cnm umarim kotu bisey olmas aklina gtrmee.okdr deger yukseldikten sonra biseolma ihtimali var miii..insaallah bitanemm su mubarekk cuma guju hurmetine allahim bebeklerinizi saglikli bi sekkilde size bagislarrr.hepinize hayirli cumalar
Merhaba canim, dun bende kanama devam ednce, aksam 9'da tek basima acil'e gittim, ESim isteydi, aradim durumu haber erdim hemen git dedi, kan aldilar, saat gece 1:30 kadar bekledim sonuclari, benim gibi ikize hamile bir bayan daha vardi onun 12 hafta kanama olmus onndan grlmis, baya sohbet ettik rahatladim, biraz onunda olmus ara ara onceden, her neyse doktor amca dedi kan tahlileri normal, ustten ultrasound yapti, belki gozukmeyebilir dedi, cunkiu bu ultrasoun yuksek teknik degil dedi yani gormezsek takilmayin dedi, sonra cok sukur ikisinide gordu, kalpleride gordu, su topmasai filan dedi olabilir yanlardan kontrol ettiler temiz cikti, altan rahim agzi acikmi yoksa kapalimi diye bakdilar, kapali dediler yani iyi, sonra azcik dinlen yarin kendi dokturunu ara formal ultrasound yapsinlar dedii... yani cok sukur hlycn ve merak eden diger arkadaslar, hersey yolunda simdilik, kanamam kesildi.....
hamişler nasılsınız napıyorsunuz bebeişler nasılllkalp atışları duyulmuş keseler görülmüş maaşallahhh.... sılacım ikizlerin oluyormuş çok sevindim...baştan bu yana tahminim bu idi...hayırlı olsun inşallahhh
kizlar cumamiz mubarek olsun
arkadaslar benim anlamadigim bisey var bu fitilleri jelleri falan herkesmi kullaniyo ya
niye kullaniyosunuz ki ben hic anlamiyom
biliyosunuz ben hollandada yasiyorum
benim transferimin 10 gununde falan kestiler fitili
istedim doktordanda ama yazmadi vucut hamileysen zaten kendi uretiyor dedi
bence turkiyede insani ilaca boguyolar anne sagligi pek dusunulmuyo
daha cok eczanelerin ekonomik durumu durumu dusunuluyo sanirim
ama yinede kimbilir belkide turkiyenin yaptigi dogrudur
ah canım ya valla iyiki ben kanadada değilim çatlardım vallahi ne katı kurallar va rböyle
şimdi burda biz rahatız yazıcam ama üzülceksin gerçi biliyorsundur zaten
ama sende duycaksın bak ne güzel ikiz müjdesini aldın ne mutlu sana
2 gün önce benimde vardı leke aklım çıkcaktı ama yatınca geçiyor şimdi hiç yok sen yol falan yürümüyorsun iş yapmıyorsun dimi??
Gulsum, canim ben hep ayaktayim desem yalan olmaz, bi fitil kullancam zaman bir sat yada daha az uazniyorum yatana kadar, dunde sabah kayinvaldemi disari goturdum, torunlara hediye aldi gorumceminkine, ordan alisveris yapti mutfak icin, bende balik almaya gittim, ordan kayinvaldemi marketten aldim, gorumcemi ziyarete gittik, hediyleri verme icineve geldim fitilden sonra uzandim, arkadas aradi gel goruselim diye ben dayanamadim gittim, bide kaza yapiyodum hakki biir goduk adamin yzuzunden oyle ciddi bbisey degilde adam ben serit degistiriken birden hiAR HIZINI ARTIRDI. ONUM ACIKTI HEMEN GERI KIRDIM. korkmadim ama hepsini toplayinca kanama korkuttu beni ama cok sukur simdilik iyiyim, yatiyomm, arabada kullanmiycam bir suree, yatip yiyip icip bebeklerimi buyutcem inns./
oohhh güzel haberlerle geldin canım maaşallah kalplerini gördün demek
çok güzel dimi o duygu yaaa müthiş bir mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım yaa sen baya baya hareketlisin valla
ben evden dışarı çıkmayalı baya var unuttum
iğne için çıkıyorum sadece
