amin canım çok sağol.çok korkmuştum valla bugün sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.
10.gün 23.51
12.gün 66.20 çıktı.
biz birazdann gidiyoruzz pikniğee akşamm 6 gibi de aksarayda olacazz inşallahh ordann kann verecemm 1 saatte çıkıyorr en geçç akşama kadarr benn yokumm akşamm girerimm sonuçç güzel olursaa hepinizii öptmmm dua edinn banadaaaaaaaa
slm kızlar ben idrar testti yapdım yine ve bizde inanamıyoruz ama ikinci çizgi belli belirsiz çıktı hatta komşumada gösterdim sende görüyormusun diye evey görüyorum dedi ay şimdi ne yapayım ben?
Yok ya toparlanamadım malesef zaten psikolojim ii degildi iiyice kötü oldu eve tamamen kapattım kendimi tell.. sesi kısık kimseyle görüşmek istemiyorum hiç bişiey yapmakta istemiyorum ev işi filan hiç yapmıyorum..Eşimde senelik izne çıktı ama köyüne gitti ordan gelincede kendi işine gidiyo yanımda değil hiç soguk davranıyo bana artık alıp başımı kimsenin beni tanımadığı biryere gitmek istiyorum..Nasıl kurtulcam bu psikolojiden ne yapmalıyım bilemiyorum :85: :85:
senin kaçıncı denemendi dondurulmuşun varmı? ve yaşın kaç merak ettim canım
Benim ilk denememdi canım dondurulmuşum yok sadece 1 yumurta oldu.. Tüpümün biri yapışık diğeri ise tıkalı nedeni bu..27 yaşıma giricem mayısta korkutan şey 1 yumurtamın oluşması galiba rezervimde azalmışş aslında hiç problem yoktu..Sendemi bu ay yaptırmıştın tüp bebek?
cnm ben de senınle aynı sonucu aldım kısa bır sure once, soyledıgın gıbı kendımı 3 gun eve kapattım, gozlerim sıstı aglamaktan, basımın agrısı hala tam gecmedı ama bırgun bır yerde ayaga kalkmak lazım. sen de bırak acını yasa, kasma kendını aglamak gelıyorsa ıcınden agla, yatmak gelıyorsa yat ama bıran gelecek ıcınden bır ses kalk dıyecek, ıste o sesı mutlaka dınle. ben ıkı gundur tamamen sokaklara atmıs durumdayım kendımı, dun gece 12de gırdım eve. ıyı geldı ınan, tabıı kı bu surecte destek de cok onemlı ama herşeye oluur yonden bakmakta fayda var. sonuctan 2 gun sonra esım ısı dolayısıyla 2 gunlugune ıstanbula gıttı, kulaga kotu gelıyor ama cok ıse yaradı.
bu soyleyecekelerıme kızma ama onlar ıcın de cok zor, oncelıkle duygusal anlamda bızım yasadıklarımızı yasayamazlar asla, sonrasında maddi kısmı bır tek onlara bakıyor, bızden ayrı bır ıs hayatları var kı o da malum cok cetrefilli, ve son olarak bız bu donemde bırçok nedenle cok hassas, cok gergın oluyoruz. kendıme dısardan bakmaya calısıyorum, gordugum bana ben bıle tahammul edemıyorum. esim ıstanbula gıdınce kendıme gelemeye cabaladım. onun uzakta olması ıkımıze de cok ıyı geldı. o 1,5 aydır yasadıgı streslı cocuk olayından uzaklasmıs oldu, ben de ona kaprıs yapamadım. bazen yalnız olmak cok ıyı gelıyor ınsana, neden dersen bızler en yakınımıza( bu genelde esımız oluyor ) yapıyoruz kaprısımızı, ona kusuyoruz tum derdımızı. ama yalnız kaldıgın anda kendıne donuyorsun, bence sende kendıne don bıraz, bak goreceksın sen de cok yıpranmıs ve cok yıpratmıssın. maden maddı zorluklar soz konusu, eşini gulerek karsıla, kendınızı toparlayana kadar cocuk ısını askıya alabılecegını soyle bak nasıl gelecek sana.
evet haklıyız cok zor ama ınan bır tek bıze zor degıl!!!
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumm..
GLCNNN canım sen nasılsın sen en güzel günlerdesin canımm.. heyecan varmı opun pazartesi dimi hayırlı haberlerle inşallahhh..
canım ne dicemm beimde tüplerimde sorun vardır sıvı ve iltihap vardı.. ilk iki denemem negatif sonuçlandı sonra başka doktora gittim dediki bana bu sıvı ve enfeksiyon burda olduğu müddetçe tüp bebek tutmnaz dedi. bende aldırdım gerçektende tuttu devamı olmadı ama en azından tuttu.. senin eğer böyle bir problemin varsa iltihap veya sıvı bir değelendir canım benim.Benim ilk denememdi canım dondurulmuşum yok sadece 1 yumurta oldu.. Tüpümün biri yapışık diğeri ise tıkalı nedeni bu..27 yaşıma giricem mayısta korkutan şey 1 yumurtamın oluşması galiba rezervimde azalmışş aslında hiç problem yoktu..Sendemi bu ay yaptırmıştın tüp bebek?
