oooo hevukcum sen ebnden şanslısın valaaa heee
5.gün embrysou olcak sennki
ben yırtındım durdum 5.gün kyun diye bana yapmadılar valla
hadi seni şimdiden hamiş ilan ediyorum
5.gün embryso yüksek ihtimal tutuyor canım
Kesin değil canım pzrtesi belli olucakmış kız öyle dedi..İnşallah dediğin gibi olur şanslı olurum ama en şanslımız sensin maşallah sen..İlk sen büyülü bahçeye dönüştün İnşallah Rabbim tamamınada erdirsi..Ben yumurta işlemi yapılırken tam bayıltmak üzerelerken eger 2 taneyse 2 sinide istiyorum dedim eşimde diyoki öyle dediğin için bence 1 tane var dediler...Sekreteri aradım ben o söyledi bunu normalde onlar aramazmıkii sendemi kendin arayıp bilgi alıyodun canım...EEE nasıl gidiyo hamilelik aş eriyomusun miden bulanıyomu
ankaracım durudan haberın var mı nolmuşşş ultrasyondaa..cok meraqq edıommmm haberın olunca yazrmısnnn..kndıı forumuna yazmamıss dahaaaaaaa
sen sayfa cok ılerleyınce bakmıyosun galıba
2 tane yumurtam var cnm cok sıkkın dedıınde sana cok kızdımmm demıstım kı bende 10 tane oldu da nolduuuuuu gerıye sadece 1 tane kadı o da karnımda senın 1 yumurtan bos cıksın varsın sana 1 tane lazımmm ben de cok stres yaptım 10 yumurtadan 2sı kaldı 1ı ıyı kalıte oldu dıgerı cok ıı dııl galıba dondurulup dondurulmayacagına sonra karar verılcek suan ızlıyolar.o mınık suan nannesının karnında ya tutundu ya tutunmadı bılmıyorum ama dua okumakttan ıcım cıkıyo.ınsallah cok ıı bolunur saglıkla rahımıne gıer ve 9 ay senınle olur....
bisi de onlar aradı eşimiiiii ....sölemıslerr saat ıcın bnm işlerim nedenıyle ben aradımmm saat bldırmk ıcınn...onlr nıe bole bısey yapsınkıı cnm varsa yparlaarrr solrler vebal almaslr okdr da deıldır dımıı kıslaarrsen içini ferah tuttt cnmmmm
Kesin değil canım pzrtesi belli olucakmış kız öyle dedi..İnşallah dediğin gibi olur şanslı olurum ama en şanslımız sensin maşallah sen..İlk sen büyülü bahçeye dönüştün İnşallah Rabbim tamamınada erdirsi..Ben yumurta işlemi yapılırken tam bayıltmak üzerelerken eger 2 taneyse 2 sinide istiyorum dedim eşimde diyoki öyle dediğin için bence 1 tane var dediler...Sekreteri aradım ben o söyledi bunu normalde onlar aramazmıkii sendemi kendin arayıp bilgi alıyodun canım...EEE nasıl gidiyo hamilelik aş eriyomusun miden bulanıyomu
kızzzzzzzlarrrrrrrrr ben geldim değerim 82.5 hamileyimmmmmmmmmm allahıma binlerce şükür allah burada bulunan bulunmayan özenen her arkadaşıma nasip etsin haberi almak bile çok güzel duyguyanlız doktor biraz moral bozdu pazartesi yine test yapalım değer düşerse sağlıksızdır yükselirse iyidir falan dedi bişey olmaz demi yükselir değerim inşalllahhh allahım çok büyükün çokkkkkkk
canımmm çok sevindim maşallah ALLAH tamamına erdirsiin aman dua et bizede pazartesiye ne kaldı benim kantestime inş bizde seviniriz senin gibi
İnşallah Gülsümüm inşallah olsun seninde bebişin gelsin 9 ay sonra sağlıcakla Temennimiz öyle Rabbim bizleri mükafatlandırıyor sanırım sevgilisinin doğdugu ayda..Bana fitil gibi bişey verdi canım doktor bide yuvarlak dogum kntrol hapı gibi bi hap günler var üzerinde günde 3 kez ve antibiyotik ve felibol ama ben folik asit kullanıyodum almadım...Sana ne iğnesi verdi kan sulandırıcımı canım.. İnşallah bu günlerde geçicek canım sağlıklı bi şekilde alınca kucagına bebişini hepsini unutursun..Kalçalarıba sıcak havlu koy kolanyayla dagat canım iğneyi daha az agırır ozaman..
