2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnm bılemıyorum bagısıklıgı gucledırmek ıcın olabılır cnm.Yumoslara etkı etmeyen bı antıbıyotıktır heralde.Eeee o kdrını dusunsun dmuuuu

kızlarr yarın ben olmam yumurtalarım toplanacak.cok kaygılıyım.sag taraf cok gelısmedı sadece sol tarafla ılerlıycek gbı gozukuyouz demıstı dr.Nolur bana dua edın ınsallah saglam yumurtalar cıkar gelır burdan solerım Rabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallahh...sızı sevıyorum....

Canim cok multu olduk, unutmaki degerin dusuk degil cunku daha senin 8.gun degerin yada 9 bu deger kat kat katlanarak giderse diledin gibi rabbim sana belkide ikiz nasip eyliycek, yat dinlen, simdien bana ve butun arkadaslara inaki buyuk morel oldun, dualarimiz seninle canim

Canims enle ayni gun sonuc alcaz desene, benim yurtdisi oldu icin saat farkindan dolayi ilk utlu ahbeeri senden alcaz insallah, nasil gidiyor senin surec, yarin 5.gun olcak ben kan vermeye gitcem, rahim kalinligi icin, benim solda batmalar oluyor, karin agrisi bide ishal var... bugun cok kotuydum simdi iyim allah sukur, seninde tedavi donmuslarlami?

Tabiki ck kaliteli guzel yumurtalarin oclak, yarin mutlu haberlerini bekliyorum, benimde kafam karisti arkdaslar bilgisayarin zararli olduna ben inanmiyodum,, ama bir sure girmesemmi, lutfen bir arkads benim icin liste ile ilgilensin giremezsem...

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 Nisan............18 Nisan Mutlu haber gunu INs.

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz...........1 Nisan..........13 Nisan

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... 18 Nisan Mutlu haberlerle yuzumuz gulumsiycek.........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........................................... ......?

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital.......................................... ..................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil............................................ ..............?

Nazayse........29............1..................?. .................................................. .........................?

Hevuk...........27..............1...............Serap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis Mutlu haber gunu Ins.

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi........................................É

Sevincten agliycaz, uzuntuden degil INS.

Gulsum icin Halay'a Ikoncan'lar

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.

Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun

Düzenleyen: Silanaz Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 28

Canlar ben dinlenmeye cekiliyorum, liste size emanet lutfen ilgilenin ve dualarinizi eksik etmeyin ben bir kac gun dayanabilsem bilgisayardan uzak durayim, verilen her tavsiyei dikkate almam lazim,,,, Liste size emanet butun arkadaslar dilerim rabbimden hamis ikonlari ile dolarda tasar

dualarımız seninle canımm .. sayıya daçok takılma kalitesi iyi olsun da gerisi önemli değil.. hadi bakalım haberlerini bekliyoruz güzel olsun amaaaaa

günaydın kızlar nasılsınız;ben gece zor uyudum düşünmekten başım çatlıyor şimdi,eşim öyle mutlu ki,hep dua ettim ALLAHIM bu mutluluğumuzu yaarım bırakma diye..yatak odasına beşiğe yer bile düşündü kızdım durdum lütfen hayal kurma diye ama dinlemiyor ki..ben ilk denememde de aynı şeyi yaşadığım için kokruyorum kızlar çok korkuyorum hemde...ama o zaman kanama durmamştı şimdi kanama yerini az az lekelere bıraktı...düşün düşün deliye döndüm...yarın ak kara belli olcak değer arttıysa ki ınş artar rahat bi hamileyim derim ınş...

ben ne kadar fazla düşünme desemde sen yine düşüneceksin ama unutma karnında bebişlerin var stres onlarada yansıyor enazından onların daha sıkı tutunması için biraz relax olmaya çalış biliyorum çok zor ama bunu yapmalısın bak hem kanama kesilmiş lekelenme normal zaten sıkma canını bak göreceksin yarın şöyle kocaman bir başlık açıp bende hamileyim diyeceksinnnnnnnnnn

Yok cnm donmuslarla deik.burda bni cagrmdilar 5.gun felan.bnm nasil girio krmasik duygulr icindeyim hep bagra cagra aglamk istiom hckitikkar icinde basliom sonra esimi usmemek icin bogazima dgumluom.arada cok az batma oluo.bnm sikinti kol ve klca ignesi agri ve acilari rahmim duscek gibi agrlik yapio ama bacim hepsi ilackardan unutmayin herkes farkli illa hamillik belirtisi demeyelim .hyrlisi olsun cnm

ınş zeynebim ınş her gören içimden bi ses sen hamilesin diyor ama bu ses benden hiç gelmiyor,ama hep dua ediyorum ayetel kürsiyi kaç kere okudum sayısı bende bilmiyorum Rabbim yarım bırakmasın bu mutlulğu ınşşşş ve rahatça hamileyim diyeblirim gerçi sılanaz beni çokdan hamile ilan etmiş görünce inananmadım bu ben miyim ben mi hamile yim dedim

birde bi soru dün yaptrdığım iğneden acep bugünde mi yaptrsak dr u arayacğım da vaktin geçmesini bekliyorum bakalm ne diyecek..burdan biri o iğneyi yaptırıyorum demişti kaçlık yaptıryor acaba

Hangi igne bacim hekese farkli dozdur belki iyi hber glcek olacak olacak kadere iannalim olacak

bencede ara doktorunu sor bakalım ne diyecek ona göre hareket edersin

Cnm ben kullaniom sabah aksm 1er tane.ama cnm herkese ffarklidir belki dikkat et dra sorr cnmmmmm hadi bakalimmm bitanee git ve bise 3yada 2kisiyim deeeee
hııı sen mi kullanıyordum canım ya kusura bakma valla akıl kalmadı bende
peki kaçlık vurduryrsun dün ben 100 lük vurdurdum ve kanamam keislmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…