2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

geldi gitti adı yazdı şimdi yok :S

öle mi cnm inşaalh ii haberdırr...bide kıslar transfer sonrası clexane koldan ıgne vurunnan varmı aksamları....bnm kollarım şiştii heppp sızde de oldumuuuuu acıoolarr gecermıkı şişlerrr nıe oldukııı:18:

oda mümkün tabii. bana sölemeyen ama bnm bildiğim bi çok kişi var... gönlün nasıl istiyosa sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öle yap cnm.. aşada yazıo şuan burda olanlar die ya ordan gördüm yazdım. ama yok olduu...

Benim göbeğim mosmor olduu..

hmm buz koy istersen iyi gelir cnm... bak dr bana ilaç yazdı dediki bunları al dursun. transferden sora başlıycaz ilaçlar.. crınone jel, coraspin, prednol,azitro.. bi de folic asit içmeye başla dedi. o iğne neden ki hala :S

Aynen katılıyorum sana bende söylemedimm kimsye bir arkadaş var aynı binadayız eşlerde arkadaşş mecbur bi şekilde ögrendi sadece o biliyoduu yanlışlıkla göya eşimin halasına söylemişş sürekli arayıp soruyolar onlarda herkeze söylemiştir eminimm..Bende söylemek istemedimmm kimseye negatif olursa kendi derdimemi yanayımm yoksa milletinn saçma laflarınamı ..

Benim göbeğim mosmor olduu..
bnm kolar mor arkda grmuom sorun deıldeee cnm şişiio sankı oraya bıiirikioo ılac gıbbıııı

kan sulansırıcı ıgneymıs cnm netten arastrdım bnde farklı bı addakını vermıstır sanaaa belkı cnmm....
ankara06 OLEYHHHcnm cok sevındımmmmm yasasın yaa nufusa +1 oyhhh hayrlı olsunnnnnn saglıkla kucagına lmayı nasıp etsın alllahhhhımı hepımıse tabee....cnm hamıle duası daha makbulmus bısede dua et omas mı

hay senın agzını opeyım ya benım merkeze gıderken bırı goror benı dıe bıle odum kopuyo asla solememıste soledı o baskasına o baskasına ole gıder.Napalım olsun olmusa care yok uzulme...

ayyy hamıle mıymıssss ankaraaa agggggg ck sevındım ya darısı basımıza ınsallahhhhhhhhhhhhhh en tez vakıtteeee....

bende bunu demek istemiştim. bi şekilde duyulabiliyo bazı durumlarda.. sonuç olumlu olursa lafı glirde gerekirse söylerim çekinmem diorum şimdi ama tabii psikolojime göre değişbilir..

prednol kortizon.. neden kortizon vermişki banaaa ??? var mı kullanan kızlar...

hay senın agzını opeyım ya benım merkeze gıderken bırı goror benı dıe bıle odum kopuyo asla solememıste soledı o baskasına o baskasına ole gıder.Napalım olsun olmusa care yok uzulme...

wlla kıslar sakladıkkk esım ve ablam bıde ıste merkes bılıoduuu..okdr...tarnsfer oldu mecnur eve hemsıre gelıp ıgne vyurcak sabah aksam kalkamıom gelen caktı valla sordular ılıknde yok felan dedım sonra ıkıncı geldıgınde evet dedımm.su anda 3hmsıre daha ogrendı..bırı akraba bırı komsu bırı arkadss.....yanıı yayılmıstr ama herkes saf rolu yapıodur emınımmmmamannn sonuc posıtıf olsunda umrumda deıllll.bebeımın arksından heyy tüpp mü dıceklr...bebeklerımize kavusalım da cok ta tınnn.bnde olmassa dıe cekınıorummm.aaa tutmadımı nıekı bıde suna gdın bıde bunu yapoınn...ee nolduuu varmı bişiii haftada sorarlar gıcık ederler adamııı....yoksa bu saglık nıe utnanalımkı bundan Allah verdıı bu sınamayı bıse....ama işte sormaslar ahhhhh:85:

Bide sorsalar bişey değil yüzüne ay canım üzülme yine olurki aman neolcak diyip arkandan atıp tutmaları ve her yakaladıkları fırsatta yüzüne vurmaları deli eden şey benii aaa bak hevuk tüp bebek yapmış çocugu olmuyomuş..Arkadaşıma çok kızdım ama napıyım söylemiişş işte Annesine filanda söylemişş..Eşimin halasıda bütün akrabalara beni ailem bilmiyo halaa söylemedimmm..çünki gelinleri onların arkadaşı hakkında konuşurken duydum şok oldum tutmamış bebeğii..

Kızlar ya eşimin patronu aramışş gelmek istiyomuşş yemeğe okadar davet ettik gelmedi şimdi istemişş evimm kirli temizlik 1 hafta nerdeyse yemek yap tatlı çayın yanına bişeler çok zevkine düşkünn naapsamkii acaba davet etsemmi kabul etsemmi off ya tam zamanı heee..

yahuuu sen soylememıssın kı kendılerı bı sekılde ogrenmısse yapılacak bısey yok ama cıkıp da bılıyomusunuz tup bebek yapıyorum esımde sorun var demeeeeemmmmmmmmmmmmmm...Ben de kayınvalıdemde yatcam 12 gun ama yatakodasının kapsını cekecek ne komsu gorcek ne bısey yanı.saklamak ıstedıkten sonra saklanır.Ignem yok hemsıre gelsınsadece kapsulum var.
ya arkamızdan yazıkkkk cocuu olmuyo bunların denılmesı kdr kotu bısey yoktur heralde....

bence bi şekilde iptal etsin eşin rahatsız desin bişi desin yatıo hastadesin.. ne yapabşilsn tmzlk mi yiyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…