2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım sakın böyle düşünme çünkü emin ol eşin böyle düşünmüyordur.ne yani tam tersi olsa benim nasılsa çocuğum oluyor diye bırakacak mıydın onu....bu ikinizin sınavı kızdım bak şimdi cıks cıks

saol canımm dediğinn iyii olduu bende cumartesii adett olmazsamm umutlanırımm diyodumm artıkk umutlanmayayımm

canım umudunu kırmak için söylemedimmmben ilk denemem de o yanılgıya düşmüştüm..doktorum negatif dediğinde ama adet olmadımmm dedim...oda ilaçlar engelliyor bırak olmazsın dedi...nolur sitres yapma ne kadar rahat olursan o kadar iyi sen de biliyorsun..

Yokkk asla burakmasdimm daha simsıkı sarilirdimm. O ole dsnmuodur tabiki amma ondan bunu mahrum ediorummm bnnim yuzumdenn hmdee

canımm sen doğruu olanıı söyledinn dediğinn içinn çokk saoll daha temkinlii olurumm en azındann

Yokkk asla burakmasdimm daha simsıkı sarilirdimm. O ole dsnmuodur tabiki amma ondan bunu mahrum ediorummm bnnim yuzumdenn hmdee
canım benim yüzümden demen için bunu senin kendi elinle yapman gerekir.sen böyle olsun ister miydin ...ben cevaplıyım.. tabiki hayır...işte bu yüzden ben diyorum ki yanlış düşünüyorsun...nolur sıyrıl bu düşünceden....
canımm sen doğruu olanıı söyledinn dediğinn içinn çokk saoll daha temkinlii olurumm en azındann

canım benim ben inanıyorum sonucun pozitif olacak ve bu sefer sonu gelecek kucağına alacaksın bebeğini...

Kızlar Slm herkese. Benim transferden sonra 4. Gunum beklemedeyim ama zaman durdu sanki içimden Bi ses olmadıgını söylüyor belki ilk denemem negatif olduğu içindir eğer pozitif sonuç alırsam bu benim mucizem olucak Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aynı seyleri yeniden yasamak istemiyorum Cok zor bi süreç

Cnmm gecmis oksunn ve si diden hyrli olsun umutluu ol cjmm.sorun neydi sizdeee kac embrioo konduu cnmm

kızlarr benn birazz ara veriyorummm NAZAYSEE hadii beklettmee balımm yaaaaaaaa

Cnmm gecmis oksunn ve si diden hyrli olsun umutluu ol cjmm.sorun neydi sizdeee kac embrioo konduu cnmm

Benim adet düzensizliği ve yumurtlama sorunum var yani Polikistik over denen şey benide buldu. İgnelerle yumurtam oluyor az doz verince Hic biri gelişmiyor doz yukselincede hepsi birden gelişiyor. İlk denememde tek embriyo 6.Gun transferiydi o kadar umutluydumki kesin hamile kaldım diodum. Ama negatif sonucu alınca dünyam basıma yıkıldı. 2 ay sonra 2. Denemem bu 2 embriyo transfer edildi birisinin gelişimi Cok Cok iyiymis. Ogün öyle söylediler ama ben her gün iğne oluyorum ya sanki bosuna yapiorum bunları gibi hissediyorum Bi kere kırıldı ya umudum

kyr acını anlayabiliyorum ama umudunu yitirme ben ilkinde o kadar ümitliydim daha doğrusu doktorum sağolsun senin yok bişeyin olu olur dedi sonuç canım handi doktora gidiyosun bence biraz dinlen vucudunu bi rahat bırak kafanıda sonra sıfırdan başla sebebini araştır benim önceki doktırum geçen hafta aradı gel yeniden yapalım ama ben doktoru değiştirdim genetik testlerimi yaptırdım internettten araştırdım tutmayınca neler yapmak lazım diye bence hemen değitir doktorunu onlar bu işi para olarak düşünüyor biz makinayız ya ama iyi araştır ben öyle yapıyorum çünkü ateş düştüğ yeri yakıyor kebdineee çok iy bakkkk

transferin hayırlı olsun canım..inşallah pozitif sonuç alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…