2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

naber nasılsın....canım listeden benim sonuç aldığım tarihi siler misin?görünce sinirim bozuluyor...hatta bence listede sadece sonuç bekleyenlerle hamişlerin adı kalsın bi düzenleme yapalım...benim adım nisan ayına fazla geldi...darısı ekime inşallah

Canim cok gecmis olsun, yasadigin duygular suan eminimki tarifsiz bende ilk kimyasal gebelikte , hani kavusupta kaybetmek, direk negativ almak kadar az uzmuyor, ne diyebilirim bilmiyorum, biran once kendini topla, insallah bebisde gelcek... basindan gecen olumsuz seyler seni etkiliyo ama bir sure sonra inanki atlatiyosun, KESKE ler hep oluyor simdi belki kendinide sucluyosun, sunu yapmasaydim beki boyle olmazdi die am sakin, hersey ALLAH'in elinde rabbim dilerse olur dilemedimide sabredip bekliycez guzelim, gecmis olsun

sol cnm yoo hıc bır pısmanlıgım yok sankı kucagımda yumurta tasımıs gbı davrandım 17gundur sadece 2 kere banyo yaptım sureklı yattım hıc kalkmadım hıc dısarı ckmadım sadece 1 gun kasımı aldırdım yanı yapılması gereken her seyı yaptım ama koca bır hıc var elımde yapabılecek hıc bır sey yok tesekkur ederım...

ben dusundum tasındım bu topıcten ayrılmaya karar verdım hepınızı cok sevıyorum ama ben bole bılgısayar basında oturdukca daha da fenalasıcam bılıyorum o yuzden belkı baska bı zaman baska bı topıcte bulusuruz dıyorum.hamıs arkadaslar allah tamamına erdırsın.sonuc bekleyenlere de allah sabırlar versın ınsallh ıı sonuclar alsınlar sonucu negatıf olanlara da yapılacak cok bısey yok...hoscakalın

güle güle ayşecimmm...inşallah her şey gönlünce olur ve birgün doğum haberlerini duyarız....:80:

savasacak bısey yok kı...hem nısan da bıttı burdakı tum arkadaslar sonucu alınca bence hamıs olanlar baska bı topıce gecmelı zaten aynı yolda beraber yurumeye basladık ama bız ayrıldık mecburuz yer degıstırmeye bu bıze acıdan baska bır sey vermeyecek....kızlar artık yavas yavas keseyı kalbı derken hareketlerı gorcecekler...ılgı alanlarımız degısecek dolayısıyla....acı cekmemek ıcın bole olmalı dıye dusunuyorum...

Evet canim seninle ayni benimde 12 nisan transferdi
Benim pgd li icsi yaPildi 2 tane saglikli emboryo cikti ikisinisde koydular
Bana sadece 11 gun yapildi oda 608 cikti bi dahada yapilmadi
Simdi bekliyoruz bakalim
Bende zqten ohss de olmus yani transferden sonra yumurta gelismis yine
İnsallah 10 mayiz bizim icin hayirli olur

iyiyim canim simdi kahvalti yaptim, sonuclarla hevuk ve diger arkadaslarin uzucu hayat hikayeleri ile inanki bogazimda dugumlendiler,Ben derdim ben neler yasamisim, vay beee derdim ama hevuk'un hikayesi bambaska dilerim hersey yoluna girer, hic yilma HEVUk banada imkansiz konusuyolardi bak imkansiz oldu insallah devamida gelirde bir arkadas vardi dersiniz, biraz toparlayin ekndinizi, sende calis dusunmezmisin calismayi HEVuk, esin sorun etmezse, ya okul yada is cnaim 1 yil gecsin dualarla insallah bebegine kavuscan cok sukur benim maddi imkan varda o yonden sikintimiz yok, esimin isi iyi oldu halde bende ucuncu denemeden 9 ay sonra denedim... SABRET bekle vucut dinlensin, esinle iliskini toplarla, bu surecte esinin yanind aolmasi cok onemli inanki, ben onceki denemelerimde inan hep yalniz istirat ettim, ayri bir odada bu denemde ben nerde esim yanimda oldu, benim es seker hastasi benide bazen cok kizdiri ama sabrediyoz ama bende icindeki sevgiyi bildim icin sabrediyorum, konusarak cozuyorum onu, guleryuzle sabirla eminimki sende bunlari yazpiyorsundur ve yapmayada devam et esini seviyorsan, evliligini surdurebilcene inaniyosan....

negatif alan arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz .. yeni bir topikmi yada hiçmi yada burdamı ne dersinizz..

bnm de ole...hatta nısa bız gdelım bu topıcten....yaramız kanayacak sankı durdukca....

ayyy canim ya niye boyle diyosun ask olsun, cok uzuldum inanki, soktayim vallahi, size iyi gelicegini inaniyosaniz tabiki yapin cnaim benim, ben sizin biran once toparlamanizi istiyorum, yeni baslangiclara atilmanizi hayatinizda bu utp bebekten ibaret degil sadece. gonuller bir ir olsun ama arada bir selam yazarsaniz sevinirim inanki cok sey paylastik hatta gorusmek isterseniz ozelden msn adresimi yazayim eklemek isterseniz ekleyin lutfen

bence ayrılmak iyi gibi görünüyor...buradaki arkadaşların hamilelikleri ilerleyecek bizim dertlerimiz faklı artık aynı plartformda değiliz yani...ben arada bir selam veririm ama artık bu kadar sık gireceğimi sanmıyorum biraz bu konudan uzaklaşmam gerek..Rabbim herkes hakkında hayırlısını versin...şimdilik hoşçakalın...

Nisa canim senle biz bu yolda ilk baslayanlar, ilk paylasanalriz keske hepinizin olsaydi ama o guc ne benim, ne sizin, yuce rabbimin elinde, eger size iyi gelecekse icinizden gledi gibi yapin canim benim, am nisan topigi degil bu yasadigimiz hayal kirikliklari, uzuntuler, sevincler hep burda yaylastik ben bile ilk defa uzun takildim burda, bende uc defa negatic sonuc aldim, ne olcagimida dorduncude allahtan baska bilen yok, sizin gibi icten insanlarla burda tanistim icin cok sevincliyim ve inaki kaybetmek istemiyorum, sanada mesaj atcaktim simdi senda girmemeyi dusunuyosun ama ozelden ben hep gorusmek isterim, unuttunmu senin ingilizce odevlerine yardimci olcaktim

ayy kızlar çok üzüldüm şimdi ben yafff. hlycn, zeynep, hevuk diğer negatif alan kızlar ya sizler ne düşünüyorsunuzz.. evet insana acı veriyor doğru bazı şeyler ama ne bilim burdaki her arkadaş ayduman silanaz. rana lahor diğer tüm amişler hepsini çok seviyorum bilmiyorum yafff

Son düzenleme:

ooof bizde sizleri çoook seviyoruz çok kötü oldum bizim ne olacagımız bellimi kızlar yapmayın ama acılarınız tazeleniyorsa ne biliyim ama herşey insanlar içiiin

dekopa sen ne dusunuyosun kardesim, sen hala ialclara devan etmiyomusun, pazartesi tekrarlanmiycakmi senin test, umdunu kaybetme guzelim, bekleyip gorcez sonuclarinizdan haberdar edin, bende sizler icin hep girdim, guzelim birbirimize morel destek oluyoduk ama agir geldi arkadaslara herhalde son yasadkilari birsey diyemiycem sanim bende o sureclerden gectim ama en dogru karari arkadaslarin vercene inanmyorum ozelden meaj nasil atiliyo kakcam simdi, burda olmasada guzel haberlerini almak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…