2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnm umarim kotu bisey olmas aklina gtrmee.okdr deger yukseldikten sonra biseolma ihtimali var miii..insaallah bitanemm su mubarekk cuma guju hurmetine allahim bebeklerinizi saglikli bi sekkilde size bagislarrr.hepinize hayirli cumalar

Merhaba canim, dun bende kanama devam ednce, aksam 9'da tek basima acil'e gittim, ESim isteydi, aradim durumu haber erdim hemen git dedi, kan aldilar, saat gece 1:30 kadar bekledim sonuclari, benim gibi ikize hamile bir bayan daha vardi onun 12 hafta kanama olmus onndan grlmis, baya sohbet ettik rahatladim, biraz onunda olmus ara ara onceden, her neyse doktor amca dedi kan tahlileri normal, ustten ultrasound yapti, belki gozukmeyebilir dedi, cunkiu bu ultrasoun yuksek teknik degil dedi yani gormezsek takilmayin dedi, sonra cok sukur ikisinide gordu, kalpleride gordu, su topmasai filan dedi olabilir yanlardan kontrol ettiler temiz cikti, altan rahim agzi acikmi yoksa kapalimi diye bakdilar, kapali dediler yani iyi, sonra azcik dinlen yarin kendi dokturunu ara formal ultrasound yapsinlar dedii... yani cok sukur hlycn ve merak eden diger arkadaslar, hersey yolunda simdilik, kanamam kesildi.....

çok şükür canım çok sevindimmmm

CANIM ozlettin nerelerdesin sen, cok sukur bende duymasamda kalplerin attigini gorduler doktorlar, allah razi oolsun cnaim darisi basina insalllahhh hayirlisi ile, enim tahminimde senin bi dahaki denemende ikizin olcandan yana ins

Kardelen Canim, bende yurtdisindayim, Kuzey Americadayim, burda da veriyolar canim ya igne ya ilac, progrstorone alimi cok onemli. ben trasnferden once ve sonra sonuc alana kadar igne kullandim, kalcalar morarinca fitile cevirdi... baska merkezden tanidim bir kac turk ailede var burda 10. hafta kesiyolar, benim bu arkadaslar fazladan almislar 12 haftaya kadar kullamislar, dusuk riskini azaltiyor, ve rahim kalinligi icin cok onemli.... senin kullanmamamn sasirtici ben ilk defa duydum canim, ama bir bildikleri vardir....

Gulsum, canim ben hep ayaktayim desem yalan olmaz, bi fitil kullancam zaman bir sat yada daha az uazniyorum yatana kadar, dunde sabah kayinvaldemi disari goturdum, torunlara hediye aldi gorumceminkine, ordan alisveris yapti mutfak icin, bende balik almaya gittim, ordan kayinvaldemi marketten aldim, gorumcemi ziyarete gittik, hediyleri verme icin eve geldim fitilden sonra uzandim, arkadas aradi gel goruselim diye ben dayanamadim gittim, bide kaza yapiyodum hakki biir goduk adamin yzuzunden oyle ciddi bbisey degilde adam ben serit degistiriken birden hiAR HIZINI ARTIRDI. ONUM ACIKTI HEMEN GERI KIRDIM. korkmadim ama hepsini toplayinca kanama korkuttu beni ama cok sukur simdilik iyiyim, yatiyomm, arabada kullanmiycam bir suree, yatip yiyip icip bebeklerimi buyutcem inns./

oohhh güzel haberlerle geldin canım maaşallah kalplerini gördün demek
çok güzel dimi o duygu yaaa müthiş bir mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım yaa sen baya baya hareketlisin valla
ben evden dışarı çıkmayalı baya var unuttum
iğne için çıkıyorum sadece
evet dikkat et bi süre araba kullanma
bebişleri büyütelim beraber ınşşşşşş

benimde haftya kont var meraktan ölüyorum:18::18::18::18:
BÜYÜK ALLAHIM korusun bebeklerimizi ınş

canım çok sevindim bebeklerini görmene maşallahama varya şu temponu ben yapsam ne olur bilmiyorum olmadan gerek biraz dinlen valla kanama oluyormuş diye gezip tozma ben hiç binmiyorum arabaya evdende çıkmıyorum acil olmadıkça az otursun vücudumuza bebişler :

ANKARA06 canımya dedim dra mutlaka kullanacaksın dedi ama zaten o günde 2kez igne yiyorum sen ondan hariç bidahamı vurunuyorsun kan sulandırıcı ve düşük içinden hariçbukez gittigimde bidaha söyleyecegim ama pek umutlu degilim takmış durumda bu jele

kardelen senin durumundada hiç duymadım önce ALLAH tabiki ama önlem için bişey yok demekki hayret

