kızlar merhaba bende tedaviye yeni başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. Size sormak istediğim birşey var. ben çalışıyorum yumurtalar toplandıktan ve transferden sonra evde yatmak gerekirmi yoksa çalışmaya devam edilebilirmi?
benı dee aldı bır stress sımdıı yatıyorum 2 gundur kanamam azaldı gbı bılemıyorum allah buyuk yarın test erıcem ya yalandan sevındık ya allah bole bı mucıze gonderdı bılemıyorum dua edıyorum sabahtan berı dua dua dua her sey heryer dua allah kabul eder ınsallah yuzume bakar eger test sonucum ıyıyse ve dr oluyo derse toparlanıp kayınvalıdeme gecıcem
yok eger olmadıysa esım yarın valıdeyı bırakak evıne durum bu ınsallah hakkımda hayırlısı neyse o olur.hepınıze tekrarlarca tesekkur ederim....hepinizi opuyorum....11 de falan gıderım teste sonuc da 1 gbı cıkar insallah....
hadi canım iyi haberlerle gel inşallah şuan giyo olmalısım sana çok dua etcem çooooooooooook gelde şurayı bi ayağa kaldıralım......meleğinle gel..
iyi geceler kızlar,bugün dr kont vardı keseyi gördük ama kalbini duyamadık daha erken diyor dr,ama benle aynı gün transfer olanlar duymuş nasıl oluyor bu anlamadım
inanın hamile kalmakla bitmiyor her günüm ağlamakla geçiyor
bugün benim tüp dr sinir edip durdu zaten beni
hep ediyordu zaten
kan testim pozitif çıktı diyor ki kese var mı belli değil
keseyi gördü kalbi atcak mı belli değil
sanki inadına beni üzmek için elinden geleni yapıyor
çok moralim bozuk çokkkk
iyi geceler kızlar,bugün dr kont vardı keseyi gördük ama kalbini duyamadık daha erken diyor dr,ama benle aynı gün transfer olanlar duymuş nasıl oluyor bu anlamadım
inanın hamile kalmakla bitmiyor her günüm ağlamakla geçiyor
bugün benim tüp dr sinir edip durdu zaten beni
hep ediyordu zaten
kan testim pozitif çıktı diyor ki kese var mı belli değil
keseyi gördü kalbi atcak mı belli değil
sanki inadına beni üzmek için elinden geleni yapıyor
çok moralim bozuk çokkkk
Her yeni gün yeni bir umut,şimdi yatıyorum gözlerim yaşlı, sabah günesin sıcaklığı, rüyalarımın rengi dokunacak yüzüme. Uyanır uyanmaz aynaya bakacağım, silinmiş olacak yüzümdeki hüzün...
Bugün senin için ağladım kuzum, bugün bana gelmiyorum daha erken annem bekleme dedin ya yüreğim yandı, icim daglandi. Yandım, kul oldum ama seni düşününce oguzel yüzünü, gülüşünü, annem deyişini huzur kapladı gönlümü. Uyu sen de gözümün nuru, daha olmayan varlığın gücümün anahtarı, biliyorum geleceksin birgun bana...
Canım bebeğim sensiz gecen her gunü, sana birgun daha yaklaşmış sayarak yasayacağım. Bilmediğim bir tarihten geri sayacağım... Sen iyi ol, sağlıklı gel yeter...
Yokluğuna dair......
ANNEN
arkadaşlarr dün gece sabaha kadarr kasık ağrısıı adett ağrısıı yaşadımm sabahh taa sağ kasık kısmımm çokk ağrıdıııı amaaa nedenin nii aramıycamm sözz verdimmmm kendimeee:18:
selam kızlar nasılsınız ....ben bugün biraz daha iyiyim yeni kararlar aldım onları uygulayacağım...tavşan almak gibi meselaaayarın doktorumun yanına gideceğiz ne açıklama yapacak merak ediyorum.bu arada hummalı bi temizliklebaşladım bu yeni döneme...ayrıca DİYETİMİ BOZDUM AĞALARRRR bi kaç gün istediğim her şeyi zıkkımlanacam ..haahaha... spora dönüş yapıyorum bugün...temizlikten sonra ter atacam...ııııı sonrasında çoookkk sıcak hamam keyfi gibi bi banyo...kese bilem atacam kızlar....doktorların yasakladığı ne varsa onlara inattt kendimi mutlu etme operasyonu başlamıştır...tavsiyemdirrr.... :82::92:
geçmiş olsun canım şimdi daha iyisin sanırım
selam kızlar nasılsınız ....ben bugün biraz daha iyiyim yeni kararlar aldım onları uygulayacağım...tavşan almak gibi meselaaayarın doktorumun yanına gideceğiz ne açıklama yapacak merak ediyorum.bu arada hummalı bi temizliklebaşladım bu yeni döneme...ayrıca DİYETİMİ BOZDUM AĞALARRRR bi kaç gün istediğim her şeyi zıkkımlanacam ..haahaha... spora dönüş yapıyorum bugün...temizlikten sonra ter atacam...ııııı sonrasında çoookkk sıcak hamam keyfi gibi bi banyo...kese bilem atacam kızlar....doktorların yasakladığı ne varsa onlara inattt kendimi mutlu etme operasyonu başlamıştır...tavsiyemdirrr.... :82::92:
canım şimdi gördüm ,, iyiyim ne yapalım cuma test yapcam mecburen gerek yok ama kociş istiyo...
süpersin nisacım böyle işte ya önce sen önemlisin bebeğin sana gelick allah nasip edicek inşallah isyan etme ve kendini yıpratma sadecesizlerde inşallah mayıs anneleri olucaksınız
kızzz senin yaptırrrmana azz kaldıı bu günüü saymaa 1 günn kaldıı inşallahh hayırlıı haberlerr verr bana daa umutt ol benikide 5.gün embriyosuu olsaydıı bendee yaptırırdımm:18::18: 2.denememm öyleydii 9.gün yaptırdımm 44 çıkmıştıı ama sonuu olmadıı o ayrııı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?