2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Canim iyi olmaya calsiyorum allah razi olsun, bakalim kismet kardesim yasayip gorcez, ama bu ikizler korkutuyo beni teyzesi,,,

canımm seninn şuanada çokk dikkatlii olmann lazımm her şeyden kendinii kısıtlaa gerekirsee napalımm bebişş içinnnn katlanıcazzz

güzelim listede beni güncelle demiştim o ara gözden kaçırdın sanırım
yarın test günüm

kullanıcı adım değişti

Canim ben gormedim, glycn senmisin? Kafam karisti guzelim bende kim bu arkadas diyorum, Glycn sensen yaz cnaim hemen guncellestiririm, insallah hayirli, guzel ahberlerle gelirsin kardeism, rabbimyardimcin olsun

Canim ben gormedim, glycn senmisin? Kafam karisti guzelim bende kim bu arkadas diyorum, Glycn sensen yaz cnaim hemen guncellestiririm, insallah hayirli, guzel ahberlerle gelirsin kardeism, rabbimyardimcin olsun

evet canımmmm benimmm

kızlar yarın ilk kez bebişimi görmeye gidicem dua edin bana belki kalp atışlarınıda duyarım.umarım herşey yolundadır.yarın akşam gelince haber veririm size.

sana da hayırlı pazarlar lahorcum
bugun geçmek bilmedi çok heyecanlıyım
yarın test günümbana dua edin lütfen:92:

Cnm inşallah hayırlı haberle donersin. Merakla bekliyorum, mevlam bebeğinin müjdesini nasip etsin...

Ohh maşallah, süper dımı artış, daha nice güzel günlerin olsun.

Cnm zor isin, Allah sabır versin.bebislerin için sonuçta. Aman onlar iyi olsun da daha nelere katlanilir dımı arkadasım)

mrb arkadaşlar ne güzel herkesin test günü gelmiş benm 19 mayıs sonuç tarihim inşaallah herşey çok güzel olur

mrb arkadaşlar ne güzel herkesin test günü gelmiş benm 19 mayıs sonuç tarihim inşaallah herşey çok güzel olur

Sabır diliyorm öncelikle, seni daha önce görmedim yeni mı katıldın. Evet herkes kalp atışlarında, ama sen şükret test tarihini bekliyorsun. Bak ben ve benim gibi bir çok arkadas negatif sonuclarını geride bırakmaya çabalıyor. İyi seyler duşun, sıkı sıkı saril bebisine , Allahın izniyle ins. sen de pozitif sonuc alırsın.

yok canım bende konu açtım izmir başlıklı amagenede yeni sayılırımgeçmiş olsun canım sanada beklemekten başka çarem yok

benim transferim 11 nisandı
ama hurmanın beslayici özeliği de çooook fazla
neden ki sadece doğuma yakın ye demişler

Kizlar, ozelikle ikiz anne adylari, benimki 8 haftaik oldu cok sukur, dun aksamdan beri yine ara ara kanam oluyor, cok az oluyo selpakla sildikce akinti ile gelyor, sizdede boyle oluyormu lutfen yazin? OPtum

şu önümüzdeki 4 haftayı da dinlenerek geçir canım yaaa
tehlikeli dönemi atlatalım
çok da stres yapma bak bebişlerinde etkileniyo ama

ya kızlar benim karnımda ara ara acayip bir ağrı oluyor. göbek değiliğimin 4-5 parmak yanında bir yer. karnım ağrırsa hep orası ağrıyor. bugün dr u aradım kongredeymiş ulasamadım. muhtemelen normal diyecek ama işte kuruntu bitmiyor ki?

ben dayanamamıştım erkenden yaptırmıştım
iyi sabırlısınız maşaAllah
sevindirici hayırlı heberler alırsın sende inşaAllah

canım bende yapmak istiyorum ama tek çizgiyi görmekten korkuyorum ö yüzden yapmıyorum bugün 10 günüm aslında yaptırsam tutup tutmadıgı belli olur demi:44:

canım bendede olmuştu agrı özellikle ilk 5,6 gün çok olmuştu doktoru aradım bende olabilir dedi napalım beklemekten başka çaremiz yok

canım bendede olmuştu agrı özellikle ilk 5,6 gün çok olmuştu doktoru aradım bende olabilir dedi napalım beklemekten başka çaremiz yok

ben sonucumu aldim canım. çarşamba günü keseyi görmeye gidicez. henüz hamile olduğumu bilmeden önce de bu ağrı olmuştu bir kere.rahimin büyümesi meselesi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…