vallahi Mersenem yazdiklarin biraz rahatlaatti cnaim beni sagol paylastin icin, benimde o korku malesef var her arkadasta oldu kadar ama bende agri filan hic birse yok, benim deger en son 3ooo kusurdu, cumartesi kan vercem ve insallah deger artmis olur, 11 mayisida kese gormek icin beklerim artik, bende tuplerde oldumu kanama ben hic olmadim ya cok sukur acaba tuplerdemi diye kokuyodum ama yazdiklarindan anladim kadariyla tupte oldumu agri ve kanam yapiyor, rabbim hepimizi korusun canim, hayirlisi ile bebeklerimizi kucagimmiza almayi nasip etsin, ben dayanamdim bir kac arkadasima soyledim vallahi, rabbim mahcu[p etmezde ins. sevincimi herkesle paylasirimhep beraber tabiki
ewt canım ağrı oluyor ama öyle kasık ağrısı gibi değill daha şiddetlii tabi kanama da oluyorr bunu bütün kızlaraa diyorum kimyasal veye dış gebelikse ağrı ve kanama oluyorrr
Dua ediyorum yarın testi olan arkadaslara, Allah yüzlerini güldürsün. Mutlu haberleriniz moral olacak bize. Çok ihtiyacım var cookkkk morale...
Allahın izniyle bişi olmaz canım.. bende bazen unutuyorum bebiş olduğunu sonra kzııyorum kendime napıyorum diyee... ama olsun canım melekler korur onları... hadi bakalım inşallah cumartesi keseni görürsün önce sonuçları bekliyorduk tek tek şimdi keseleri sonra kalp atışlarını bizim hikayeler bitmezzzzzz
canım benim 13. gün 282 çıktı.senin ne çıktı kaçıncı denemen
maşallah ranacım Allah tamamına erdirsin inşallahhh..
kız kımyasal gebelıkte agrı olmuyo dıye bılıorum
teşekkür ederimm canımm takip et bakalımm bi günnbende seni takipp etcemminşallahhh alırımm bunlarınn acısınııı
oh oh maaşallah hamişler artıyor
yarın test yapcak arkaşlar ınş pozitif sonçlar alırsınız
mübarek gün dua ederiz hep beraber
kesesini pıt pıt ları duyan var mııııı
benim ödüm kopuyor daha çok var pıt pıtlara
benim duyduğum tek pıtpıt kendi kalbimin pıtpıtı
transfer yaklaştıkça korkuyommm:2:
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"
Nergis
"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la yedinci cicek Dekopa, sekinci cicek kardelen, dokuzuncu cicek Nazayse, onuncu cicek Gulnihal, ve simdilik onbirinci cicek Laviniaw ile yesercek."
ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU
Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?
Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan
Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan
Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?
Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?
Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan:
Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?
Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?
Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?
Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?
Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?
Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan
Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?
Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?
Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?
Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis
Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?
Serap
Ayduman
RAna
Lahur....... YAs 35...23 nisan
Gulnihal
Laviniaw
Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.
Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?
Zeynepconer......29 Nisan....?
Biozard..........29 Nisan....?
Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.
Baro.....4 MAyis...?
Ecrinemir.......1 Mayis....?
Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen, NAzayse, Gulnihal, Laviniaw icin Halay'a Ikoncan'lar
hamile KUPA OZETIMIZ:
Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
Yedinci kupa dekopa'dan geldi
Sekicinci kupa Kardelen'den geldi
Dokuzuncu kupa Nazayse'den geldi
Onuncu kupa Gulnihal'den geldi
Onbirinci kupa Laviniaw'dan geldi
YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi onikinci, VE 52'CILERIN BASINA insalllaHH
Arkadaslar bilgi eklememi yani trANsfer, test gunu, yas, bebeis ismi isteyenler lutfen listeyi kopyalayip altina yazsin, sasiriyorum sonra, unutuyorumda bazi arkadaslari eklemeey valalhi uzuluyyorum
beni listeden silermisin ..ne yaziiki hamiş değilim..bitttti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?