2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Kizlar benim karnim agirmaya basladi yine cikiyorum, size iyi sohbetler, tekrar aramiza hosgeldiniz

saol cnm.. ilk değil senin demek. inş. son olur.. müjdeli hbri verirsin.. önerdiğin kitap varsa değerlendirelim cnm.. ben sana yollıyım burdan ipini şişini :):):):):):):):):) bebiş gelsinde ... yapar hediye yollarız biz sana burdan ayaklarını kaldır yat istirahat et.. öpyrm...

beni eklemedin

Evet Canim, ben ilk Gulsum'e gercek ismimi yazdim, akrabaci takipcilerim oldu halde, oda bana yazdi... Gulsum ile Ankara'li ayni kisi

cnmm akrabacı takıpcılerım oldu derken? anlamadım o kısmı :) cnm benım merkeze ivi tup bebek ve transfer tarıhım henuz bellı dııl ya 3 ya 5 gunluk dedı ama yanı ya 14 ya 16 sı ınsallah cnm

kızlar bugun bir çift bebek ayakkabısı aldık :)
öyle güzel ki, bakıp bakıp mutlu oluyorum, önce eşyasını alalım ki sonra bebişimiz gelsin dimi
pozitif düşünmeme yardımcı oluyo napıymm :))
siz de oldu mu böyle şeyler

hevuk kac yasindasi canim, hangi merkezde tedavi goruyosun zaten ekledim seni ama bilgilerin yoktu, ayz tam olarak guncelleyim

Teşekkür ederim yavrrii 27 yaş. Serap Yaltı Erdem hastanesii..Gülsüm'le aynı yerdeyizz.. 1kere hastanede görüştükk.. 1.deneme...

Son düzenleme:
yaa ne güzel.. ben birden karasarlaştım yaa.. gherildim hep bu ilaç yüzünden menapozdayım sanki ateşler içindeyim.. birden tahlilgününü ve test sonucunu elimealıp düşük değeri gördüğümü düşündümde.. naparım dedim acaba çok üzülürmüyüm.. kaldırabilirmiyim.. napalım ne gelirse rabbimden... dünyayı nasıl dar ediyorum kendime dimi :) bırak akışına yaww.... ahkikohkoh :)

Benim eşim koccaman bir bebek mağazında çalışıyor kendi işinin dışında her gittiğimde almak istiyorum ama almıyorum olmazsa daha üzer beni diyee Başkalarının bebeklerine alıyorum cicic kıyafetler Okadar çok alıyorumki eşim tutup belimden çekiyo uzaklaştırıyo inşallah sen giydirirsin bebişlerine...

Canım senin bitane yavrun var bizim gibide değilsinkii cennet kokusunu çekmişsin ciğerlerine..İnsan üzülür tabi yine ama yine bitane var..Karamsar düşünme canım inşallah olucak diye düşün pozitif düşünce pozitif sonuç felsefesi yapalım..Şimdimi kullanıyorsun kortizon iğnesini?

Ins. Canim, tek derdim ip bulmak olsun, sagolsun sizin gibi arkadaslar oldumu, onun moreli yeter bana, ormus yollamis kadar oldun, bende oyle yapiyom canim ama arara kalkiyim, daraliyom yat, yat////

Yok ilk degil iki Turkiye'de ucuncu yazin Canada'da oldu, dorduncu dondulmusrlara burda olcak , ve son olcak ins.

bunun için herzmn şükrediyorum rabbime.. onu bana bağışlasın... ve bu duyguyu tüm isteyen bekleyenlere rabbim nasip etsin inş. bu bebeğide çok istiyorum ve bunca zamandır ilaçtı iğneydi dr. bunaldım.. uğraşlarımın boşa çıkmamasını diliyorum bütün stresim bu.. diyorum ya herşey nasip tabiki.. sonuçta bu yolda olup nasılsa bitane var diyip rahat olan yoktur sanmıyorum.. kortizona daha başlamadım cnm.. transferden sonra dedi neden verdi onu anlayamadım işte.. sana verdimi yada dedimi öle bişi?? ayrıca folic asidide bi sor yarın içmelimiyim die.. bakalım senin dr ne dicek...

