kızlar uzgunum gercekten zaten olduguna da ınanamıyordum bılıyosunuz demek kı hayırlısı bu degerım 45e gerılemıs 250lerde cıkması gerekırken...doktorumla konustum ılacları kesıyorum ve adet olmayı beklıyorum dekopa 2 vakasıyım hayırlı ugurlu olsun....
Canim cok gecmis olsun, yasadigin duygular suan eminimki tarifsiz bende ilk kimyasal gebelikte , hani kavusupta kaybetmek, direk negativ almak kadar az uzmuyor, ne diyebilirim bilmiyorum, biran once kendini topla, insallah bebisde gelcek... basindan gecen olumsuz seyler seni etkiliyo ama bir sure sonra inanki atlatiyosun, KESKE ler hep oluyor simdi belki kendinide sucluyosun, sunu yapmasaydim beki boyle olmazdi die am sakin, hersey ALLAH'in elinde rabbim dilerse olur dilemedimide sabredip bekliycez guzelim, gecmis olsun
bnm de ole...hatta nısa bız gdelım bu topıcten....yaramız kanayacak sankı durdukca....
bnm de ole...hatta nısa bız gdelım bu topıcten....yaramız kanayacak sankı durdukca....
ben dusundum tasındım bu topıcten ayrılmaya karar verdım hepınızı cok sevıyorum ama ben bole bılgısayar basında oturdukca daha da fenalasıcam bılıyorum o yuzden belkı baska bı zaman baska bı topıcte bulusuruz dıyorum.hamıs arkadaslar allah tamamına erdırsın.sonuc bekleyenlere de allah sabırlar versın ınsallh ıı sonuclar alsınlar sonucu negatıf olanlara da yapılacak cok bısey yok...hoscakalın
Allah razı olsun canım . Rabbim hepimize sabır versin
aynı günmüş benimde 10 mayıstı ultrasonum. senin kan tahlilleri nasıldı canım kaç kere yaptırdın.. kusura bakma hatırlayamdım.. aynı gnmüydü transferimiz benim 12 nisandı
naber nasılsın....canım listeden benim sonuç aldığım tarihi siler misin?görünce sinirim bozuluyor...hatta bence listede sadece sonuç bekleyenlerle hamişlerin adı kalsın bi düzenleme yapalım...benim adım nisan ayına fazla geldi...darısı ekime inşallah
savasacak bısey yok kı...hem nısan da bıttı burdakı tum arkadaslar sonucu alınca bence hamıs olanlar baska bı topıce gecmelı zaten aynı yolda beraber yurumeye basladık ama bız ayrıldık mecburuz yer degıstırmeye bu bıze acıdan baska bır sey vermeyecek....kızlar artık yavas yavas keseyı kalbı derken hareketlerı gorcecekler...ılgı alanlarımız degısecek dolayısıyla....acı cekmemek ıcın bole olmalı dıye dusunuyorum...
bence ayrılmak iyi gibi görünüyor...buradaki arkadaşların hamilelikleri ilerleyecek bizim dertlerimiz faklı artık aynı plartformda değiliz yani...ben arada bir selam veririm ama artık bu kadar sık gireceğimi sanmıyorum biraz bu konudan uzaklaşmam gerek..Rabbim herkes hakkında hayırlısını versin...şimdilik hoşçakalın...
bence ayrılmak iyi gibi görünüyor...buradaki arkadaşların hamilelikleri ilerleyecek bizim dertlerimiz faklı artık aynı plartformda değiliz yani...ben arada bir selam veririm ama artık bu kadar sık gireceğimi sanmıyorum biraz bu konudan uzaklaşmam gerek..Rabbim herkes hakkında hayırlısını versin...şimdilik hoşçakalın...
ayy kızlar çok üzüldüm şimdi ben yafff. hlycn, zeynep, hevuk diğer negatif alan kızlar ya sizler ne düşünüyorsunuzz.. evet insana acı veriyor doğru bazı şeyler ama ne bilim burdaki her arkadaş ayduman silanaz. rana lahor diğer tüm amişler hepsini çok seviyorum bilmiyorum yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?