2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım tedavin hayırlı olur inşallah ilk denememi hangi merkez sorun ne soruyprum ama benim kafa çok karışık ben bir defa denedim sonuç negatif şimdi kararsızım her açıdan allah yardımcın olsun

hadi canım iyi haberlerle gel inşallah şuan giyo olmalısım sana çok dua etcem çooooooooooook gelde şurayı bi ayağa kaldıralım......meleğinle gel..

kızlar lütfen yardım edin benim eşimde problem yok bende çikolata kistleri var ve ilaç almayınca adet olamıyorum ve bir tüp bebek denemsi yaptım sonuç 0000 şimdi dokyor değiştirdim ilaç verdi doktorum halil fırat erdem fulya tüp bebek merkezi benim durumumda olup 2 sinde hamiş kalan var mı benim ki umut dünyası yardım edin ha buarada cd 56 diye bişey varmış katil hücreler doktor senin yüksek olsaydıda düşerdi dedi benim durumumda olan var mı

bozma moralini ankara benim doktorda öle hep moral bozar tedaviye başaladım sigara konusunda demediği kalmadı , transfer olucak ilk denemede tutmayabilir ,kanda hamile olduğum çıktı ortaya sevinme değer düşük , değer yükseldi sevinme keseyi görmek lazım , keseyi gördük sevinmek için erken daha dedi bu defada :84::84: eşime diyom ne zaman doğurcem sevin artık dicek hep moral bozuyo

akşamm baya birr yoğunn yazışmışınızz KYR yazdıklarını okudumm içimm cızz ettii canımm ama ne güzel bilinçli insanlarızz vakti zamanı gelince mevlam bizede nasip edecek farkındayızzz
NAZAYSE canımm inşallahh kat katt artann değerlerinn haberinii vereceksinn bizleree dualarımm seninleee
ankara o6 bebeğimm daha kalp atışına erken ben kızımın kini 6 hafta 6 günlükken duydumm sabrett o seninlee
diğer hamişş arkadaşlarrr sizlerr nasılsınızzzz bebişleree iyii bakınnn
GLCNNN bugün kontrolün var canımm hayırlıı yumoşş haberii all inşallahh ,opunada az kaldıı galibaaa

arkadaşlarr dün gece sabaha kadarr kasık ağrısıı adett ağrısıı yaşadımm sabahh taa sağ kasık kısmımm çokk ağrıdıııı amaaa nedenin nii aramıycamm sözz verdimmmm kendimeee:18:

selam kızlar nasılsınız ....ben bugün biraz daha iyiyim yeni kararlar aldım onları uygulayacağım...tavşan almak gibi meselaaayarın doktorumun yanına gideceğiz ne açıklama yapacak merak ediyorum.bu arada hummalı bi temizliklebaşladım bu yeni döneme...ayrıca DİYETİMİ BOZDUM AĞALARRRRbi kaç gün istediğim her şeyi zıkkımlanacam ..haahaha...spora dönüş yapıyorum bugün...temizlikten sonra ter atacam...ııııı sonrasında çoookkk sıcak hamam keyfi gibi bi banyo...kese bilem atacam kızlar....doktorların yasakladığı ne varsa onlara inatttkendimi mutlu etme operasyonu başlamıştır...tavsiyemdirrr....:82::92:

Son düzenleme:

canım aynı gün transfer yaptıkların duydu diye kendini onlarla kıyaslama...kendin biliyosun değerin düşüklerden nerelere geldi,senin daha geç duyman normal bence,stres yapma annesi bebişin üzülür sonra

içimi dağladın kızz

yaşadıklarım geldi gözümün önüne...canım benim biz çok özel anneler olacağız...bizde bu evlat sevgisi varken rabbim dualarımızı kabul edecek,kucaklarımızı dolduracak inşallah ..

kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz, 7. günüde gördük sonunda...bende geceleri çok uyanıyorum,sürekli gerilmek istiyorum,bir sağa bir sola dönmekten bir hal oldum,hiç rahat edemiyorum....adet ağrılarım geçti ama benimde kasıklar ağrıyor,özellikle tam otururken bir baskı oluyor...az kaldı öbür gün öğrenicem..heyecanım doruktaaaa

süppppppppppppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

süpersin nisacım böyle işte ya önce sen önemlisin bebeğin sana gelick allah nasip edicek inşallah isyan etme ve kendini yıpratma sadece sizlerde inşallah mayıs anneleri olucaksınız

nazayse seni bekliyorum canım dörtgözle dualarım seninle değerler kat kat oldu görüceksin hadi bakalım hayırlısı olsun artık hepimiz için

süpersin nisacım böyle işte ya önce sen önemlisin bebeğin sana gelick allah nasip edicek inşallah isyan etme ve kendini yıpratma sadece sizlerde inşallah mayıs anneleri olucaksınız

canım ben bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum...mayıs değil ama haziran olabilir

ohhhhhhhhhhhhh vallaaaa ne güzell nisacımm enn iyisiniii yapıyosunnn pozitifsinnn maşallaahhhhh

kızlarr nasılsınızzzzz

işlerim yoğun ama yandan size bakıyorum yine deee
NAZAYSEEEEEEEEEE canım nerdesin meraklardayızz.. hadi bizi sevindirrr canımmmm

kızzz senin yaptırrrmana azz kaldıı bu günüü saymaa 1 günn kaldıı inşallahh hayırlıı haberlerr verr bana daa umutt ol benikide 5.gün embriyosuu olsaydıı bendee yaptırırdımm:18::18: 2.denememm öyleydii 9.gün yaptırdımm 44 çıkmıştıı ama sonuu olmadıı o ayrııı:18:

MERSENEM canım senin kaç gün kaldı testee

kızlar herkese slm, sizleri üzmek değildi amacım, istemeden de olsa üzdüysem ozur dilerim. gece yatarken bebeğime birşeyler yazmak geçti içimden, gunlerdir yazıyordum zaten ama dün ne yazsam da o duyamayacak diye sizlerle paylaşmak istedim.

acımı yaşıyor, bir acıyla daha pişiyorum. dune göre daha iyiyim ama genele göre derbeder. mevlam kaldırcak ayaga bakalım.

ben de doktorumla gorusmek ıstıyorum ama kendisi o kadar yogun ki ve o kadar insanlıktan nasıbını almamıs bırı kı bakalım ne zman kısmet olacak zatı muhteremı gormek. bundan sonrasıyla ılgılı kafam cok karısık. bakalım yeni gunler nelere gebe....

bugun sizler nasılsınız diye soyle bır baktım yeni bir gelişme yok anladıgım kadarıyla, nazayse bugunun beklentısı değil mi? tum kalbımle diliyorum sevincli haber alacak. acımı az da olsa dindirecek. allahım aysenın yanında ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…