Kizlar benim karnim agirmaya basladi yine cikiyorum, size iyi sohbetler, tekrar aramiza hosgeldiniz
Ayet'el Kursi
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"
Nergis
"Ilk cicegimiz Gulsum'le yesercek."
ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU
Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?
Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?
Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 Nisan............18 Nisan Mutlu haber gunu INs.
Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?
Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?
Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?
Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz...........1 Nisan..........13 Nisan
Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?
Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?
Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?
Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?
Hlycn...........?...............................?. .................................................. .....................?
Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........................................... ......?
Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital.......................................... ..................?
Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil............................................ ..............?
Nazayse........29............1..................?............................................................................?
Hevuk...........?..............?.......................?..............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis Mutlu haber gunu Ins.
Cazii........É........1...............................Istanbul Tupbebek Merkezi........................................É
Sevincten agliycaz, uzuntuden degil INS.
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Gulsum icin Halay'a Ikoncan'lar
Ilk kupamizGulsum'den geldi.
:
:nzar:
Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun
Evet Canim, ben ilk Gulsum'e gercek ismimi yazdim, akrabaci takipcilerim oldu halde, oda bana yazdi... Gulsum ile Ankara'li ayni kisi
hevuk kac yasindasi canim, hangi merkezde tedavi goruyosun zaten ekledim seni ama bilgilerin yoktu, ayz tam olarak guncelleyim
beni eklemedin
kızlar bugun bir çift bebek ayakkabısı aldık :)
öyle güzel ki, bakıp bakıp mutlu oluyorum, önce eşyasını alalım ki sonra bebişimiz gelsin dimi
pozitif düşünmeme yardımcı oluyo napıymm :))
siz de oldu mu böyle şeyler
yaa ne güzel.. ben birden karasarlaştım yaa.. gherildim hep bu ilaç yüzünden menapozdayım sanki ateşler içindeyim.. birden tahlilgününü ve test sonucunu elimealıp düşük değeri gördüğümü düşündümde.. naparım dedim acaba çok üzülürmüyüm.. kaldırabilirmiyim.. napalım ne gelirse rabbimden... dünyayı nasıl dar ediyorum kendime dimi :) bırak akışına yaww.... ahkikohkoh :)
saol cnm.. ilk değil senin demek. inş. son olur.. müjdeli hbri verirsin.. önerdiğin kitap varsa değerlendirelim cnm.. ben sana yollıyım burdan ipini şişini :):):):):):):):):) bebiş gelsinde ... yapar hediye yollarız biz sana burdanayaklarını kaldır yat istirahat et.. öpyrm...
Canım senin bitane yavrun var bizim gibide değilsinkii cennet kokusunu çekmişsin ciğerlerine..İnsan üzülür tabi yine ama yine bitane var..Karamsar düşünme canım inşallah olucak diye düşün pozitif düşünce pozitif sonuç felsefesi yapalım..Şimdimi kullanıyorsun kortizon iğnesini?
Ins. Canim, tek derdim ip bulmak olsun, sagolsun sizin gibi arkadaslar oldumu, onun moreli yeter bana, ormus yollamis kadar oldun, bende oyle yapiyom canim ama arara kalkiyim, daraliyom yat, yat////
Yok ilk degil iki Turkiye'de ucuncu yazin Canada'da oldu, dorduncu dondulmusrlara burda olcak , ve son olcak ins.
cnmm akrabacı takıpcılerım oldu derken? anlamadım o kısmı :) cnm benım merkeze ivi tup bebek ve transfer tarıhım henuz bellı dııl ya 3 ya 5 gunluk dedı ama yanı ya 14 ya 16 sı ınsallah cnm
inş. son olur cnm.. şimdi nerde yaşıyosun.. oralarda daha mı değişik oluyo peki yasalar işlemler ne bilim... kaç bebiş var şimdi göbişte.. bide çok özel olmazsa nedeni nedir cnm. bnm endometriosiz.
Merhaba Caazi, ben Canada, Ottawa'da yasiyorum. Burda kanunen iki embriyo serbest, benim dorduncu deneme ama yasim gec diye dotor ilk kabul etmedi sonra tamam dedi, simdi gobisimde 3 tane tazecik embriyo var, rabbim ins. yardim ederlerde beni hic birakmazlar
Ama dorduncu denmemiz oldu halde ikiden fazla gebelik olursa, ucuncunun gelisimini durduruyolar, tedaviye baslamadan oncede sednen imza aliyolar, devlet hic birseyi karsilamiyor gecen ayz nerdeyse 15 bin Canada dolari harcadim, turk parasi ne kadar yapiyor bilmiyoum ama, 25 milyara yaklasik olmasi lazim, simdi dondulmuslarla oldu icin 2 bin filan harcadik, Ins. burdada ugrasiyolar devlet kabul eder
Burasi hic turkiye gibi degil yazdiklarimi okumussan daha ocneki belki bilirsin, trasnfer gunu, ameliyat odasina kadar yuruyerek, islem olduktan sonra bir 5 dakika dinleniyon orda, ondan sonra yuruyerek dinlen odaya gidiyosun, ilaclarini kullan kendine dikkat, ins, bu sefer olcak diyip eve yolluyolar, burda olur olmaz, sana basari orani bile vermiyolar, hic cesaretlendirmiyorlar, cunku cok olmaz dedikleri embriyolardan gebelik aldiklarini, ve yuzde yuz diye dusundukleri cok embriyo'dan da negativ sonuc aldiklarini soyluyorlar
Canim neden sen veya es farketmiyor, kimde olursa olsun ikinizin problemi sonucta, benim esim seker hastasi, duzenli kullandi ialclar var, ondan olmadini soyluyolar, sperm var kalitesi iyi diyolar, embriyolar gayet guzel gelisiyor
Kayinvaldem cagiriyo ymek hazirlamis yiyem gelirim arkadaslar, listeye ekelrim eyni bilgilerii
Kizlar benim karnim agirmaya basladi yine cikiyorum, size iyi sohbetler, tekrar aramiza hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?