canım durumuna üzüldüm insan en çok desteği eşinden bekliyor tabiki.. biz bilemeyiz eşinle aranda yaşannları en iyi sen bilirsin canım yuva kurmak zor dağıtmak kolay olmamalı tabikide. onun açısından da bakıp ortak bir yol bulun canım derim ben... evladınız olsa bile huzursuz bir ortamda büyümesi sağlıklı olmaz onada yazık .. bu sebeple bence öncelikle eşinle iletişimini düzeltecek birşey yapıp yeni tedavine öyle başlamanı tavsiye ederim canım.Haklısın söylediklerinde canım zaten o burda değildi 1 hafta Annesine gitti benim yanımda destegim yok malesef Eşime hiç kapris yapmadım inanki bütün herşeyi içime attım geldiğinde gülerek karşılıyorum evet ama gerisi yok yamek ev işi yapa mıyorum yaşadığım başka olayların etkiside var belki biraz benimle ilgilense böyle olmuycak yanlızım burda gidicek bir yerim yok dışarı tek çıkamıyorum.Eşim izinli hadi biryerlere gidelim neolursun dedim evlendiğimden beri ya üsküdara yada çamlıcaya gidiyo ii çamlıcaya gidelim dedi bende değişik biryere gidelim dedim ozaman plan yap ama paramız yok ona göre yap dedi bişey diyemedim evdeyim...Hep iş koşuşturmasında evlendiğim ilk günden berii çok yıprattı beni..Akçaabata gittik düğünümüz orda oldu burda nikah benimle hiç ilgilenmedi bile orda çok üşüdümm intahap geçirdim dolayısıyla bişey isteyemedim kıvrandığımı gördü agrıdan hastane teklifi bile etmedi bana sonuç tüplerimi tıkadı Akçaabattta düğün yapma istegi..Üzülmemin ve toparlanamamın nedeni ise yumurta yan lızca 1 tane gelişti bidahaki denemde hiç olmazsa bebeğim hiç olmıycak endişesi..Biraz karışık yazdım sanırım..Çok nedeni var aslında böyle olmamın..
canım benim, yarın opum var heyecanlıyım.opu dan değil de transferden korkuyorum biraz hani anestezi de vermiyorlarmış ya onun için,
günler bitmek bilmiyor ama sona yaklaşıyor sanırım yavaş yavaş, umarım mutlu son olur
senin yaşadıkların beni çok etkiledi; belki senini üzüntünün binde biriydi yaşadığım ama
tüp bebeğe dair bütün bildiklerim inandıklarım altüst oldu
ben snaıyordum ki test günü poiztifi görünce bütün dertler, gün saymalar sıkıntılar bitecek,
öyle olmuyormuş öğrendim seninle birlikte, sadece pozitifi görmek yetmiyormuş
ama olsun hepimiz önce yaradanımıza sığınıyoruz,
seni düşünüce belki özürlü olacaktı ondan düştü diyorum böyle telkin ediyorum demekki
hakkına böyle hayırlıymış diyorum.
yarından sonra daha iyi olacaksın daha kolay toparlayacaksın kenidi inşallah canım
barocum sonuc ne zaman senın cnm?
kızlar deneyimlerinizden yararlanmak için birşey sormak istiyorum,
dün hastanede kontrol için beklerken bi bayanla tanıştım
transferden sonra biraz yatırıp wc için kalkabilirsin diyorlar,
çok sıkıiık olduğun içib bekleyemiyorsun
ben kalkmak istemediğim için hastabezi kullandım dedi
ilk denemede kalktığımda 3 embriyo yerleştirmişlerdi, 2 tanesinin wc sırasında düştüğünü gördüm
ama embriyomuydu başka bişeymiydi bilmiyorum dedi
iyice tedirgin oldum bende :44:
sizler transferden sonra wc işini nasıl halletiniz?
ilk denemede kalktığımda 3 embriyo yerleştirmişlerdi, 2 tanesinin wc sırasında düştüğünü gördüm
Haklısın söylediklerinde canım zaten o burda değildi 1 hafta Annesine gitti benim yanımda destegim yok malesef Eşime hiç kapris yapmadım inanki bütün herşeyi içime attım geldiğinde gülerek karşılıyorum evet ama gerisi yok yamek ev işi yapa mıyorum yaşadığım başka olayların etkiside var belki biraz benimle ilgilense böyle olmuycak yanlızım burda gidicek bir yerim yok dışarı tek çıkamıyorum.Eşim izinli hadi biryerlere gidelim neolursun dedim evlendiğimden beri ya üsküdara yada çamlıcaya gidiyo ii çamlıcaya gidelim dedi bende değişik biryere gidelim dedim ozaman plan yap ama paramız yok ona göre yap dedi bişey diyemedim evdeyim...Hep iş koşuşturmasında evlendiğim ilk günden berii çok yıprattı beni..Akçaabata gittik düğünümüz orda oldu burda nikah benimle hiç ilgilenmedi bile orda çok üşüdümm intahap geçirdim dolayısıyla bişey isteyemedim kıvrandığımı gördü agrıdan hastane teklifi bile etmedi bana sonuç tüplerimi tıkadı Akçaabattta düğün yapma istegi..Üzülmemin ve toparlanamamın nedeni ise yumurta yan lızca 1 tane gelişti bidahaki denemde hiç olmazsa bebeğim hiç olmıycak endişesi..Biraz karışık yazdım sanırım..Çok nedeni var aslında böyle olmamın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?