardes olduk hepsıyle hamıs kalırsak bı yerde cay bıle ıcelım benceee.....
Nazayseye nasılsın bugün, kanaman durdu mü?yarın yapacaksın di mı testi? Ben de aramalarını bekliyorum, nefes alamıyorum İnan . Ne iğneler ne acılar bu kısmı çok zormus gercekten ömrümden ömür gitti valla....
Nazayseye nasılsın bugün, kanaman durdu mü?yarın yapacaksın di mı testi? Ben de aramalarını bekliyorum, nefes alamıyorum İnan . Ne iğneler ne acılar bu kısmı çok zormus gercekten ömrümden ömür gitti valla....
çok mutluyum benimde transferim oldu.hemde 2 embriyo transfer edildi.mutlulugum 2ye katlandı.inş 10 gün sonrada devam eder mutlulugum.bende nisan transferiyim.bu arada o gun arkadaşımın oglunun okulunda peygamberımizin kutlu dogum haftasını kutlamışlar ve dualar esliginde pasta kesmişler.bızde hastane dönüsu ugramıstık arkadasın oglunu almaya bızede kısmetmıs yemek inş şifa olur banada yavrularımada.
gerıdenberı okuyorum nısadn kyrdan haber var mıııııı
ada ege nerdesın bacımmm kac kere sana msj atmayı denedım kız mesaj kutun dolu gunlerdır de buraya gelmedın offfff
gerıdenberı okuyorum nısadn kyrdan haber var mıııııı
ada ege nerdesın bacımmm kac kere sana msj atmayı denedım kız mesaj kutun dolu gunlerdır de buraya gelmedın offfff
olmadı kızlar...sonucum 0,40 çıktı...
Kızlar saat yarım oldu aramıyorlar ölcem yaaa... Ne kadar sürüyor ki bu testin çıkması. Acaba negatif çıktı da onun için mı aramıyorlar, offff
kızlar kafayı yiycem sonuç negatif kanda...2 kere yaptım idrarda pozitifti ALLAHIM SINIYOSUN yarabbim..
cnm azar azar devam edıyo senı beklıyorum cok heyecanlıyım allah yardımcın olsun dun hepınıze dua ettım yaaa....