canım dr un verdiği ilaçları herfiyyen alll
aynılarını banada verdi
o yuvarlak hap mavi değil mi,o rahim duvarını kalnlaştrıcı estrofem,yani gebeliğe hazırlıyor rahim duvarını.antibiyotiği zaten 3-4 gün mü ne içeceksin herhangi bi komplikasyona karşı o
fitil de progesteron yumuşak tablet mi günde 3 kez,o ağızdan da alınıyor ama ağızdan alınca acayip baş dönmesi yapıyor hemde vajinal almak daha iyi daha hızlı etki ediyor bende öyle kullandım,canım ben hem kan sulandırıcı alıyordum yum toplama günnden itibaren benim sorunum var,ve test pozitf çıkıp leke olunca bana o progestronun iğnesini verdi zaten çok işe yaradı lekeyi kesti
ah canım canım yansın 9 ay razıyım ama sağlıcakla bi kucağıma albilsem
kızlar ben geldimmm
sonunda annemin elinden kurtardım bilgisayarı radyasyon diye tutturmuş kadın vermiyor.çok sayfa geçtiği için son yazdığımın üzerinden geri dönüp okuyamadım henüz.umarım hepiniz iyisinizdir.
ben artık üç kişiyimmmmm
transferim çok zor geçti amaaaöncekiler hiç böyle olmamıştıııı
gittim mesaneme bi baktılar boş dediler halbuki o kadar su içtim yaaa
normalde su içmeyi sevmem o yüzden vucudum susuz kalmış içtiğim suyu mesaneye yollamamış.
sonta takıp doldurdular mesanemiii
sonra bebeklerimi verdilerrr...transferden sonra herkes alkışladı çok iyi oldu diyeee
şimdide kasığım ağrıyooo sol tarafımm ve ayağıma vuruyo ağrı hafifte kasıkta şişlik varr..
akıntım çoğaldı sarı kahverengi arasıı..inşallah iyi belirtilerdir yaaa:89::89:
yanaklarım kızarık bide arada ateş basıyooo:26::26:
baalım hayırlısı...kısaca böyle oldu uzatmayım da sıkılmayınnn
kızlar ben geldimmm
sonunda annemin elinden kurtardım bilgisayarı radyasyon diye tutturmuş kadın vermiyor.çok sayfa geçtiği için son yazdığımın üzerinden geri dönüp okuyamadım henüz.umarım hepiniz iyisinizdir.
ben artık üç kişiyimmmmm
transferim çok zor geçti amaaaöncekiler hiç böyle olmamıştıııı
gittim mesaneme bi baktılar boş dediler halbuki o kadar su içtim yaaa
normalde su içmeyi sevmem o yüzden vucudum susuz kalmış içtiğim suyu mesaneye yollamamış.
sonta takıp doldurdular mesanemiii
sonra bebeklerimi verdilerrr...transferden sonra herkes alkışladı çok iyi oldu diyeee
şimdide kasığım ağrıyooo sol tarafımm ve ayağıma vuruyo ağrı hafifte kasıkta şişlik varr..
akıntım çoğaldı sarı kahverengi arasıı..inşallah iyi belirtilerdir yaaa:89::89:
yanaklarım kızarık bide arada ateş basıyooo:26::26:
baalım hayırlısı...kısaca böyle oldu uzatmayım da sıkılmayınnn
benim yaştan mıdır yoksa daha önce tedavisiz yoldan olan hamileliğimin düşükle sonlanmasından mıdır ki acaba ben ilaçlara yumurta toplanmasından hemen sonra başladım kiiiiiiiii???????
tedavinin ilk başlangıcında 1 tahlil yaptırdık o kadar neye göre kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu da anlamış diilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?