2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ewt canım ağrı oluyor ama öyle kasık ağrısı gibi değill daha şiddetlii tabi kanama da oluyorr bunu bütün kızlaraa diyorum kimyasal veye dış gebelikse ağrı ve kanama oluyorrr

Dua ediyorum yarın testi olan arkadaslara, Allah yüzlerini güldürsün. Mutlu haberleriniz moral olacak bize. Çok ihtiyacım var cookkkk morale...

12.gün gün 168di Allahın izniyle yarın nasipse tekrar yaptıracağım artmışmı diye benim ilk denemem ama iki düşüğüm var önceden normal olmuştu.

teşekkür ederimm canımm takip et bakalımm bi günnbende seni takipp etcemm inşallahhh alırımm bunlarınn acısınııı

nasılsın canımm negatifim değil mi farkındayımm canım ama elimde olan bi şey yokk tamamen duygularımı yazıyorum içimden gelenii ben hep pozitiflerin bile sonun da yıkıldığım için negatifim galiba rabbime sığındım başka elimden bir şey de gelmiyor zatenn

oh oh maaşallah hamişler artıyor
yarın test yapcak arkaşlar ınş pozitif sonçlar alırsınız
mübarek gün dua ederiz hep beraber

kesesini pıt pıt ları duyan var mııııı

benim ödüm kopuyor daha çok var pıt pıtlara

kızlarr değerlerinizii bendee heyecanla bekliyorumm ALLAHIMM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN YARIN MÜBAREK GÜN EVDEN ÇIKMADAN YASİN OKUYUN İYİ GELİRR DEKOPACIMM minikk anne seninn değerde artcakk canımm inşallahh fazla gecikmeyinn yazın sonuçlarıı yoksa zaten sitesliyimm iyicee çatlamayımmmmburda.........BİOZARD İSMİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM CANIMM KUSURA BAKMA

Son düzenleme:

benim duyduğum tek pıtpıt kendi kalbimin pıtpıtı
transfer yaklaştıkça korkuyommm:2:

benim duyduğum tek pıtpıt kendi kalbimin pıtpıtı
transfer yaklaştıkça korkuyommm:2:

bu günler iyi günlerin duuuurrrr sorcam ben sana
testin pozitf çıkcak
acaba değerim arttı mı diycen
dğer iyise kese görüncek mi
kese görünce pıt pıtlar duyulcak mi

şimdi rahatsın tabi tadını çıkar
ve ınş yaşarsın bunları

beni listeden silermisin ..ne yaziiki hamiş değilim..bitttti

canlarr beimm uykuu geldii hemdee çokkk yarın mübarek güün hayırlı haberler almakk dileii ileee öptümmmmmmm

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la yedinci cicek Dekopa, sekinci cicek kardelen, dokuzuncu cicek Nazayse, onuncu cicek Gulnihal ile yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Serap

Ayduman

RAna

Lahur....... YAs 35...23 nisan

Gulnihal

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?

Biozard..........29 nisan....?

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Baro.....4 MAyis...?

Ecrinemir.......1 Mayis....?

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen, NAzayse, Gulnihal icin Halay'a Ikoncan'lar

Hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
Yedinci kupa dekopa'dan geldi
Sekicinci kupa Kardelen'den geldi
Dokuzuncu kupa Nazayse'den geldi
Onuncu kupa Gulnihal'den geldi

YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi onikinci, VE 52'CILERIN BASINA insalllaHH

Arkadaslar bilgi eklememi yani trANsfer, test gunu, yas, bebeis ismi isteyenler lutfen listeyi kopyalayip altina yazsin, sasiriyorum sonra, unutuyorumda bazi arkadaslari eklemeey valalhi uzuluyyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…