Canim dun esimin o yuzundeki caresizligi gorup, gece 3 lere kadar uc bucuk attini gorunce, bide ustune bebislerimi kaybetme korkusu simdi cok dikkat ediyorum, benimde kontrol haftaya carsamba kismetse, kendi doktrumada bildirdim durumu, dinlensin kormasin normal demis, cok siddetli kananma ve agri olursa korksundemis bazen o bile normal albiliyomus.. hayirlisi cnaim ins. hep beraber bebebklerimizi buyutup, dogurmak nasip olur ins,

kızlar size kramp giriyor mu iğne batıyor gibi
akşamdan beri öyleyim ödüm kopuyor gece hastyene mi gitsem acaba
çarpıntım da var nefes alamıyorum
çok kötüyüm

silanaz canım tebrik ederim ikiz bebişlerin oluyomuş.Allah ikisinide kucağına almayı nasip etsin.
lahor canım sende kalp atışlarını duymuşsun çok şükür.bide ben duysam hayırlısıyla.ufak ufak kahverengi lekeler devam ediyo bide ara ara adet ağrılarım oluyo çok korkuyorum.şu pazartesi bi gelsede artık bende kese ve kalp atışlarını duysam.senin kaç haftalıktı kalp atışlarını duyduğunda?benim pazartesi biraz erken olacak sanırım belkide duyamam daha.

çok kötüyüm

canım merak etme bendede oldu aynısı bikaç defa bebişin yerleşiyordur.aynen akşamdan beri bende kötüyüm bendede kalp çarpıntıları var bide adet ağrısı var kasıklarımda korkuyorum.

çok kötüyüm

Canim kramp banada giriyo arada bir, igne batiyo gibide oluyom solda bazen, ama nefes alamiyonmu git tabiki canim, bisey yoktur ama icin rahatlasin

kızlar geçti şülkür iyiym ama korkum devam ediyor
eşim hastneye götürmüyor sürekli bebeğe radyasyon veriyorsun korkma diye telkin etmeye çalışıyor
bende üzülüyorum daha p.tesi gördük bebeği ama korkuyorum

ya bu korkular ne zaman geçecek

canım korkma sakinleştirmek için söylemiyorum geçen banada oldu ay nefes alamıyorum gibi kalbim çıkacak gibi elim ayagım titredi bişeyler yedim azda evde dolaştım tansiyonun düştü sanırım sonra geçti ama kramplar çoksa ihmal etme

selamlar tatli hamisler,tecrubemelerime dayanarak yaziyorum size.Carpitinizin sebebi kalbinizin artik iki kisilik calismasi ve ortalama 1 litre daha fazla kan pompalamasindan kaynaklaniyor.Derin derinnefes alin ve oturun bir sure sonra gececektir.kasiklarda igne batmasi gibi agrilar rahminizin artik genislemesi ve bebege yer acmasindan kaynaklaniyor.Yavas yavas organlariniz yukari dogru hareket ediyor rahim buyudugu surece yer acabilmek icin, ayni zamanda idrar torbaniza daha fazla bbaski olacak ve daha slk idrara cikma istegi olacak kimi zaman sadece birkac damla olacak.egerki kasilmalariniz varsa ki bunu soyle anlarsiniz sirt ustu uzanin elinizi gobeginizden 4 parmak kadar asagi koyun ve elinizin icinde rahminizin toplanip gevsemesi varmi biraz dinleyin.Rahim kasiliyorsa bir anda elinizin ici avcunuz dolacak ardindan tekrar duzelecektir.Eger oyle birsey varsa doktora basvurun.hamileliginizin butun haftalarinda kasilma varmi diye bu sekilde anlayabilirsiniz.carpintilar oldugu zaman biraz su icmeyi deneyin genelde yardimci olur.Ileriki haftalarinizdada yardimci olmak isterim .

Ayyy masaaallah bu ne bilgi tesekkur ederiss.yoksa bisim kislar telastan surekli hastanede yaztcaklarrrsilaaaaSilaaa cnmm iii oldugunuzaaa. Cok sevindimmmm

meraba arkadaşlar benim bugün tansferin 7. günü 2 gündür karnıma regl agrısı gibi agrılarım oluyor ara ara giriyor çıkıyor normalmı sizce neden böyle oluyor ilk denemem oldugu için bir yorum yapamıyorum

valla Allah razı olsun senden..
dr lara bi dünya para verip gidiyorum ağızlarından sorun yok herşey normal cümlesi bile zorla çıokıyor
bi böyle açıklama yapsalar ölürler sanki..

canım benim adet olcakmşım gibi ağrım vardı
inan belirtiler herkesde çok farklı
ınş tutmştur ınş hamileyim dersin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…