inş. son olur cnm.. şimdi nerde yaşıyosun.. oralarda daha mı değişik oluyo peki yasalar işlemler ne bilim... kaç bebiş var şimdi göbişte.. bide çok özel olmazsa nedeni nedir cnm. bnm endometriosiz.

cnmm akrabacı takıpcılerım oldu derken? anlamadım o kısmı :) cnm benım merkeze ivi tup bebek ve transfer tarıhım henuz bellı dııl ya 3 ya 5 gunluk dedı ama yanı ya 14 ya 16 sı ınsallah cnm

Canim benim, akraba takipciler derken yazdim bilgilerden, benim Canada'da yasadim bilen bir arkadas bana sordu bu siteye giriyonmu diye ondan sonra daha dikkatli ayziyodum,aman saklancak biseyim yok benim guzelim, Benim gercek isim Zeynep canim, ama silanaz'da cok hosuma gitti icin nick name oalrak kullaniyorum, hadi hayirlisi en kisa zamanda hayirli ile bebisleri anne rahmine ins. koyarla onlarada sadece simsiki tutunmak kalir,

Esim diyoki benim azcik japon yapistisici surseler ya..

inş. son olur cnm.. şimdi nerde yaşıyosun.. oralarda daha mı değişik oluyo peki yasalar işlemler ne bilim... kaç bebiş var şimdi göbişte.. bide çok özel olmazsa nedeni nedir cnm. bnm endometriosiz.

Merhaba Caazi, ben Canada, Ottawa'da yasiyorum. Burda kanunen iki embriyo serbest, benim dorduncu deneme ama yasim gec diye dotor ilk kabul etmedi sonra tamam dedi, simdi gobisimde 3 tane tazecik embriyo var, rabbim ins. yardim ederlerde beni hic birakmazlar

Ama dorduncu denmemiz oldu halde ikiden fazla gebelik olursa, ucuncunun gelisimini durduruyolar, tedaviye baslamadan oncede sednen imza aliyolar, devlet hic birseyi karsilamiyor gecen ayz nerdeyse 15 bin Canada dolari harcadim, turk parasi ne kadar yapiyor bilmiyoum ama, 25 milyara yaklasik olmasi lazim, simdi dondulmuslarla oldu icin 2 bin filan harcadik, Ins. burdada ugrasiyolar devlet kabul eder

Burasi hic turkiye gibi degil yazdiklarimi okumussan daha ocneki belki bilirsin, trasnfer gunu, ameliyat odasina kadar yuruyerek, islem olduktan sonra bir 5 dakika dinleniyon orda, ondan sonra yuruyerek dinlen odaya gidiyosun, ilaclarini kullan kendine dikkat, ins, bu sefer olcak diyip eve yolluyolar, burda olur olmaz, sana basari orani bile vermiyolar, hic cesaretlendirmiyorlar, cunku cok olmaz dedikleri embriyolardan gebelik aldiklarini, ve yuzde yuz diye dusundukleri cok embriyo'dan da negativ sonuc aldiklarini soyluyorlar

Canim neden sen veya es farketmiyor, kimde olursa olsun ikinizin problemi sonucta, benim esim seker hastasi, duzenli kullandi ialclar var, ondan olmadini soyluyolar, sperm var kalitesi iyi diyolar, embriyolar gayet guzel gelisiyor

Kayinvaldem cagiriyo ymek hazirlamis yiyem gelirim arkadaslar, listeye ekelrim eyni bilgilerii

canım inş. bu son olur bebişlerin seni asla bırakmaz ve yüzünü güldürür.. hakkımızda hayırlısı artık...

kızlar daha önce bu sayfadaa paylaşan oldu mu bilmiyorum ama
bir arkadaşımdan duymam üzerine internetten hangi duaları okuyabileceğimizi araştırdım,
bu zor dönemde manevi olarak hem destek olması için hem de tuttu mu tumadımı noldu nasıl oldu diye
telaş stress yapmaktansa dualarla meşgul olmak bizi daha da rahatlatır diye düşündüğüm için
sizinle de paylaşmak istedim, dualarınızda beni de unutmayın lütfen

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu.

İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.)

2- Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)

Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.

3- Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.

Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Çocuk Düşmemesi İçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Rabbim duarlarımız kabul etsin, AMİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…