evet dikkat et bi süre araba kullanma
bebişleri büyütelim beraber ınşşşşşş
benimde haftya kont var meraktan ölüyorum:18::18::18::18:
BÜYÜK ALLAHIM korusun bebeklerimizi ınş
kızlar size kramp giriyor mu iğne batıyor gibi
akşamdan beri öyleyim ödüm kopuyor gece hastyene mi gitsem acaba
çarpıntım da var nefes alamıyorum
çok kötüyüm
kızlar size kramp giriyor mu iğne batıyor gibi
akşamdan beri öyleyim ödüm kopuyor gece hastyene mi gitsem acaba
çarpıntım da var nefes alamıyorum
çok kötüyüm
kızlar geçti şülkür iyiym ama korkum devam ediyor
eşim hastneye götürmüyor sürekli bebeğe radyasyon veriyorsun korkma diye telkin etmeye çalışıyor
bende üzülüyorum daha p.tesi gördük bebeği ama korkuyorum
ya bu korkular ne zaman geçecek
Ayyy masaaallah bu ne bilgi tesekkur ederiss.yoksa bisim kislar telastan surekli hastanede yaztcaklarrrselamlar tatli hamisler,tecrubemelerime dayanarak yaziyorum size.Carpitinizin sebebi kalbinizin artik iki kisilik calismasi ve ortalama 1 litre daha fazla kan pompalamasindan kaynaklaniyor.Derin derinnefes alin ve oturun bir sure sonra gececektir.kasiklarda igne batmasi gibi agrilar rahminizin artik genislemesi ve bebege yer acmasindan kaynaklaniyor.Yavas yavas organlariniz yukari dogru hareket ediyor rahim buyudugu surece yer acabilmek icin, ayni zamanda idrar torbaniza daha fazla bbaski olacak ve daha slk idrara cikma istegi olacak kimi zaman sadece birkac damla olacak.egerki kasilmalariniz varsa ki bunu soyle anlarsiniz sirt ustu uzanin elinizi gobeginizden 4 parmak kadar asagi koyun ve elinizin icinde rahminizin toplanip gevsemesi varmi biraz dinleyin.Rahim kasiliyorsa bir anda elinizin ici avcunuz dolacak ardindan tekrar duzelecektir.Eger oyle birsey varsa doktora basvurun.hamileliginizin butun haftalarinda kasilma varmi diye bu sekilde anlayabilirsiniz.carpintilar oldugu zaman biraz su icmeyi deneyin genelde yardimci olur.Ileriki haftalarinizdada yardimci olmak isterim .
selamlar tatli hamisler,tecrubemelerime dayanarak yaziyorum size.Carpitinizin sebebi kalbinizin artik iki kisilik calismasi ve ortalama 1 litre daha fazla kan pompalamasindan kaynaklaniyor.Derin derinnefes alin ve oturun bir sure sonra gececektir.kasiklarda igne batmasi gibi agrilar rahminizin artik genislemesi ve bebege yer acmasindan kaynaklaniyor.Yavas yavas organlariniz yukari dogru hareket ediyor rahim buyudugu surece yer acabilmek icin, ayni zamanda idrar torbaniza daha fazla bbaski olacak ve daha slk idrara cikma istegi olacak kimi zaman sadece birkac damla olacak.egerki kasilmalariniz varsa ki bunu soyle anlarsiniz sirt ustu uzanin elinizi gobeginizden 4 parmak kadar asagi koyun ve elinizin icinde rahminizin toplanip gevsemesi varmi biraz dinleyin.Rahim kasiliyorsa bir anda elinizin ici avcunuz dolacak ardindan tekrar duzelecektir.Eger oyle birsey varsa doktora basvurun.hamileliginizin butun haftalarinda kasilma varmi diye bu sekilde anlayabilirsiniz.carpintilar oldugu zaman biraz su icmeyi deneyin genelde yardimci olur.Ileriki haftalarinizdada yardimci olmak isterim .
meraba arkadaşlar benim bugün tansferin 7. günü 2 gündür karnıma regl agrısı gibi agrılarım oluyor ara ara giriyor çıkıyor normalmı sizce neden böyle oluyor ilk denemem oldugu için bir yorum yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?