cnmm ıstıosan keyfıne gre kabul et keyfıne gre etme...bn kımseyı kabul etmedımmmm kocam ettıyse de çok bosuldumm ve rahatsız oldugum ıcın gerı cevırdıkk..bide sagım solum bellı olmuooo aglıommm guluom bı acayıpp.bide mıllete prımıı vercemmmmmm......cnmm keyfıne greee okKızlar ya eşimin patronu aramışş gelmek istiyomuşş yemeğe okadar davet ettik gelmedi şimdi istemişş evimm kirli temizlik 1 hafta nerdeyse yemek yap tatlı çayın yanına bişeler çok zevkine düşkünn naapsamkii acaba davet etsemmi kabul etsemmi off ya tam zamanı heee..
Bide sorsalar bişey değil yüzüne ay canım üzülme yine olurki aman neolcak diyip arkandan atıp tutmaları ve her yakaladıkları fırsatta yüzüne vurmaları deli eden şey benii aaa bak hevuk tüp bebek yapmış çocugu olmuyomuş..Arkadaşıma çok kızdım ama napıyım söylemiişş işte Annesine filanda söylemişş..Eşimin halasıda bütün akrabalara beni ailem bilmiyo halaa söylemedimmm..çünki gelinleri onların arkadaşı hakkında konuşurken duydum şok oldum tutmamış bebeğii..
Kızlar ya eşimin patronu aramışş gelmek istiyomuşş yemeğe okadar davet ettik gelmedi şimdi istemişş evimm kirli temizlik 1 hafta nerdeyse yemek yap tatlı çayın yanına bişeler çok zevkine düşkünn naapsamkii acaba davet etsemmi kabul etsemmi off ya tam zamanı heee..
cnmm ıstıosan keyfıne gre kabul et keyfıne gre etme...bn kımseyı kabul etmedımmmm kocam ettıyse de çok bosuldumm ve rahatsız oldugum ıcın gerı cevırdıkk..bide sagım solum bellı olmuooo aglıommm guluom bı acayıpp.bide mıllete prımıı vercemmmmmm......cnmm keyfıne greee ok
iste ben bıde bunla ugrasamam :d o yuzden bu ay denemeye basladık dedım herkese artık vaktı dedım.solemeyecektın ıste sen solemıssın arkadasına bı sekılde duyulmus degıl bunun adı resmen sen kendın solemısssın cnm keske tutsaydın dılını
Of etmeyi çok isterdim aslında ama yumurtalarım büyüyo kasığımda grı var bide uzun olucak çok yorucam kendimii..Civil i biliyosanız onun sahibii geri çevirmekten nefret ederim ama malesef..Yarın bi ögreniyim ona göre karar veririm artıkk
iste ben bıde bunla ugrasamamo yuzden bu ay denemeye basladık dedım herkese artık vaktı dedım.Solemeyecektın ıste sen solemıssın arkadasına bı sekılde duyulmus degıl bunun adı resmen sen kendın solemısssın cnm keske tutsaydın dılını
hahahah bende öyle dedi ocakta başlıycaktım olmadıı herkese denemeye başladık dedim arayıp soruyolardı hamilemisin diye..yengem d..kntrol hapını görünce aa sen bebek düşünmüyomusun dedi bende kist olmuşş o yüzden öbür ay inşallah dedimYalan söylemek çok kötü ya ne diyecegimi şaşırıyorum
öyle deme ama bazen insan paylaşmak istiyo.. kime düşmüş aa çocuğu olmuyo demek... onlara ne cnm.. olmuyosa allahtan ne var bunda.. ben kimi duyduysm hep dua ettim inş. rabbim nasip eder die. ama türlü türlü insan var tabii.. ayrıca tüp bbk yaptığını bildiğim duyduğum birinin yüzüme bak baka yapmadım ama embryo dondurdum demesi de beni çok gıcık eder.. nasıl dondurulur başka türlü emriyo pardon.. salak yerine koymak diil mi bu.. sonradan insanlartın duyup bak görüyomusun sölemiyo giz<liyo diyip konuşcaklarına evet yapıorum demeyi tercih ederim..
öyle deme ama bazen insan paylaşmak istiyo.. kime düşmüş aa çocuğu olmuyo demek... onlara ne cnm.. olmuyosa allahtan ne var bunda.. ben kimi duyduysm hep dua ettim inş. rabbim nasip eder die. ama türlü türlü insan var tabii.. ayrıca tüp bbk yaptığını bildiğim duyduğum birinin yüzüme bak baka yapmadım ama embryo dondurdum demesi de beni çok gıcık eder.. nasıl dondurulur başka türlü emriyo pardon.. salak yerine koymak diil mi bu.. sonradan insanlartın duyup bak görüyomusun sölemiyo giz<liyo diyip konuşcaklarına evet yapıorum demeyi tercih ederim..
bana antibiyotik vermedi canım...bu gece çatlatma iğnem var sadece...ağrı sızı olmuyo hiç endişe etme....her şey güzel olacakevet cnm ılk denemem ve sag yumurtalarım cok gelısmedı sanırım soldakı 4 5 tane ıs gorecek cok cnm sıkıldı ama kısmet yanı ne dıyeyım
bu aksam 2 doz antıbıyotıkle ılac surecımı tamamlamıs olacagım yarn sabah saat 9da da yumurtalarım toplanacak Allahım hakkımızda hayırlısı...
Ankara hamiş kızlarDegeri 18 sanırım çıkmışş
ya canım ben burdakı arkadaslarımla paylasıyorum ıste.kıme dusms dııl herkes boyle maalesef.Damdan dusenın halınden damdan dusen anlar.Sen dua edıyor olabılrsın ben de dua ederım o farklı bır sey.Tup bebek yaptırdıgını duydugun ınsan bunu ıı saklayamamıs kı duymussun yoksa duymazsın.Yanı hıc gerek yok acıklama yapmasına.Tabıı kı saklamaya calısan ınsan duyulduugunu ıgrendıınde bı bocalar. bu cok normal.Bu salak yerıne koyulmak dııl.sana ne benım tupumden bebegımden embrıyomdan demek bence.Soulması hos degıl boyle seylerın.Soylemıyo gızlıyo goruyomusn dedırtmemek ıcın zaten tum caba.Bız senınle farklı dusunuyoruz cnm o yuzden tartısmanın da anlamı yok.
Canım haklısın senin etrafında art niyetli insanlar yok demekkii..Benim var yanımdaki insan senin gibi düşünse inankii anlatırım bende ama Annemin tarafından özellikle inanılmaz laflar gelirr..Zaten çok hassasım olmzsa tutmazsa bide o lafları duyarsam deliririm..Ben anneme 3 ayda bir gidiyorumm çok problemler yaşadım insanlar yüzünden..Sen duygularını anlatırsın dalga konusu olursunn..İnsan var insancık var hayatımm..Söyledim kendim ayrıcada eşimin kız kardeşine burda değill ona inandıgım için kimseyede söylemedii aramıyo bile yanlış anlarım diye abisine diyomuşş abi hevuka iyii bak aman ha..üzme sakın hassas bi dönemde die..
bana antibiyotik vermedi canım...bu gece çatlatma iğnem var sadece...ağrı sızı olmuyo hiç endişe etme....her şey güzel olacak
ayyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmilk seferimiz çok güzel olduuuuu...sılanazzzz sıra sende canımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?