geldi gitti adı yazdı şimdi yok :S
kıs nerden anladın geldıınııııı amannn ayy bı ahber verse hemen.
Cnm ya soylenır mı kısırlık tedavısı gordugun baska bırıne.Ben kesınlıkle soylemem.Bu daha da mahalle baskısı dogurur ınsanda.Arkandan konusurlar ayy yazıkkkkk bunlar kısır derler.Esımın sperm sayısnının az olmasını cınsel performansıyla kıyaslarlar falan.Nerden cıkabılır kı kokusu sadece annemın babamın kayınvalıdemın kardeslerımın bılmesıyle nasıl koku cıkar?Etrafında bılmedıgın cok sayıda cıftın tup bebek yontemıyle cocuu oluyodur emın ol ve senın bundan haberın olmuyodur fıstık
öle mi cnm inşaalh ii haberdırr...bide kıslar transfer sonrası clexane koldan ıgne vurunnan varmı aksamları....bnm kollarım şiştii heppp sızde de oldumuuuuu acıoolarr gecermıkı şişlerrr nıe oldukııı:18:
öle mi cnm inşaalh ii haberdırr...bide kıslar transfer sonrası clexane koldan ıgne vurunnan varmı aksamları....bnm kollarım şiştii heppp sızde de oldumuuuuu acıoolarr gecermıkı şişlerrr nıe oldukııı:18:
Ankara hamiş kızlarDegeri 18 sanırım çıkmışş
kıs nerden anladın geldıınııııı amannn ayy bı ahber verse hemen.
Cnm ya soylenır mı kısırlık tedavısı gordugun baska bırıne.Ben kesınlıkle soylemem.Bu daha da mahalle baskısı dogurur ınsanda.Arkandan konusurlar ayy yazıkkkkk bunlar kısır derler.Esımın sperm sayısnının az olmasını cınsel performansıyla kıyaslarlar falan.Nerden cıkabılır kı kokusu sadece annemın babamın kayınvalıdemın kardeslerımın bılmesıyle nasıl koku cıkar?Etrafında bılmedıgın cok sayıda cıftın tup bebek yontemıyle cocuu oluyodur emın ol ve senın bundan haberın olmuyodur fıstık
Ankara hamiş kızlarDegeri 18 sanırım çıkmışş
bnm kolar mor arkda grmuom sorun deıldeee cnm şişiio sankı oraya bıiirikioo ılac gıbbııııBenim göbeğim mosmor olduu..
hmm buz koy istersen iyi gelir cnm... bak dr bana ilaç yazdı dediki bunları al dursun. transferden sora başlıycaz ilaçlar.. crınone jel, coraspin, prednol,azitro.. bi de folic asit içmeye başla dedi. o iğne neden ki hala :S
Aynen katılıyorum sana bende söylemedimm kimsye bir arkadaş var aynı binadayız eşlerde arkadaşş mecbur bi şekilde ögrendi sadece o biliyoduu yanlışlıkla göya eşimin halasına söylemişş sürekli arayıp soruyolar onlarda herkeze söylemiştir eminimm..Bende söylemek istemedimmm kimseye negatif olursa kendi derdimemi yanayımm yoksa milletinn saçma laflarınamı ..
Aynen katılıyorum sana bende söylemedimm kimsye bir arkadaş var aynı binadayız eşlerde arkadaşş mecbur bi şekilde ögrendi sadece o biliyoduu yanlışlıkla göya eşimin halasına söylemişş sürekli arayıp soruyolar onlarda herkeze söylemiştir eminimm..Bende söylemek istemedimmm kimseye negatif olursa kendi derdimemi yanayımm yoksa milletinn saçma laflarınamı ..
hay senın agzını opeyım yabenım merkeze gıderken bırı goror benı dıe bıle odum kopuyo asla solememıste soledı o baskasına o baskasına ole gıder.Napalım olsun olmusa care yok uzulme...
wlla kıslar sakladıkkk esım ve ablam bıde ıste merkes bılıoduuu..okdr...tarnsfer oldu mecnur eve hemsıre gelıp ıgne vyurcak sabah aksam kalkamıom gelen caktı valla sordular ılıknde yok felan dedım sonra ıkıncı geldıgınde evet dedımm.su anda 3hmsıre daha ogrendı..bırı akraba bırı komsu bırı arkadss.....yanıı yayılmıstr ama herkes saf rolu yapıodur emınımmmmamannn sonuc posıtıf olsunda umrumda deıllll.bebeımın arksından heyy tüpp mü dıceklr...bebeklerımize kavusalım da cok ta tınnn.bnde olmassa dıe cekınıorummm.aaa tutmadımı nıekı bıde suna gdın bıde bunu yapoınn...ee nolduuu varmı bişiii haftada sorarlar gıcık ederler adamııı....yoksa bu saglık nıe utnanalımkı bundan Allah verdıı bu sınamayı bıse....ama işte sormaslar ahhhhh:85:
Kızlar ya eşimin patronu aramışş gelmek istiyomuşş yemeğe okadar davet ettik gelmedi şimdi istemişş evimm kirli temizlik 1 hafta nerdeyse yemek yap tatlı çayın yanına bişeler çok zevkine düşkünn naapsamkii acaba davet etsemmi kabul etsemmi off ya tam zamanı heee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?