2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kizlar ben gunler yaklastikca her ne kadar size desemde benim umutlarda azaliyo, aklima geldikce gozler doluyo vallahi, agrilarim filan gitti, hicbirsey yok.... of foooff yarabbim ilac yerleri bu kalcaya yapitirilan bantllar yan etki yapti iki tarafli kalcam kipkirmizi bir tarafi sisti hatta kizarik bolge, doktor buz koydedi, ama ne bilem bu sefer hic korkmadim kadar cok korkmaya basladim,

teskere gunu sayar gibi GE PAZARTESI GEL demeye basladim?

kıslarrr bana kalçadan iğne vermediii.sadece vitamin fitil kan sulandırıcı ve bant verdi.iğne yok mu dedim ne iğnesi dedi...şaşkınım yaneee

canım diğerlerinde banada vermediler... bunda verdiler.. her yer aynı değil...bana da progesteron iğne verdi, progeteron fitil verdi. coraspin, estrofem, vitaminn aaaaaaa ecza deposu gibi midem oldu

korkma canım...Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız ama ben inanıyorum seninki olumlu olacak...bol bol dua edelim birbirimizeee

canım benim bende nette baktım biraz dün herkes ağrım filan var diyince.... topik açanlar vardı.. hiç ağrısı lekenelenme filan yok hatta tutmadı filan diyee günlük hayata dönmüşler ama tutmuş. sakın ümidini yitirme Rabbim ziniyle oluckinşallahh

efet bana da rahım ıcın kalınlasması ıcın dedıgın mınık mafi hap fermedııı allammm farklı herkesınkı imekkii..bi aksılık omas ınsaallahh..cnmmmm annneeee
nisacımm nıe sıkcan yha cok sevındımmm oyhhhhh 3 kişilik yemek yee baqq haaaa ıstedıgın herseyı yaptrtt naslannn bebeklerım istooo ama yha dee .....hayrlı ve saglıklı gebelıkler dogumlar inşaallah hepımıseee....
caaaaaaaaassssssssssssssssiiiim caaaaaaaasiiiiiiiiiimm bebeimmmm bu ay deıl mıı senın bebeklerın bısımkıleer abı abla dıcekk.olsun bebeım hayrlsıı olsunnn.bırakma bısı....bi de bıs hıc bırakmayalım bisiiiii nüffen hamıle olsak da olmasak da ben hepınısıı cok sevdımm.okdr forum gesdım ama ennn kndımı buldugumm burası olduu.o da sızden kaynaklıı.SEFIOM HEPINISIII HEP BULSALIMMM OMAS MIII

OFFF NAS AYSEE aglattın beni şimdi sennnn....ayhhh herkes beklıoo kzuum bnm annemın hıc haberı yok kadın daha 6 ay once basladııı yelek hırka örmeye...bide sever bakk ne gusel oldu kızımmmm cok tatlı ördummm....belkı kocan gıbı tombık olur dıe bıde büyük öruoooo...ısteyen herkesınn nasıbınde umarım vardrı evlat torun yigen kuzen sahıbı olmkkkkkk...

Butun kizlar, hamisler toplanmis masalalh, bugun, bende cay koydum, kahvalti ahzirliycam, bir yandan ee kizalr nasilsiniz, yaa ben bir acayibimmm

NISaa AFERIN YAVRU KUSUM bol bol su ic bebisler hayilrisi ile simsiki tutunsunlar, off offf senin gunu ben uzatmisim , duzeltcem kahvaltidan sonra canim.... hevuk haklisin cnaim maslalh daha hic negativ haberi almadim, anmak istemiyom bile vallahi su kelimyei kullanmak bile istemiyorum

hersey nasip kardesim, onune istesekde gecemeyiz, neylerse MEvlam guzel eyler demekten baska diycek bisey yokkk, oteside yok

dekopa af eyle seni hevuk'la karistirimisim guzel dileklerin icin cok sagol kardesim, ins. listemizi hep beraber rabbim iznli ile once hamislerle doldurcazz...

bitaneeciqq sılanasscımm benmde gece ve sabahları hafıf kasık ve karın agrım oluoo...igne yerlerım berbatt...ciger gıbı taş gıbı offffff berbat anlıcannn.....baska da blırtı yokk akıntım vr bı dee..amn blmmm hyrlısı olsn eb iisiniii allahm bılırr saglıklısını daaa herseyı deee..aminnn

benimde 23 nisan test tarihim 1. denemem yaş 35

listeye beni de ekleyinnn sona yazın kupa alanlara yakınolsun pozitif pozitif gelsin banada bulaşır belkimmm :))

Son düzenleme:

kızlarrrr lekelenme yada kanaması olan oldumu bekleme sürecinde oldu ise kaçıncı gün ??? muahhhh hepinizeeee

Nisacım hayırlı olsun inşallah..Kızlar inşallah mutlu bi aya inşallah pzartesi 3 tane daha haberimiz var hayırlı sevindirik haberler olsunlar inşallah ben hiç iş yapmıyorum evim öyhle kötükii canım bişey yapmak istemiyo pc başında oturuyorum akşama kadar haaa..Kızlar benim kasıklarım acayip agrıyo ya neden acaba yumurta dün toplandı kadına suverdim merdivenleri silen bide bugün ark.bebişini kucagıma aldım çok koişoşturdum oynadık onunla acaba ondanmı adet olucam sanki şiddetli bi agrı var...

Cazii kızım yapma ya gel tüp bebek üzerine olmasada normal sohbet ederiz senle bilgilenmiş olursun hem daha b ilgili olursun transfere kadar geç olsun ama olsun inşallah..

benimde 23 nisan test tarihim 1. denemem yaş 35

listeye beni de ekleyinnn sona yazın kupa alanlara yakınolsun pozitif pozitif gelsin banada bulaşır belkimmm :))
hoşgeldin canım..hayırlı olsunnn..

kızlarrrr lekelenme yada kanaması olan oldumu bekleme sürecinde oldu ise kaçıncı gün ??? muahhhh hepinizeeee
benim yok ama bende muahhh demek için yazdımm:76:

hevukkkkkkkcummmmm agır mı kaldırdın sennn suyuuuuuuuu

Ankaranın oldu 8. gününde onu biliyorum söliyim benim bi tanıdıgımda adet kanaması gibi olmuş çok ağlamış yine olmadı diye doktor gel dedi hamileymiş meger ama kanaması olmuş olabiliyo böyle durumlar sanırım...

hevuk ben toplamanın ılk gununde hıc bısey ypamamıstım ya agrım sısım olmutu agır kaldırmak ıı dııl cnm yapma bebek de agır su da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…